Ха, не знаех че има тема на друго място за моя ДАК.cdrecor написа:Чудесно DAC- че! Бих искал да си закупя на първо време 1, а после ако всичко е наред още 2 или 3 - имаме няколко аудио PC-та.
Преди това бих искал да уточним нещо:
В hardwarebg.com имаше една тема за проблеми със забиването на устройството! Знаете ли на какво се дължи проблема и дали е разрешен. За мен е важно да зная преди да реша да си го купя.
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=127350
Благодаря предварително!

Аз проблем в ДАК-а някакси не виждам (надявам се няма да прозвучи самонадеяно или самохвално).
Мисля че проблема е в 5 волтовото захранване идващо от ЮСБ-то и аз няма как да помогна в случая.Нещата се състоят в следното ако има пропадания на 5-те волта под 3 независимо колко са къси е нормално ПСМ-а да се ресетне а респективно Фубара да забие (той го прави винаги ако изключиш USB кабела към ДАК-а докато свири(задължително е после да се рестартира Фубара иначе не ще!?!?)).За работата с КС не мога да кажа нищо дори на сайта им пише че е само тестов и може да прави конфликти. С ASIO проблем не съм имал.Тествам всички ДАК-ове на 3 различни компютъра винаги ,и досега не съм наблюдавал нищо нередно.
При лаптопите май са по комплицирани нещата заради консумацията.Например обади се човек (няма да конкретизирам) че има проблем като включи ДАК-а на лаптопа се чува шум ,пукане брум и една камара работи.Оказа се в последствие че това става само, когато е на батерия лаптопа

Ако на 50 компютъра има 2 с изпилени захранвания за ЮСБ-то аз съм безсилен.
Поздрави!
Митака.