вече реших да се изфукам с първа част на "Моята система", която включва източниците

( Вярвам, че тук търсенето приключи. )
Ангел Геков и Весо Крачунов ме изпревариха с този транспорт, но и аз вече съм ъпгрейднат много бясно

Ето:

За CD-то вече не се говори и с мен

Sony-то е с "оправена" от Etheraudio часовникова част за да се възползвам максимално от предимствата на коаксиалния му изход, но държа да кажа, че и на "непипаните" му аналогови изходи тази интервенция се отрази силно положително - все едно изчезнаха няколко плътно завиващи озвучителните тела одеяла... появиха се височините, на които тези PCM58-ци са способни и баса стана с няколко пордъка по-фундаментален. Според мен така би трябвало да бъде още в stock-изпълнението.
До него се виждат 2-та Free Agent Pro на Seagate

На тях е цялата ми колекция която имам и която нямам на CD-та

След хардовете или транспорта през SPDIF "цифровия" сигнал отива в DAC-а

Non Oversampling
Ultra Low Jitter Construction
18 bit resolution ( 2xPCM 58 )
Dual Mono Audio Construction
Modular Power Supply / Signal Stage
Kenotron Rectifier (Plasma Convertor)
Solid Core Silver Internal Wiring
Solid Core Silver Power Supply Cable
(Досещате се, че и за него вече ама изобщо не се говори с мен

Понеже DAC-a има само SPDIF вход, използвам "малката черна кутия" на долната снимка, която съдържа DAC PCM 2706, но само от USB приемника до SPDIF шината, за да мога да пускам файлове от PC.

Озвучителните тела и "окабеляването" отдавна са готови, като останаха само крайните стъпала ще има продължение ...

Update 23/06/2010:

Шаси от Lenco L78, от което остана само най-важното, вградено в слепен дъбов масив 80 мм.
Дозата беше Stanton, но от нея остана само карфицата, която също претърпя промени. Магнитната система, естествено кобалтова, е изработена отново от Etheraudio.
Тавата съвсем преднамерено е най-продаваната на всички времена, освен това точно днес се навършва 1 година откакто Той си тръгна...