Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#871 Мнение от VITAN »

Според д-р Райф безопасното разстояние на човека от райф-лампата е около 30 сантиметра. На практика с райф-машина могат да се трепят бацили през стена или на няколко километра разстояние дори. При скаларните вълни разкаянието не е толкова важно и мощността на излъчване не може да се регулира на практика с разстоянието.

До колкото разбирам от другите форуми Гого използва трансформатор. За вредата при ползването на електромагнитните вълни по принцип вече писах. Матрицата, ако позволи лечение, то трябва да е диамантено, платинено или златно най-малко. За успех някакъв с електромагнитни вълни се съобщава, когато пациента е поел златни наночастици. Правете разлика между златен прах и златни наночастици!! Огромна е разликата. Електромагнитните вълни, носейки „общо загряваща” енергия вероятно взривяват раковите клетки, но пък те са само текущите хранилки на вируса. Самия вирус не могат в естествена среда да го „имплантират” със злато, щото за наночастиците в случая трябва яка „засилка”. До тук на практика е това.

Енергията на електромагнитните вълни обаче намалява силно с разстоянието (ако не ме лъже паметта е обратно пропорционално на квадрата на разстоянието). Тук изводи обаче няма да правя…, но ако газоразрядната лампа е много близо до микроскопа трябва да се отчете топлината и светлината като фактор.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#872 Мнение от Gogo55 »

VITAN написа: Енергията на електромагнитните вълни обаче намалява силно с разстоянието (ако не ме лъже паметта е обратно пропорционално на квадрата на разстоянието). Тук изводи обаче няма да правя…, но ако газоразрядната лампа е много близо до микроскопа трябва да се отчете топлината и светлината като фактор.
Що бре, направи и тука извод, то не остана вече поне една сфера от всичките науки взети накуп където да не си казал как трябва да бъде
:lol:

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#873 Мнение от VITAN »

Което обещах: как жена се е преборила с рака на практика, макар и в момента туморните маркери да са още високи. Става дума за отписан от лекарите случай на карцином от най-лошите – след операция и лоша прогноза, след лъчетерапия и МНОГО курсове химиотерапия (косопад и всички екстри), сега няма оплаквания и гледката е супер.

Започва се първо с настройката на Духа: човек ТРЯБВА да СВИКНЕ с БОЛЕСТТА и да ЖИВЕЕ с НЕЯ! Бодър дух и инат! Ако човек не повярва, че което прави ще помогне – НЯМА СПАСЕНИЕ!!! Започва да ходи из страната по Православните свети места. + ВОЛЯ + ВЯРА както по-преди писах. Препоръча филма „Тайната” като модел за положително мислене.

Диетата: на практика се минава на СУРОВОЯДСТВО. За гладуване - не на практика, но е имало дни на разтоварване. Вземат се доста неща и всичко за 3 години са хиляди левове. По 400-500 на месец. Много продукти „Вижън” – скъпи билкови хранителни добавки. Всякакви билки и всяко лято режим: глад - ядене
>> листа глухарче, живовляк (това е едното хранене). Коприва, невен, лимон (без подправки) на салата (явно второто хранене). Много червено цвекло (без обработка всичко), много сок моркови и ябълки (явно третото).

Непрекъснато се пие много сок от алое – купува се. Много липов чай се пие за общо очистване на организма. Много чай от котешка стъпка се пие с години. Много зелен чай също. Нещата се редуват за разнообразие, но повечето неща се пият на гладно. В редуването също влиза сок от моркови + целина. Примерно хранене например може да е живо кисело мляко (Данон например не е такова, то трябва да пуска цвик) + пектин + канела + сусам + пчелен мед. Да не забравя да повторя: много ябълки, моркови, целина и особено магданоз. Естествено прочетени и прилагани (каквото може) книгите на проф. Мермерски и Малахов (както и много друго по въпроса).

Има място, където да си сее неща на екологично чисто място (и без да го препикават кучета) и там отглежда много неща. Това дава възможност за следното: 10 дена по 10 стебла/стръка прясно глухарче (без накисване и прочие обработки). Това също е към общото чистене на организма.

Споменава за съществуваща терапия в някаква клиника (1000 лв. някъде, но не е опитвала), където правят за всеки конкретен случай комбинация: гъби шейтаке, сребърна вода, ленено семе, екстракт от зелен чесън (цялостна програма).

Това е като цяло идеята, нататък си я дописвайте сами…

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Re: Royal Raymond Rife

#874 Мнение от Gogo55 »

Колко е лесно когато човек учи и знае кое и как става.След като успях да прочета една микробиология набързо вече подходих по научному към нещата.Гъбите се оказа че са над 80 000.Този модел които успях да намеря от гъбички на нокти на краката-Aspergillus, му направих посявка в петри и хранителна среда,гледах си го внимателно,на тъмно,при 30 градуса, и за 5 дена стана точно това което го дават снимано на картинка в микробиологията-тоест направих колония от гъбички,като отгледах точно избраната гъбичка като чист вид,без никви примеси и в стерилна среда.Разбира се колонията беше с размери около 1кв.см,а посявката беше около 1кв.мм.След това гледаики много снимки на различните видове гъбички успях да определя вида и името на тази която изледвам и си правя опитите с нея.
-снимка 1-снимка от микробиологията където се вижда и името и,
-следващи снимки от моя микроскоп на отгледаната от мене къбичка,
-рар архива-два клипа на такава гъбичка-вътре в самата гъба по точно в ядрото и има едни неща които мърдат-при облъчване със лампата ги утепвам за 10 мин светене почти не остава нищо което да мърда от хилядите там остават само няколко които да мърдат,на 14 минута абсолютно всички са умрелиsmile.gif
На снимките увеличението е малко 100 до 400/самата гъба е голяма/ пъти и не се виждат вътре малките неща които мърдат, а на клиповете увеличението е голямо 1000-1600 пъти и се виждат вътре в самото ядро на гъбата нещата които мърдат и след облъчване със лампата вече не мърдат-тоест мисля че са неутрализирани.Честотата за този вид гъба е 2411Хц за 14 мин, или 1833Хц за 15 мин.,като разликата в продължителонста на облъчване от 1 мин в двете честоти може да се приеме за грешна защото не съм гледал и секундите-следователно една от двете честоти за 15 мин. би трябвало да неутрализира този вид гъба.
Имам вече 7 учебника по микробиология но и в седемте се дава гъбата само като голяма-това което се вижда на снимките,без да е упоменато вътре в ядрото и тези малките неща които мърдат и съм ги заснел на клип за да се види че мърдат какво са-аз си мисля че тези неща щом са в ядрото на гъбата и мърдат значи самата гъба е жива,а щом спрат да мърдат значи ядрото и умира и от там според логиката и гъбата е умрялаsmile.gif.
Прикачени файлове
PLUS0006.JPG
PLUS0006.JPG (123.3 KiB) Преглеждано 4381 пъти
PLUS0003.JPG
PLUS0003.JPG (158.26 KiB) Преглеждано 4387 пъти
klip_gaba.rar
(385.2 KiB) Свалено 193 пъти
Aspergillus_niger.jpg
Aspergillus_niger.jpg (18.33 KiB) Преглеждано 4365 пъти

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#875 Мнение от npn »

Значи имаме работеща Райф лампа. С огромно нетърпение очаквам коментарите на vitan.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

chlorellov

Re:

#876 Мнение от chlorellov »

VITAN написа:Въпросът с детоксикацията отива към завършека си. Качих на сайта книгата за гладолечение по Лидия Ковачева: http://rife.hit.bg/LidiaKovacheva.zip Има доста полезни моменти.
Тази Лиидия Ковачева не умря ли от глад преди години? Струва ми се, че не можем да и имаме здравните схеми за еталон след като сама се е прецакала с тях. Ако приемем че здрав човек може лесно да се прецака от глад, какво остава за болен човек.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

Re: Re:

#877 Мнение от VITAN »

chlorellov написа:Тази Лиидия Ковачева не умря ли от глад преди години?
Преди да подлагаш на съмнение е коректно да се увериш предварително, за какво иде реч....

@npn, не вземам на сериозно чевек, който често си мени поляритета. В друг форум си PNP - попитай и тук като такъв и може да се навия да ти отговоря. Там където пиша за д-р Райф винаги съм VITAN, така че не обвинявай хората че са ченгета, т.е. че имат зелени чорапки.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#878 Мнение от npn »

Отговор типично в твой стил. Как ще се кръщавам си е мой избор, щото обичам разнообразието. Как ще коментираш, резултатите на Гого? Или пак ще увъртиш? Давай по-сериозно. Между другото не е коректно, след като тук искаш да се пише само за Райф, да пускаш информация за разни гладолечения и диети. Какво общо имат с Райф? Или прилагаш двоен стандарт? Виж какво витане, никой тука няма да открие топлата вода, райф генератори се произвеждат от много фирми и много хора се лекуват успешно. Това, че не го пише на първа станица на вестник 24 часа или Труд или не го съобщават по новините в осем, не значи, че не съществува. Докато не можех да пиша тука, се случиха невероятни неща, много хора се излекуваха от какви ли не болежки и представи си, с контактен метод, като се ползват честотите на Кларк и Фрекса. Колкото и да мразиш Кларк, това няма да промени нито орбитата на Земята нито ФАКТИТЕ!
НЯКОЛКО ДУШИ ИМАТ ГЕНЕРАЛНА ЗАСЛУГА ЗА НАПРЕДЪКА НА РЕЗОНАНСНАТА ТЕРАПИЯ В БЪЛГАРИЯ. ТОВА СА:
-ВЕСЕЛИН КРАЧУНОВ
-Д-Р ГЕОРГИ ЗИДАРОВ
-ЕЛЕНА ПИСАРОВА
-KARUTZAR
-DIDO BOY

Сега гледам и Гого е постигнал голям напредък и се надявам да ни съобщи и за реално излекувани хора.

nikolata
чете
Обратна връзка:

#879 Мнение от nikolata »

До Vitan имам готов превода на файла от 45 до 69п страница .Не съм поставил схемите защото така и не можах да се наканя да си преработя Word-a да конвертира в pdf .Дай място къде да ги пратя или пусна да ги изтеглиш.А специално за Мушморока ако ги има готови другите нека да ги обмениме ако имаш желание.Извинявам се закъснението но неотложни неща ме бяха подгонили.Ако останалата част не е готова ако искаш дай няколко страници да ги боря.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#880 Мнение от VITAN »

Мушмурока е на вълна лечебно гладуване до колкото знам и тия дни може да се появи, но кога точно не мога да кажа. Като се появи ще се свърже с теб. Неговия преводач не е много добър в техническата част и трябва да поработя и аз немалко върху превода. Поне трябва да проверя и твоята част, защото ако искате да качвам нещо в Нета, трябва да е всичко ОК. Като си обмените нещата той ще ми прати нещата сглобени. Поздрави.

chlorellov

#881 Мнение от chlorellov »

Признателен съм ти за споделеното от теб в този форум.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#882 Мнение от npn »

Вероятно си на път да откриеш някаква значима информация, която съзнателно да прикриеш от аудиторията с цел да я продадеш изгодно във връзка с Райф.
:D

Аватар
Gogo55
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#883 Мнение от Gogo55 »

Еииии темата нещо взе да замира.Витан с неговите велики мъдрости:) и тои спря да пише вече.Витане кажи кво стана с лампата ти?Колко микроба утепа?Ще купваш ли нова лампа от канада,верно ли че на старата ти лампа и са се скапали електродите и ако да -защо?

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#884 Мнение от VITAN »

Gogo55 написа:Витане кажи кво стана с лампата ти?Колко микроба утепа?Ще купваш ли нова лампа от канада,верно ли че на старата ти лампа и са се скапали електродите и ако да -защо?
Ми уча се да плувам в дълбоки води, т.е. бачкам си. Какво ще купувам или няма не коментирам предварително. Както и много друго. За старата ми лампа - по колко пъти да пиша и обяснявам?!? За експерименти си бачка...

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#885 Мнение от Kiril Kirilov »

npn написа:
Вероятно си на път да откриеш някаква значима информация, която съзнателно да прикриеш от аудиторията с цел да я продадеш изгодно във връзка с Райф.
:D
Гого, моля те да се държиш по-прилично. :-)
И така е трудно да се работи в тази област. Достатъчно е академично аргументираното недоверие към опити, базиращи се на нов вид физика. Ако и на лична основа започнем да правим политика в науката - Академичният истаблишмънт още дълго ще пречи на подобни опити заради наследеното единомислие.

Вярвам, всички са наясно, че всеки е добре дошъл да работи в областта, а струва ми се селските спорове за наистина напълно безмислени глупости като егото, единствено пречат на всички, разбира се на преките участници още повече!

Толкова ли е трудно да мислим свободно, извън рамките на установеното и в същото време да се хващаме на най-детския капан на сравнението на репродуктивни мъжки органи? :-)

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”