Royal Raymond Rife
Честита Коледа на Всички!
Ето няколко интересни линка със схеми, които намерих:
Това е схема на Витафон от руското списание Радиолюбител:
http://rs277.rapidshare.com/files/11037 ... 08_04.djvu
тук има руски любителски вариант на Скэнар:
http://fly-brush.narod.ru/
а на този линк има доста схеми с Атмелски процесори(включително запери):
http://www.ullasmann.eu/Alternative.htm
Ето няколко интересни линка със схеми, които намерих:
Това е схема на Витафон от руското списание Радиолюбител:
http://rs277.rapidshare.com/files/11037 ... 08_04.djvu
тук има руски любителски вариант на Скэнар:
http://fly-brush.narod.ru/
а на този линк има доста схеми с Атмелски процесори(включително запери):
http://www.ullasmann.eu/Alternative.htm
Можеш ли да дадеш координати на тази лекарка?Дали може да определи честота на ракови клетки,че баща ми има нужда от помощ.Аз си купих заппер за 200 лв.но незная честотите на специално този вид.Иначе уреда се използва от 1 до 3 пъти дневно по 7 мин.включен-20 почивка+7+20+7мин.Поне такава е схемата на Хулда Кларк. Няма ли някой в България микроскопа на Райф?hristow написа:Ами не аз правя диагностиката , а лекарката и уреда се казва SENCETIVE IMAGO
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ако откриеш кой го има, обещай да ни кажеш!dama написа:Можеш ли да дадеш координати на тази лекарка?Дали може да определи честота на ракови клетки,че баща ми има нужда от помощ.Аз си купих заппер за 200 лв.но незная честотите на специално този вид.Иначе уреда се използва от 1 до 3 пъти дневно по 7 мин.включен-20 почивка+7+20+7мин.Поне такава е схемата на Хулда Кларк.hristow написа:Ами не аз правя диагностиката , а лекарката и уреда се казва SENCETIVE IMAGO
Няма ли някой в България микроскопа на Райф?
Аз искам да попитам, има ли значение формата на сигнала. Дали да е синусуида или правоъгълник. Още повече, че някой беше писъл че запълването трябва да е повече от 50% при правоъгълника. Обаче тогава не се ли получава и постоянна съставка в сигнала? Защото имам чувството , че всеки пробва нещо и кога доволен кога не , така и не се разбира кое е правилно и кое не?
А относно Витан дето е писъл за СКАЛАРНИТЕ вълни. То защо те да не са си електромагнитни , а трябва да са неутрино? Според мен са си пак ел.вълни. Тука неутриното няма нищо общо. Но това го пишат повече по фрии - ерерджи сайтовете.
А относно Витан дето е писъл за СКАЛАРНИТЕ вълни. То защо те да не са си електромагнитни , а трябва да са неутрино? Според мен са си пак ел.вълни. Тука неутриното няма нищо общо. Но това го пишат повече по фрии - ерерджи сайтовете.
Ето едно сравнително просто решение за Зепер покриващ всички Райф честоти на ниска цена. Използвани са два честотомера с разделителна способност от 1 Hz и нивоиндикатор от светодиодна стълбица в изхода индициращ контактното съпротивление или протичащия ток през тялото. Може да се ползва и модулация, като при Райф. С една ИС струваща стотинки се покриват честоти за които са необходими скъпоструващи функционални генератори. Разбира се има и по добри решения като DDS генератори но за това по-късно.

Професор доктор инженер Еди-кой-си... стоящ високо в европейската 'космическа енергетика'.... над 650 страници на английски, висша математика, целия спектър на физиката, free energy, обезкостена и опровергана 'Теория на относителността', опровергана Х. Кларк и т.н.Misho88 написа:А относно Витан дето е писъл за СКАЛАРНИТЕ вълни. То защо те да не са си електромагнитни , а трябва да са неутрино?
Ако и да изгубя много време за кратко резюме, колко % ще смелиш от всичко

Ще опитам само с няколко реда. Скаларни вълни - откривател Тесла. Изобщо НЕ СА електромагнитни вълни. Още след направата на първия тесла-трансформатор, Тесла предполага наличието на неутриното и неговите свойства, които и съвременната наука потвърждава. Отпосле многото негови отрития на практика остават без автор, все едно светът ей-така си ги има априори или пък друг им е автора (например радиото и Маркони). После Тесла е изказал твърдението, че тесла-трансформатора кара неутриното да влезе във взаимодействие и да предизвика ред процеси, от които най-важния в случая е чисто електричество без магнитна компонента + много добавъчна енергия. Тази си теория той не я публикува, но това не значи, че не я е имало. Тогавашните патентни офиси не са можели да смилат подобни неща, а и не само те, и не само тогава.
Според съвременните разбирания всяка секунда 1 квадратен сантиметър от земята бива пронизван от 66 000 000 000 неутрино от космоса. То по принцип не реагира с материята, но само по принцип. Изключително рядко, но го прави. (Ето защо ядрото на земята е много горещо.) Само дето неутриното по принцип се движи със скорост доста по-голяма от скоростта на светлината, което за науката го прави неуловима "тъмна Индия". А за учениците, които Матрицата учи, че всичко което хвърчи е електромагнитно и се яде - още по-тъмна Индия.
Смятам този въпрос тук за изчерпан, колкото и бисери да има по-нататък по темата. Теорията не е моя, но за мен си е супер.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!
Аз имам предвид, че под скаларни се разбира /може би / вектора на ел.поле да се променя по посока на разпространение на вълната. Той Тесла доколкото знам е използвал спираловидна бобина. Поне аз това знам. Разбира се , ако ти се намира под рака някой линк за това дето си писал , би ми било интересно да видя , защо точно неутриното е главно действащо лице. Сега друго, някой може ли да каже защо запера се държи в ръце, тогава тока не минава ли през ръцете само? тоест вирусите в краката и главата изобщо усещат ли запера?
P.S. Някой да знае къде могат да се купят пиезокерамичен излачвател ЗП-1 /руски/ или подобни?
P.S. Някой да знае къде могат да се купят пиезокерамичен излачвател ЗП-1 /руски/ или подобни?
До колкото си спомням вълните се наричат скаларни, защото използват скаларни оператори от висшата математика (който я знае и си я спомня):
grad divE.c^2 = Scalar wave >> в израза има градиент, дивергенция >> divE is a scalar! << Малко цитати.
Другото няма да го коментирам, а и вече писах по този въпрос - където не минава ток, какво да се очаква... Намирам обаче отношението към контактните неща тук за шизофренично. Едно време аз като изразих мнение, че използването на ВЧ за контактен метод е опасно - всички ревнаха: ааа, не! После се сетиха, че и Х. Кларк го забранява и казаха пак: не! Няма да има и няма смисъл от ВЧ! Тя забранява обаче до 500 кHz, щото гледайки елементарната схемотехника на нейния син, момчето не разбира от по-високи честоти, а и таймера 555 е до толкова. Сега обаче май просветна, че контактната класика Кларк не върши работа и пак се опитват скоци за ВЧ.
Между другото, за доста съвременни лекарства може да се каже: изпитата чаша вода с тях дава повече полза от самото хапче. Основната борба между организма и вирусите е за овладяване на този ресурс: водата. Ако вируса овладее ресурса - за него има размножаване. А ако човек пие по 1,5-2 литра вода на ден и хапва малко чесън, трябва да е или голям кърък или много болнав да се разболее от грип. Това за измерващите контактния ефект.
grad divE.c^2 = Scalar wave >> в израза има градиент, дивергенция >> divE is a scalar! << Малко цитати.
Другото няма да го коментирам, а и вече писах по този въпрос - където не минава ток, какво да се очаква... Намирам обаче отношението към контактните неща тук за шизофренично. Едно време аз като изразих мнение, че използването на ВЧ за контактен метод е опасно - всички ревнаха: ааа, не! После се сетиха, че и Х. Кларк го забранява и казаха пак: не! Няма да има и няма смисъл от ВЧ! Тя забранява обаче до 500 кHz, щото гледайки елементарната схемотехника на нейния син, момчето не разбира от по-високи честоти, а и таймера 555 е до толкова. Сега обаче май просветна, че контактната класика Кларк не върши работа и пак се опитват скоци за ВЧ.
Между другото, за доста съвременни лекарства може да се каже: изпитата чаша вода с тях дава повече полза от самото хапче. Основната борба между организма и вирусите е за овладяване на този ресурс: водата. Ако вируса овладее ресурса - за него има размножаване. А ако човек пие по 1,5-2 литра вода на ден и хапва малко чесън, трябва да е или голям кърък или много болнав да се разболее от грип. Това за измерващите контактния ефект.
Ами нищо. Имах уговорка някой да я тества, но за сега не стана. А е много студено аз да си правя експерименти. За сега новата машина ми е вдъхновението, но иска много играчка и свободно време. Което е интересно от въздействието и в/у мен, и съм решил, че е важно - вече писах.
Въпрос към VITAN!
Ако обичаш да поясниш малко за по непросветените на тази тема, как така ВЧ при контактния метод бил вреден и защо, пък се разбрало, че НЧ не върши работа и сега пак се насочили към вредния ВЧ и малко повече инфо за твоя Райф метод. Да говорим тук повече за тези неща а не за темите от СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ-то вече е ясно че някой участници във този форум достигнаха големи стойности на КПД . Какво ще кажеш например и за принципа на работа на синхрометара, никой нищо сериозно не е споменал за него тук, защото според мен има нещо менте в тази схемичка на сина на Кларк, май това всъщност е едно генераторче дето съм го правил, като пионерче в кръжоците по радиоелектроника- не ми изглежда на смесител, а ми по-скоро при промяна на съпротивлението между електродите ще се променя и честотата- аз лично не съм го пробвал, имам само собствена теория.
От личните си надблюдения с експерименти върху себе си от контактния метод ще кажа, че според мен правоъгалното напрежение с произволна честота, както казва Кларк НЕ УБИВА всички микроорганизми /патогени/ в тялото. Може би само конкретната честота за съответния микроорганизъм или по близките хармоници ще могат да правят това и то само за тези микроорганизми за които са тези честоти на хармониците. Но това са само предположения не съм го доказал дори за себе си. Всички тези честоти и по Райф и по Кларк са толкова различни че човек се чуди коя от тях е вярната, уж всеки микроорганизъм има собствена резонансна честота, а се оказва че те са много. В крайна сметка нещата не се точно така както се пишат, все повече започва да ми намирисва, като при СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ, уж има логика, уж всичко е ясно но така и един не доказа, че тя съществува, така не се видя едно работещо устройство сред толкова много инфо в интернета. В крайна сметка върши или не върши работа този контактен метод - може ли някой да се похвали с положителен резултат. И на мен много ми се иска всичко това да е вярно, но в крайна сметка това не е религия, трябва да се докаже.
Ако обичаш да поясниш малко за по непросветените на тази тема, как така ВЧ при контактния метод бил вреден и защо, пък се разбрало, че НЧ не върши работа и сега пак се насочили към вредния ВЧ и малко повече инфо за твоя Райф метод. Да говорим тук повече за тези неща а не за темите от СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ-то вече е ясно че някой участници във този форум достигнаха големи стойности на КПД . Какво ще кажеш например и за принципа на работа на синхрометара, никой нищо сериозно не е споменал за него тук, защото според мен има нещо менте в тази схемичка на сина на Кларк, май това всъщност е едно генераторче дето съм го правил, като пионерче в кръжоците по радиоелектроника- не ми изглежда на смесител, а ми по-скоро при промяна на съпротивлението между електродите ще се променя и честотата- аз лично не съм го пробвал, имам само собствена теория.
От личните си надблюдения с експерименти върху себе си от контактния метод ще кажа, че според мен правоъгалното напрежение с произволна честота, както казва Кларк НЕ УБИВА всички микроорганизми /патогени/ в тялото. Може би само конкретната честота за съответния микроорганизъм или по близките хармоници ще могат да правят това и то само за тези микроорганизми за които са тези честоти на хармониците. Но това са само предположения не съм го доказал дори за себе си. Всички тези честоти и по Райф и по Кларк са толкова различни че човек се чуди коя от тях е вярната, уж всеки микроорганизъм има собствена резонансна честота, а се оказва че те са много. В крайна сметка нещата не се точно така както се пишат, все повече започва да ми намирисва, като при СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ, уж има логика, уж всичко е ясно но така и един не доказа, че тя съществува, така не се видя едно работещо устройство сред толкова много инфо в интернета. В крайна сметка върши или не върши работа този контактен метод - може ли някой да се похвали с положителен резултат. И на мен много ми се иска всичко това да е вярно, но в крайна сметка това не е религия, трябва да се докаже.