Аз отдавна имам ПДФ на книгата, но 450 стр. как се четат от компютър - но все пак благодаря.
Не мога едно нещо да разбера обаче, защо правим всичко друго но не и това което трябва.
Гледам, прясно си регистриран, прочети целия форум и виж какво представлявя оригиналната Райф-лампа. Няма тръби, има сфери, и няма електроди за неонови реклами а има немагнитни електроди с определена форма и ъгъл на отстояние. Всичко останало ще е просто една лампа за светене, иначе отдавна да се бяхме нареждали под някоя неонова реклама да се лекуваме.
Зеперите колко да ги дъвчем още, не ги ли направихте вече?
Ей, ама тая Хулда Кларк си я бива, голяма търговка е, да обясняваш как се прави генераторче с "Квадратна вълна" което убива всеки неприятел на организма универсално не селективно, и то колко компактно - върху цяла, стара картонена кутия от обувки
Абе той и синът и голям майстор на електрониката, още не мога да разбера "ОНАЗИ СЛОЖНА СХЕМА" с многото елементи на синхрометъра, иначе отдавна да си го бях направил.
Малко хумор, да не вземе сега някой да се ядоса за дето му обиждам приятелите!!!
Mushmurok555, На какво растояние един от друг трябва да са електродите в лампата? Изобщо има ли някакви по-ясни геометрични характеристики на тази лампа? Има ли значение диаметъра , формата вида на метала и пр.
Кой беше казал, че водата била по-силна от хапчето? ......а
Защо ли ми изглежда познато, ами то със зепера не е ли така ?
За ЗЕПЕР-МАНЯЦИТЕ:
Много отдавна във физиотерапията във всяка една болница в страната се използва зепер. Аз лично през живота си няколкократно съм го пробвал/лекувал/.
Ама тая Хулда Кларк, тая Хулда Кларк........, като не е живяла в България - "ОТ ДЕ ДА ЗНАЙ"
edliny, приятелю, ако си направиш труда да прочетеш целия форум, ще видиш, че са дадени както всички параметри на автентичната лампа, а също така и чертежът й, и то няколко пъти!
Всъщност, аз за други лампи и тръби нищо не съм срещал.
mushmurok555 написа:
Не съм егоист, но се замислям над думите на Витан! Може да стане така, че с чужда пита помен...........а !
Добре де мушморок как да го разбираме това-че вие с витан няма да казвате нищо относно схеми,работа и резултати , и ще си правите и светите с лампата тайно,индивидуално и само за вас си ли?А всички болни на смъртно легло да се оправят кои както намери???
И така,мен лично не ми доставя удоволствие да крия инфо/нямам никви притеснения че и някои друг може да изполва тази информация:),дори бих се радвал ако повече хора я използват/ и затова споделям моя първи резултат с контактния метод.Болеше ме глава тази вечер и реших да пробвам със генератора на импулси който си направих сам.Пуснах три честоти който ми каза един човек 6000Хц,10Хц,8Хц /незнам дали са по кларк или по раиф/ с продължителност по 5мин всяка без да има пауза между тях.Общо 15 мин и тиквобола изчезна.Няколко минути след като пуснах електродите почти не се усещаше,излезнах на терасата подишах малко чист въздух за около 2-3 мин и когато се прибрах отново във стаята нямаше и следа от главобола.Следователно вече и аз мога да твърдя че контактния метод работи при мене лично.
Сега седя радостен че това нещо работи, и вече се чудя дал наистина ме е боляло главата или не.......
Искам да попитам, какво значи действа?
Аз самият по-напред съм писал, че зепера премахва главоболието, и на мен ми е направило впечатление, но това се дължи на някакво друго въздействие върху организма, вероятно електрическите импулси подтискат центрове в мозъка, като облекчават болката - симптомите.
Още в началото на 19 век Антонио Меучи е провеждал лечение с постояннотокови импулси, които произвел с електромеханичен модел, като регулирал тока през тялото с реостат, но въпреки това няма данни да е излекувал някого, даже собствената му съпруга се е инвалидизирала следствие на артрит, а той отчаено се е опитвал да и помогне.
Въпреки всичко, нееднократно доказах за себе си, че качествата които се приписват /и представят за Райф технология/ на контактния метод не са истина. Не може с контактния метод да се унищожи бактерия в тялото, за това мога да се обзаложа. Относно това, какво е другото му вездействие върху организма, дали действа като болкоуспокояващо или не - няма да коментирам.
Ако този метод действаше, в смисъл като "Електронен антибиотик", мислите ли, че нещата щяха да бъдат оставени просото ей така, там някой си, с шепа елементарни части да застраши индустрия с обороти за милярди. Ами инвестициите хварлени на запад в зравеопазването, модерните болници, дали нещата ще ги оставят просто ей така, всичко това което е една от най-печелившите индустрии......., не ТЕ ПРОСТО ЩЕ ВИ СМАЧКАТ. Има хора и в България, които могат да променят на всеки съдбата, само да го пожелаят!
Матрицата не е само в зравеопазването, матрица е целият живот чийто правила са създадени от богати хора с корпоративни интереси. Матрицата обхваща и политическата философия "ДЕ Е ТАЯ ДЕМОКРАЦИЯ, ЧЕ НЕЩО НЕ Я ВИЖДАМ" въпреки че съм живял няколко години в развита Западноевропейска държава. Обикновенните хорица там дето си мислят че са най-добре, дори и не подозират, че все още са крепостни селяни, превърнали ги в роби чрез кредитиране, залъгвайги ги с лъскави играчки и вкусни храни им се превиват грабнаците от работа за да достигнат рекламирания стандарт, и накрая вече амортизирани попадат в рачичките на здравеопазването. Някой да си зададе въпроса защо англичаните идват в грозна България ами не си стоят там на лъскавото /ако се огледате наоколо ще разберете защо казвам грозна/. Ще ти предложат смяна на някоя става, смяна на някой орган, ще ти изрежат "ненужните" органи, чисто нов ще те направят, само че на определена цена, за някакви си там 100-200 хил. долара или евро. А ако нямаш, те ще ти предложат кредитиране, даже и самите болници, така ще впрегнат и цялото домочадие да работи за тяхната индустрия. Ако това не е робство - здраве му кажи.
Не Ви говоря празни приказки, познавам такива хора, това е реалноста.
Искам да кажа на тези, които продават Зепери, които мислят да изкарват пари от тая работа, че продават празни надежди на хората, на болните хора, а те са като "удавник за сламката", ще повярват на всичко само и само да им се премахне страданието. Преди да пристъпите към такива действия се убедете, че това което продавате наистина работи, защото може повече да навредите за дребни спечелени стотинки, които ще са от хорското нещастие. Дори едно лекарство произведено от матрицата се изпитва с години чрез множество доброволци на които им се плаща - "колко хуманно".
Давате ли си сметка, че така се превръщате на част от матрицата, и то безплатно. Те имат нужда от такива хора. Не малко неработещи и лесно осъществими проекти се подхвърлят и тук и в други направления като Фри-енерджи, с цел такива като нас, ентусиасти да изпробват, да разберат, че не действат и да се откажат, и да станат проводници в обратната посока.
Няма нужда да се преоткрива Америка, Д-р Райф вече я е открил, и само следвайки неговите стъпки може да се постигне нещо. Д-р Райф е убивал микроорганизмите с друг вид енергия, такава дето не се изучава нито в училищата, нито в университетите, тази енергия не е елктромагнитната вълна, нито е електрическия ток. Тези енергия се добива от плазмата, в случая чрез електрически ток, защото плазма може да се добие и по друг път.
Ако някой, който разбира за какво говоря и иска да помогне, ако знае добре английски и може да превежда, да ми пише на лични, че има много за превеждане - по стъпките на гения.
Към mushmurok555 : Питаш какво означава, че контактния метод действа.
На този въпрос предпочитам да говоря само от свое има. Не,че няма какво да споделя и за други случаи, но ще се въздържа.
От както ползвам този метод си излекувах гастрита който го имам от много години и никой от семейството ми не боледува от грип. Термина който използваш с насмешка -"Електронен антибиотик" е много точен и показателен. Даже си нямаш представа колко добре пасва на контактния метод.
Ти не разгледа ли схемите на оригиналните машини от файла който ти пратих ? Там ясно си личи принципа - Генератор на Хартли 4,6 Mhz модулиран с нискочестотен генератор 20Hz-200KHz. Високата честота е само "транспорния механизъм"!
Наистина в изхода на лампата се получват адски много хармоници и за това сега имаме проблем с истинските MOR честоти.
А за това какво може и какво не може Матрицата не се притеснявай.
Докато има Интернет и хора които безкористно публикуват постиженията и идеите си там, нищо не ще е в състояние да спре истината и прогреса.
Вярно е, че наред с работещите схеми има и много "спам" но човек с времето и според опита си се научава да ги разпознава.
А и ти по-доволен ли ще бъдеш да хвърлиш сериозни усилия и пари и накрая пак да разбереш, че това нещо не работи ?
Контактния метод не е "космически сложен" и може всеки сам да реши помага ли му или не - и то без да се охарчи и да чака.
Защото действителноста на запад е такава каквато я описа ти mushmurok555. Но ние тук с тебе имаме едно предимство - широк кръг от технически познания и неограничено от стереотипите мислене.
Имаме си обаче и един много голям недостатък, който е в състояние да затрие всичко положително.
Не знам защо, но все така се получва при нас българите. Все търсим нещата които ни разединяват, а не това което ни свързва.
И в този форум се получава същото. Вместо да се изслушваме и да приемаме положителното което всеки предлага ние търсим начин да се делим - например на "контактъори" и " рей фенове".
Хубаво сте решили да правите с Витан оригинална машина на Райф с лампа. Похвално е, че се стремите да следвате плътно оригинала.
Като оставим на страна самата лампа, цялата останала електроника не е кой знае каква сложнотия. И точно тази лампа е голямаото и опасно неизвесно!
Добре, нека предположим за момент, че сте завършили вашата конструкция, после какво ? Как ще разберете дали тя работи? Кои са верните честоти ? До колко конструкцията е безопасна ?
Нали не разполагаме с микроскопа на Райф ?
Тези въпроси ги повдигам отдавна но ми се струва, че никой не иска да ме слуша. Не смяташ ли предложенията които дадох за изпитване на машината с помоща на обикновен микроскоп и по-едри микроорганизми (като 1-ви етап) и домашни животни с видими тумори ( като 2-ри етап) за алтернатива ? Или вие смятате да пробвате направо върху хора ? Защото ми се струва, че тази дилиема рано или късно ще се наложи да бъде разрешена независимо кой какъв безконтактен метод ще направи.
Призивът ми е повече да се изслушваме, да обменяме идеи и по-малко да се заяждаме и подиграваме. Особенно когато става дума за неща в които нямаме личен опит.
Точно,подкрепям Дидо на 100%.Контактния метод го изпробвам върху мене си-за сега само за тиквобол,но по натам може и за друго.Нали съм си тома неверни консултирам се с доктор относно това дали е вредно-според науката напрежение до 15V каквото дава контактния метод е напълно безвредно!!!При мене нещата вървят напред и с лампата на раиф,елементите по електрониката ми са тук при мене в наличност.В момента търся лампа и обикновен микроскоп,мисля че скоро ще ги имам.След това ще светна върху дадени микроби върху стъкълцето и ще се разбере дали и как работи тази лампа,както ще направя и сравнението между двата метода.Аз поне инфо не съм скрил-за генератора съм си описъл подробно какви части съм използвал,а като светна лампата на раиф ще опиша и нея-може на някои да свърши работа,или поне да има основа върху която да стъпи при евентуална модификация.Нямам желание да ставам монополист с тази лампа и да крия резултати.
ПС:И двата метода се прекалено елементарни от техническа гледна точка така че не си мислете че някои ще открие топлата вода-и двата вида техника може да се проектират,разработят и осъществят практично от нула и то от почти всеки що годе грамотен инжинер в домашни условия. Тоест от техническа гледна точка ние тука всичките дето правим нещо няма как да измислим ноу хау примерно, или патент чрез който да се трупат милиони-не се самозалъгваите.Ако някои има такава цел:),то само ще си загуби времето и парите.
Във връзка с това, че има известни неясноти относно източника и вида на енергията използвана от Д-р Райф, както и безопестноста на метода, с цел да избистрим най-накрая съмненията, ще цитирам някой източници на информация описващи много точно това:
Електрически „шипове" от прав ток, приложени към напълнена с газ лампа, изстрелвали ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛЪЧИ към заразената цел. Самата лампа не трябвало да бъде вакуумна, защото би генерирала опасните рентгенови лъчи, които стимулират вируса ВХ. Не, в нея трябвало да има много лек газ, който да реагира почти мигновено. Тази енергия била генерирана случайно през 1872 г. от Томсън и Хъстън. Не вълни, а лъчи. Електрически лъчи. Забравен феномен. Еднопосочните електрически импулси с огромна мощност излъчвали
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛЪЧИ ВМЕСТО ВЪЛНИ. Тези лъчи прониквали през всяка материя, независимо дали ставало дума за камък или стомана.
Това не били радиовълни, а електрически лъчи.
По-късно през същия век Никола Тесла случайно наблюдавал
получаването на същите ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛЪЧИ. Той подробно изучил феномена и създал импулсни генератори и прожектори на електрически лъчи. Тесла имал предвид именно този феномен, когато говорел за електрически лъчи, имащи подобни на светлината характеристики.
Нов вид светлина. Д-р Райф преоткрил същото явление. Тесла говорел за своите „милиметрови лъчи" и споменал за „бактерицидните" им възможности. Сега същият този феномен потвърждавал думите на Тесла. При подходящ контрол лечебните свойства се проявявали съвсем ясно.
Оказало се, че излъчвателната лампа действа ефективно върху вирусните култури на разстояние 13 км! Металните стени не можели да предпазят вирусните култури от смъртоносните лъчи, тъй като действали като проводници.
Това представлявало едно от големите открития в медицината с огромно значение за човечеството. Принципът на практика правел възможно излъчване на лечебни емисии в ефира. Цели градове можели да бъдат електрически „ваксинирани" от една-единствена подвижна станция. Потенциалът на системата бил зашеметяващ. Епидемиите можели да се контролират, без да са нужни отнемащите време индивидуални прегледи. Излъчваното смъртоносно послание щяло да унищожава специфичния патоген само с няколко прости емисии.
Относно това доколко са опасни тези лъчи за човека, ще Ви кажа, че сътрудниците му не се разболявали от нищо. Не хващали дори хрема.
След време д-р Райф почти не използвал ръкавици, когато работел
с вирусни образци. Освен това нито той, нито някой от сътрудниците
му не прихванал нито една от болестите, с които се занимавали.
Лъчевата тръба ги „ваксинирала" срещу всяко заболяване. Нямало нито един случай на неблагоприятно действие на лъчевите инструменти на Райф. А и не би могло да има. Преносимите устройства работели на абсолютно безопасни нива и не можели да причинят никакви вреди.
Медицинските лаборатории на Калифорнийския университет, лабораторията „Калбфелд", диагностичната лаборатория в Пало Алто и експерименталната лаборатория в Сан Диего единодушно твърдят, че системата на Райф е напълно безопасна за използване.
- ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЛИ ДОСТАТЪЧНО ДА УБЕДИ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СКЕПТИЦИ ?
Последно промяна от Dimitarkn на Чет Фев 19, 2009 1:56 pm, променено общо 1 път.
Моля да ме извините,някой ще бъде ли така добър да осветли неграмотната аудитория като какво ще рече това ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛЪЧИ
защото физиката мълчи по въпроса.Попитах татко Гугъл и излязоха само
неща ,свързани с Тесла,Райф,Капитан Немо и Петя Дубарова.Аз цял живот
се занимавам с физика защото съм електроинженер и никога не бях чувал
за тях и се питам : от 1920. до 2009. физиката защо още не ги е открила
и си отговарям:защото няма такова животно.Останалото са митове и леген-
ди,уважаеми господа !
С това не отричам контактните методи-ниско,средно и високочестотни.
Физиотерапията отдавна ги използва + магнитни полета,ултразвук и безконтактни високочестотни,УВЧ и СВЧ ,УВЛъчи и др.
Справка:"Ръководство по физикална терапия"-изд.Медицина и физкулту-
ра- 1989 г.