Според крайната цел на заданието :] Какво е значението една стока откъде е взета, при положение че притежава всички нужни качества и е в идеално състояние? Откъде можеш да знаеш че повечето стока дето се продава не е взета от такива места? Почти редовно съм на гореспоменатия пазар, сумати от техниката я гледам да се продава в dalavera.net, закупена точно от там, продават я хора от околностите на Димитровград - от Пловдив до Стара Загора Нормалната надценка е поне 2 пъти на повечето неща взети от там, и всичко се продава, отгоре на това никой не пита откъде е закупена конкретната стока. И повечето вносна техника пак се закупува от такива места - пак никой не го интересува откъде и за колко е закупена - пак търговия. И да се закупи назапада от "нормален" магазин, и те пазаруват от техните складове (техника на запад рядко отива в кофата за боклук... всичко се отделя за складове). Основния принцип на търговията е печалбата. Като можеш да дадеш по-добро качество на стоката и напълно нормално да печелиш повече. Но какво ви обяснявам все едно не знаетеIvan Rachev написа:..Милене ти като конструираш усилватели с тази идея ли го правиш ?
Некадърният Летър Лозев продължава да мами клиенти.
Re: Lozef
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Lozef
...не ми отговори на въпроса , ти когато конструираш някакво устройство държиш ли то да е качествено изпълнено (независимо с какви части и откъде ) и да не се разваля или по-важно ти е печалбата ?Milen_Haskovo написа:Според крайната цел на заданието :] Какво е значението една стока откъде е взета, при положение че притежава всички нужни качества и е в идеално състояние? Откъде можеш да знаеш че повечето стока дето се продава не е взета от такива места? Почти редовно съм на гореспоменатия пазар, сумати от техниката я гледам да се продава в dalavera.net, закупена точно от там, продават я хора от околностите на Димитровград - от Пловдив до Стара Загора Нормалната надценка е поне 2 пъти на повечето неща взети от там, и всичко се продава, отгоре на това никой не пита откъде е закупена конкретната стока. И повечето вносна техника пак се закупува от такива места - пак никой не го интересува откъде и за колко е закупена - пак търговия. И да се закупи назапада от "нормален" магазин, и те пазаруват от техните складове (техника на запад рядко отива в кофата за боклук... всичко се отделя за складове). Основния принцип на търговията е печалбата. Като можеш да дадеш по-добро качество на стоката и напълно нормално да печелиш повече. Но какво ви обяснявам все едно не знаетеIvan Rachev написа:..Милене ти като конструираш усилватели с тази идея ли го правиш ?
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Е точно за това иде реч. Никой не оспорва, факта, че Лозев може да направи едно СД да свири много добре, но изпълнението на мода е под всякаква критика и на мен лично ми прилича, на "джаста праста" работата му.Milen_Haskovo написа:... Има и субективен фактор - различни хора разбитрат качеството по различен начин :]
Преди време имаше едни снимки на модвани от него плеяри и бяха умопомрачителни, свалих темата много отдавна, но ако не се сещаш мога много бързо да я върна.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
CHE
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Много хора не се сещат и вероятно недоумяват за какво става дума. Затова я върниBorislav Stankov написа:Е точно за това иде реч. Никой не оспорва, факта, че Лозев може да направи едно СД да свири много добре, но изпълнението на мода е под всякаква критика и на мен лично ми прилича, на "джаста праста" работата му.Milen_Haskovo написа:... Има и субективен фактор - различни хора разбитрат качеството по различен начин :]
Преди време имаше едни снимки на модвани от него плеяри и бяха умопомрачителни, свалих темата много отдавна, но ако не се сещаш мога много бързо да я върна.
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
това са част от снимките.
CHE
CHE
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Леле направо се късам от смях ...........
Живи и здрави и Аспарух да е жив и здрав, като ми направи мода на ЦД-то ми с огромн о удоволствие ще го покажа.......
Живи и здрави и Аспарух да е жив и здрав, като ми направи мода на ЦД-то ми с огромн о удоволствие ще го покажа.......
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Не мисля, че е коректно изобщо да се съпоставят машини преработени от Аспарух и "произведения" от снимите по-горе. Първите могат да се съпоставят единствено и само с други негови устройства.
Докато творбите на Аспарух са "Стейт ъв арт", това "нещо" не отива на работата дори на (средно бездарен) ученик от гимназията... в час по трудово.
Докато творбите на Аспарух са "Стейт ъв арт", това "нещо" не отива на работата дори на (средно бездарен) ученик от гимназията... в час по трудово.
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Да наистина Аспарух е господ...............Alexander Gekov написа:Не мисля, че е коректно изобщо да се съпоставят машини преработени от Аспарух и "произведения" от снимите по-горе. Първите могат да се съпоставят единствено и само с други негови устройства.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Човече ти не си виждал истински мод за да твърдиш това.pathoss написа:Е, чак пък обидно.. Според мен мод-овете по-скоро са съобразени с наличното пространсво и архитектура на у-вото. Все пак, след модификацията на устройство, което фабрично не е предвидено за мод (добавяне/смяна на компоненти) е нормално да не изглежда толкова стегнато и подредено, както преди.Alexander Gekov написа:Това не е дори и джаста-праста. По-скоро е обидно.
CHE
CHE
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ами щом за теб не е показателен фактор, да си беше направил труда да разгледаш галерията на сайта за тези 3 години.pathoss написа:В предишния си пост предложих да се покажат снимки на апаратура мод-вана от Аспарух, не съм казвал че нямам "абсолютно никаква представа кой е Аспарух". Целта на постовете ми в тази тема е да съществува обективност и евентуалният нищо неподозиращ читател да може сам да прецени по съответно приложените снимки кои модове са "по-естетични". За качество на звука не бихме могли да говорим, без да чуем.Rumen Zografov написа:Човече, регистриран си една седмица преди мен - преди почти 3 години! Имаш едва 4 поста и абсолютно никаква представа кой е Аспарух, какво прави той и за какво изобщо си говорим тук. Това е несериозно!!!!!!!!!!!!!!pathoss написа:Добре ще е да се обосноват подобни мнения с някоя снимчица на тези "Стейт ъв арт" произведения на богоподобния Аспарух...
P.S. Датата на регистрация не може да бъде показателен фактор. По-скоро броя посещения и/или мнения във форума.
- tan55
- чете и пита
- Обратна връзка:
Е, почти всички "генерали" са на ринга, значи нещата станаха доста сериозни. Щом като тежката артилерия е вкарана в действие, явно излизат от контрол. Вероятно Аспарух е страхотен човек и професионалист, това го чувам не само в този форум. Но хора, пазете и собствения си авторитет. Лакеите и подлизурковците никой не ги обича, дори и тези, на които се кланят. Аспарух едва ли има нужда от това и не вярвам той да се смята за Бог, не го обиждайте по този начин. По делата ще ги познаете, е казал истинският и единствен Бог.
Когато искаме да оплюем някой, му вадим кирливите ризи, а друг да обоготворим, представяме най-доброто. Например на Даниел ламповия, беше признат за уникат от всички, но едва ли всичките му разработки са такива. Това се отнася и за Аспарух, и за всички други капацитети. Разбира се, че от всеки може да се иска още и още, това е въпрос и на израстване. Когато се мери с различни аршини обаче, истината не може да се крие дълго. Не могат да се заблуждават дълго 8000 потребители. Не напразно в първия си пост споменах за огледалото и мечката. Съжалявам, но единственното безпристрастно "генералско" изказване чух от Goro, за което моите уважения към този човек. Можеш да си критичен към даден човек, да не го обичаш, признаваш и т.н., но тотално да го отречеш и оплюеш...........все едно, че съм в Народното събрание.
Когато искаме да оплюем някой, му вадим кирливите ризи, а друг да обоготворим, представяме най-доброто. Например на Даниел ламповия, беше признат за уникат от всички, но едва ли всичките му разработки са такива. Това се отнася и за Аспарух, и за всички други капацитети. Разбира се, че от всеки може да се иска още и още, това е въпрос и на израстване. Когато се мери с различни аршини обаче, истината не може да се крие дълго. Не могат да се заблуждават дълго 8000 потребители. Не напразно в първия си пост споменах за огледалото и мечката. Съжалявам, но единственното безпристрастно "генералско" изказване чух от Goro, за което моите уважения към този човек. Можеш да си критичен към даден човек, да не го обичаш, признаваш и т.н., но тотално да го отречеш и оплюеш...........все едно, че съм в Народното събрание.