Кои Ресивър да избера Sony?

Съобщение
Автор
Аватар
jsc
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#16 Мнение от jsc »

Marian Lozev написа:Ми както казвам,човек или ползва най евтиното или доброто.....
За мен има голяма разлика 363" е с СТК а "463 е с транзисторна ,но ако си с много нисък клас колони може и 363......

Сподели какви колони имаш........
Това наистина е доста полезна информация.Аз мислех,че всичко в този ценови клас е интегрално и това е приятна изненада и повлия категорично избора ми.
ОТ-тата ще са всичките с Visaton BG 17,като предните са и с ВЛД 40.
Благодаря!

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Rumen Suvandjiev »

avmaniak написа: Целта ми в този форум е да споделям страстта си към киното, а не да се заяждам и затова когато някои спори, моля да се аргументира както прават в местните форуми
Щом целта ти е да не се заяждаш, тогава не се заяждай.
Ако такова поведение е допустимо в "местните форуми", в bgaudio не е.
И ако може, малко по-грамотно!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Ivan Rachev »

:lol: ей леко смешен агент , системата ти е пример за грешно комбиниране на компоненти .Съмнявам се да си виждал и чувал повече от 1% от аудиото конструирано по света . В България в момента се строи най-големия в Европа аудио шоу рум за хай-енд .
Сони 1200 ЕС е поредното дърво което сборно има части за 200 евро в него. Не пишеш просто глупости , а големи глупости .Колоните на Сони са толкова добри колкото автомобилите на Лада . Като начало забрави всичко което знаеш за аудиото (няма да ти е трудно без това не е много) , и прочети всички материали побликувани в саита . Тогава няма да правиш генерални грешки като тази - да се опитваш да правиш хомогенно съраунд поле с различни озвучителни тела. :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Dimitar Atanasov »

Аиде да не обиждаме ладите - те също имат своите предимства...например че за относително малко пари получаваш нова кола която е в технологично отношение от началото на 80-те...Докато при SONY за относително повече пари получаваш нещо което е по последните технологични и маркетингови реализации, със всичките преимущества и недостатъци на това.

gore
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Re: Кои Ресивър да избера Sony?

#20 Мнение от gore »

futurism написа:...Ще се комбинира със комп,едни добре звучащи Сонита предна задна линия център...
Много е важно компютъра да е Сони:!: Подобна комбинация би подобрила значително хомогенността на звуковата картина. Същата картина, а и не само тя, би била много по-натурална, ако компютъра бъде разположен по диагонал, в ляво :wink:

geordgeo
чете
Обратна връзка:

#21 Мнение от geordgeo »

здравейте на всички колеги гледам, че доста се изкревила темата щом почнахме за лади да говорим:)
още не съм си взел Ресивър но важното е че съм се спрял на нещо и това е YAMAHA RX-V663TI за което благодаря на Мариян ,все пак не се купова всеки месец такава стока по добре да се изчака един два месеца и да се вземе по хубав.

geordgeo
чете
Обратна връзка:

#22 Мнение от geordgeo »

я кажете какъв СУБУФЪР да си взема по добре активен или пасивен ? до 500 лева
но това вероятно ще стана на по късен етап
предварително благодаря на всички

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Marian Lozev »

.......Може да си направиш,но ако говориш за купешко изделие просто си объркал форума ....... :twisted: ..
Кажи с какво растояние разполагаш.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Аватар
ivodjima
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

#25 Мнение от ivodjima »

До 500 лв. суб е пръчка на пръчките :D замисли се на нещо diy да изпитваш удоволствие от това което си сътворил и да се кефиш. Поздрави.

Публикувай отговор

Обратно към “Домашно кино”