Той ми я прави... чакането си струваше
Сега, не мога да опиша нещо, което трябва да се чуе за да се усети и разбере!
Повече от седмица я слушам и желанието ми още първия ден да хукна я да я хваля не е отслабнало, просто не виждах смисъл може би...
То все едно да опишеш секса с някой луда и желана мацка хе хе хе, споко, не правя секс с тонколоните си ха ха ха ха!
Амиииии... след като дойде в събота и с куриера с триста зора свалихме пратката и я качихме в къщи почнаха моите нови емоционални усещания
Доста се борих с прекалено маниашкото опаковане, обаче това говори, че човека си цени труда !
И усещането при сглобяването беше различно от това да си купя техника от технополиса примерно. Някак си ръчната изработка, нещата... имат личен характер
Навързах ги, колоните на стойки, залепих ги за тях с промишлено тиксо ха ха ха, не, не си мислете, че е глупост, така лепне това, дето му дават 5 кила на см2, че все едно е заварка. Стойките долу са с камък и шпайкове към пода.
Кабелите неотек...
Абе с две думи пуснах я системата, подгрях лампите, сложих любимата си Даяна Крол и седнах да слушам...
Ами странно, не можех да кажа какво е усещането! Не скочих веднага на терасата да крещя, че съм екзалтиран.
Има едни такива психологически моменти, които пречат на реалната човешка преценка. Затова се опитах да бъда спокоен и си казах - добре, ще се слуша, какво да се прави
И така ден след ден...
И то чудото почна да се случва и да навлиза много гаднярски в мене, понеже не знам дали разбирате, но с всеки ден все едно системата 'улягаше', звука ставаше по велурен, бас-а по отчетлив, а аз пусках диск след диск, музики, които съм слушал на маранца си, който смея да твърдя, че свири прекрасно ! И с всяко пускане ми харесваше повече и повече... абе както казах в началото - НЕ мога да го опиша!
Има едно такова свикване с хубавото и човек започва да го преоткрива постепенно... то не е като изкуствения подсладител, дето хапнеш малко и чак нагарча. Истински хубавите неща на са мнгого сладки като вредния нутрасуит и не ти накъртват в началото, а са като онези 'плодове от селската градина', които сядаш пред теливизора и си ги взел за похапване. И в един момент не се усещаш, че корема ти ще се пръсне, но ти не може да спреш да ги ядеш, защото са ужасно вкусни, не с първата хапка, а с цялото ядене...
Е, така е и със ситемата на Румен!
Тия дни обаче ми се догледа филм. Звъннах му и си поговорихме за комутатор, който да ми включва маранца и да си гледам филмчета и т.н. и т.н.
И преди да се реализира това аз си поиграх и върнах старата система с усилвателя с дискретни елементи. ОБАЧЕ запазих колоните на Румен.
И направих грешката да си пусна пак любимите парчета.
Е да, детайл ще те убие, качество супер, маранца е страхотен усилвател !
Обаче съм седнал аз на дивана и ми е някак си... неудобно. Хем на меко съм седнал. Липсва нещо мамка му !
Просто няма живот! Няма го онове, което не може да се опише...
Пефектно като в аптека възпроизвеждане, ноооо....
Викам си, я да вържа и музикалния суб, имам куейк на РЕЛ, 1300 лева струва, с него музиката приобива супер нежна, но стегната плътност!
Вързвам го!
Пак не е същото...
И осъзнавам, че лампата с колоните на Румен има по плътен, стегнат и приятен бас, отколкото маранца ПАК с колоните на Румен и суб-а на РЕЛ !
И сега ми е едно никакво такова
Хубава е техниката, много е хубава, маранц 6-а серия, тежи като прасе преди коледа, колони таной, център таной, суб РЕЛ...
Ама никой не може да ме накара пак да я вържа
А иначе да покажа две снимки на това, което създаде тези терзания в мен и ме накара да издрънкам толкова неща...