Продавам DUAL CV 440

Съобщение
Автор
Димитър Димитров

Продавам DUAL CV 440

#1 Мнение от Димитър Димитров »

Усилвателя е със запазен външен вид и не е ремонтиран.Две независими изправителни групи с 2 трафа,отделни грецове,мощни филтриращи кондензатори Philips 10 000mF,изцяло микропроцесорно управление и дисплей.Като звук се преставя изключително добре!Ето още инфо: http://www.hifi-wiki.de/index.php/Dual_CV_440 Усилвателя се намира в гр. Монтана.За страната пращам с куриерска фирма.За повече подробности на ЛС или gsm:0886524305.
Цена: 270 лв.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Димитър Димитров

#2 Мнение от Димитър Димитров »

:arrow: Усилвателя все още се продава.

Димитър Димитров

#3 Мнение от Димитър Димитров »

:arrow: Up

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от toroid »

Защо платкаите на крайните стъпала не са огледално разположени както всички останали елементи?Просто така се прави при всички видове схемни решения!Да не е нещо правено/преправяно/ и да е монтирана едната умишлено обърната на другата страна?!?

Димитър Димитров

#5 Мнение от Димитър Димитров »

Ами не знам защо не са огледално разположени.И аз като се загледах ми стана чудно, но не е препрявян, ремонтиран, модифициран и т.н.Изрично съм го написал!Няма да се лъжеме сега.Мислиш ли, че е толкова лесно да обърнеш едната платка без да има видими белези?! Не е докосван усилвателя.

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от toroid »

Не бе,просто ме очуди защото всичко си е симетрично както трябва а само тази е на терсене и мислех,че знаеш нещо по въпроса.Не съм казал,че криеш нещо а само предположих да не е на някакъв цокъл или куплунг и от там да идва цялата работа.

Димитър Димитров

#7 Мнение от Димитър Димитров »

Може и на цокъл да е.Не съм ги заглеждал толкова.Явно така са сметнали за добре конструктурите.Моля от тук насетне за такива въпроси на ЛС извън търговията му!

lizaastar
чете

Re: Продавам DUAL CV 440

#8 Мнение от lizaastar »

актуална ли е обявата?

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”