Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
evgor

#541 Мнение от evgor »

по пътя на логиката тогава тези честоти не би трябвало да са за бактериите и вирусите, а за различните видове клетки в човешкото тяло.
Евала пич, почти удари десятката, но не става дума само за видовете клетки, а и за енергийните канали. Логично е резонансната терапия, да кара организма сам да се справи с проблемите, чрез премахване на енергийни блокажи или насочване на праната, жизнената енергия към правилното място. Ако си представим един орган или жизнена система, като трептящ кръг, в който тече праната, то тогава можем да внасяме енергия в този кръг само, ако ползваме неговата честота. Да не забравяме, че електричеството е една от формите на праната, материално духовната субстанция на космоса. Праната е интелигентна, тя поддържа всичко еволюционно и позитивно, а унищожава всичко негативно и ентропично, като примерно паразитите.
Другата вероятност е не да наливаме енергия, а само да я задвижваме. Позитивната енергия е в постоянно въртеливо движение и ако спре се превръща в Дор, негативна енергия. Микровълновоте излъчватели и лошите мисли примерно са в състояние да забавят или спрат въртенето на праната с всички негативни последици. Някъде заперите не са толкова ефективни. Може би там има голям застой на енергия. За раздвижване на енергията помагат оргонните генератори. Сега събирам материали да си правя такъв и се надявам да усетя всичките позитивни ефекти. Инфо как се прави оргонен генератор има тукhttp://www.youtube.com/watch?v=ccS70UQE0fE
Повече инфо има тук http://www.orgonise-africa.net/
В youtube има много интересни клипчета за използването на тези оргонни генератори.

DidoBoy

#542 Мнение от DidoBoy »

Тази книга "Ракът проблемът и решението" на д-р Йоанна Будвиг е още едно доказателство колко комплексно трябва да се подхожда към лечението и превенцията на тази болест.
Прочетете тази книга и ще разберете , че за лечението не е необходимо непременно да се ползва "космически" сложна апаратура.
Много често прости неща приложени в подходящи съотношения дават по-добри резултати от "академично" разработените лечения.
Просто трябва по-фундаментално да познаваме собственното си тяло.
Който се интересува от нетрадиционни антиракови рецепти и лечения нека се обади - събрал съм доста неща.

ewstati

#543 Мнение от ewstati »

Има още една хубава книга, "Болестта като път". От нея става ясно, че нашата същност като индивиди и нашето отношение към света ни разболява и разобличава, какви сме всъщност. Дори да мислиш на хората доброто, пак ще се разболееш. Например, ако човек си е поставил твърде високи идеали, ще заболее черният му дроб. Това е чиста психосоматика. Ракът, както твърдят, също е на психосоматична основа.

karutzar

@I-now

#544 Мнение от karutzar »

@I-now -- Добре пишеш браткиш :D

Електричеството е един от аспектите на праната (или по Райх - оргон).
Аспектите са три, светлината е втория.

Материята е женска като същност, и съответно негативна. Праната е неутрална, но в мъжкия си аспект е положителна.
Тук се крие и разминаването в монополярни пранически импулси (електричество) и биполярни (променливи - като посока).

Всички паразити са негативни и киселинни, и не могат пряко да усвоят праната нужна за съществуването им. Могат само да я откраднат от клетки, които могат да усвоят тази безгранична жизнена енергия наречена прана. При което правят тези клетки негативни. Станали по този начин негативни клетките не могат да усвояват праната необходима им за съществуването им. С други думи стават ракови образУвания (Витане, не става въпрос за образОвания - не са ли ти го казали това в Москва?). Точно това и говори д-р Кларк.

Преди години имах неизлечима язва. Естествено на бактерологична основа. Ужасни болки и киселини в стомаха. Временното лечение на болките беше СОДА. Да, сода за хляб + чаша вода. Всички около мен ми говореха, че содата разрушавала стомашната лигавица, и че предизвиквала дупки в стомаха. Невежеството е велика сила и комуноидите са нейни пророци. Дупките в стомаха се предизвикват от бактериите, а не от содата. Содата просто е убивала бактериите.
Точка по въпроса - Содата е №1 :lol:

Проблема е как да се освободим от негатива. А това е фасулска работа. Просто негатива трябва да отиде при негатива - в земята. Лесно, просто, ясно. Ще напиша как аз се запвам и ефекта.

Леген с вода, ароматизирана сол, 2-3 супени лъжици сода. Кабел свързан за чешмата (яко заземен :D ), другия край в легена. Негативния електрод (минуса) също в легена с водата. Потопявам си краката във легена, с едната ръка хващам положителния електрод и пускам запъра. Не е задължително да бъде само 7 минути. Пробвал съм и цял час - няма проблем. Със здрав човек времетраенето на запирането е без особено значение. Но с болен - може би - особено първите сеанси. Защото се изисква време за разграждане на телата на бактериите.
След около 4-5 минути запиране водата помътнява. Това е от фунгите по краката, или поне така аз предполагам.

I-now, това с говорителите и свързания положителен полюс от запъра си е чист магнетизъм. И работи яко - поздравления.

Като заключение:
Негатива трябва да си отиде при негатива. При схемата на DidoBoy това няма как да стане. Дидо, не че не работи - работи и то много добре. Но след сеанс човек трябва да се разходи бос из парка. За да може негатива да излезе от него. Това се препоръчва и при слънцегледането (Sungaizing), което си е чисто протоБълГарска практика за зареждане с прана. А слънцегледането работи - и то яко.
Следващата стъпка е оргонните (пранни) акумулатори и генератори.
И връщане обратно (някои от вас не помнят това време) - към обувките с гьонени подметки и дрехи от лен, коноп, и вълна. Синтетиката трябва да бъде забранена...

ewstati

#545 Мнение от ewstati »

А слънцегледането работи - и то яко.
Всичко иде от него. А де трябва да отиде? Правилно, в Земята..

karutzar

#546 Мнение от karutzar »

Изображение

Намали картинката на 640Х480!
Последно промяна от karutzar на Сря Окт 22, 2008 7:11 pm, променено общо 1 път.

ewstati

#548 Мнение от ewstati »

Наскоро беше дадена, проста схема за положителни импулси.http://img.data.bg/i.php?show=1110136&c ... nk7p2l#img
От това по-просто не знам. И не се захващай сам, щом не разбираш от електроника.

sheki

Re: Относно устройството на Райф и Витафон

#550 Мнение от sheki »

miromad написа: Ако може да постнете схема ще е супер. А за какво ми трябва, ще ви кажа, за генератор на ННО или така наречения Браунов газ.
това само с диод и кондензатор не става, виж тук по въпроса

noiseless
чете
Обратна връзка:

#551 Мнение от noiseless »

Здравейте на всички,имам спешна нужда от съвет. Не успях да прочета цялата тема (стигнах до 23 стр.) затова направо питам: Какво може да се направи?
Случая е следния: рак в основата на езика и сливицата, болния е загубил половината от телесното си тегло ,не може да яде , пие трудно и рядко, на системи е. От 4 дена го третирам с тези честоти
Cancer maintenance secondary - 120, 250, 428, 465, 600, 626, 650, 661, 664,
667, 690, 728, 776, 784, 800, 802, 832, 880, 1489, 1550, 1600, 1865, 2000,
2012, 2100, 2170, 2490, 2730 for 1 min
Cancer, adenoma - 433
Cancer, carcinoma, larynx - 327, 524, 731, 1133
Cancer, general, set 1 - 728, 784, 880, 464, 666, 2720, 800, 120, 2084,
2184, 2050, 524, 2452, 854, 2008, 2128, 5000, 3176, 9999, 304
Cancer, general, set 2 - 727, 786, 880, 465, 1552, 802, 1862, 2182, 20, 64,
72, 96, 125, 2450, 2489, 2048, 2008, 2127, 3176, 3040, 10000, 3176, 304
Cancer, general, set 3 - 728, 943, 414, 866, 886, 732, 676, 690, 776, 240,
650, 442, 2180, 2454, 1865, 523, 128, 2128, 2008, 2049, 10000, 3176, 304
Cancer not killed by 2008/2128 - 2180, 2182, 2184
Cancer, adenocarcinoma, esophogeal - 47, 2182, 2219, 832, 2084, 2127, 2160,
2452, 2876
Продължителността на всяка честота е 3мин. някои са по 5мин.
Генерирани са на компютър и са измерени с честотомер, така че са точни. записъл съм ги като МР3 и ги пускам през двд вързано през усилвател (tda2003) усилен докрай. Някои от честотите съм ги записал като правоъгълни импулси, но при такова усилване си мисля, че и синусоидата ограничава отгоре и отдолу.Нямах време да правя електроди, затова заголих 10-12см от кабела (меден многожичен 2х0.5мм), навих го на спирала и го закрепих така че тумора да се падне между електродите. Третират го (понеже не винаги съм там) по цял ден като на половин час правят 10 мин пауза.Поставяме електродите и на ръцете. Уви, засега няма видим ефект. Последователно на електродите съм вързал и говорителче(16 ома) така че да има някакъв мониторинг и да избегна късото в усилвателя при неволно допиране на електродите.
Ще съм много благодарен ако помогнете малко.
Поздрави Ники.

karutzar

#553 Мнение от karutzar »

hristow, проблема е в мр3 и компресията на този формат. Просто мр3 е базиран на Perceptual Coding (кодиране на базата на човешкото възприятие) - по-простичко казано тези честоти, които си записал в мр3 формат няма да водят в хармониците до нужните високи честоти. После - 3 мин. е при лампата ан Райф - - при използването на електроди е минимум 5 минути на честота. Райф често е казвал, че при облъчване с лампа по-малко от 3 минути (5 мин. при електродите) само се стимулират паразитите. Фрекса дава (by default) 3 мин. на честота - което трябва да промениш поне на 5 мин. за честота.
Остави тези мр3ки - вземи един лаптоп, инсталирай фрекса - другото е правилно както го правиш. Най-добре пиши ЛС до потребител 27 - мисля, че той има високочестотния генератор на Райф.
Обзалагам се 3 срещу 1 бири (Koff или Lapinkulta), че човека има алергия към никела, който е в зъбните му пломби.
Намажете езика със сода за хляб - содата е лечението (пенкилера - painkiller) на всичко - без майтап.

ivai_lo

#554 Мнение от ivai_lo »

Здравейте. С интерес следя темата. Открих един интересен линк на руски: http://vm1.mylivepage.ru/file/index
Имам схема на апарата Витафон с микропроцесор Attiny2313 ако някой проявява интерес мога да му я пратя. :)
Успех на всички.

ewstati

#555 Мнение от ewstati »

в мр3 формат няма да водят в хармониците до нужните високи честоти.
Те не, но драйверното устройство след МР3-то, ще ги генерира. МР3-ката, само подава такт, нейните хармоници не са важни, защото са с толкова ниско ниво, че не могат да въздействат на ключовия режим на дадените устройства. По- просто не мога да го обясня.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”