Royal Raymond Rife
Да! Има доста начини да се храниш, да гладуваш и да живееш природосъобразно.
Темата все пак е Райф, машината му и принципите му на унищожаване на дребните гадинки, които са навсякъде около нас и в нас...
Моля те, Витане, не прехвърляй темата в съвсем друго направление.
Просто по този начин отказваш може би доста хора, на които апаратът в този му вид би помогнал, от опита да си го направят и да го ползват с успех.
Разбирам, че той не е това, към което ти се стремиш, но ако искаш наистина да разбереш дали действа - направи си го (не е нито скъпо, нито сложно). Сигурен съм, че след пробите, позицията ти ще се промени.
Не пиша това, за да се заяждам, а единствено с цел да променя настроението, което внесе в темата с последния си пост.
Темата все пак е Райф, машината му и принципите му на унищожаване на дребните гадинки, които са навсякъде около нас и в нас...
Моля те, Витане, не прехвърляй темата в съвсем друго направление.
Просто по този начин отказваш може би доста хора, на които апаратът в този му вид би помогнал, от опита да си го направят и да го ползват с успех.
Разбирам, че той не е това, към което ти се стремиш, но ако искаш наистина да разбереш дали действа - направи си го (не е нито скъпо, нито сложно). Сигурен съм, че след пробите, позицията ти ще се промени.
Не пиша това, за да се заяждам, а единствено с цел да променя настроението, което внесе в темата с последния си пост.
Това което правите не е Райф, а Хулда Кларк и ако имате достойнство няма да се криете зад него, а ще си отворите друга нишка....Filip написа:Моля те, Витане, не прехвърляй темата в съвсем друго направление.
Не ми предлагай да си правя нещо, което вече имам. Ако се разровиш доста назад във форума ще се увериш в това.Filip написа:Разбирам, че той не е това, към което ти се стремиш, но ако искаш наистина да разбереш дали действа - направи си го (не е нито скъпо, нито сложно). Сигурен съм, че след пробите, позицията ти ще се промени.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!
- npn
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Стигнахме до момент , в който Витан взе да си противоречи.
Това било Хулда Кларк.По- голяма смешка не можа ли да измислиш или не си гледал филма , но който сам си направил субтитрите и към който незнайно защо си махнал линка.Естествено, че Кларк следва пъя на Райф и е заимствала идеята от него. Това никой не отрича. Ти обаче слагаш разделителна линия нежду двамата, а не трябва. Всъщност виждал ли си истинските честоти, който ползва Кларк.Ако не си , ето част от тях:
->HULDA CLARK'S FREQUENCIES
Mold, Mold Toxin Frequencies
Slime Molds KHz
Agyfla 81
Lycogala 126
Stemonius 211
Other molds and mold toxins KHz
Aflatoxin 177, 188
Cytochalasin B 77, 91
Ergot 295
Griseofulvin 288
Sorghum syrup 277
Sterigmatocystin 88, 96, 133, 126
Zearalenone 100
BACTERIA AND VIRUSES Low Freq High Freq Use (KHz)
Acetobacter aceti
Adenovirus 393 393 393
Adenovirus (2nd range) 371.45 386.90 (375?)
* Adenovirus (3rd range) 371 KHz
* Adenovirus (4th range) 334 KHz
* Adenovirus? (5th range- much higher) 568 KHz
Agrobacterium tumefaciens
Alcaligenes faecalis
Alpha streptococcus 369.75 385.4 380, 375
Azobacter chroococcum
Bacillus anthracis 393.5 398.05 395
causes anthrax in cattle (tooth)
Bacillus anthracis (2nd range) 363.2 365.3 364
Bacillus anthracis (3rd range) 359.4 370.5 368
Bacillus anthracis spores 391.45 386.95 388
Bacillus cereus 373.65 375.85 374.5
Bacillus megaterium
Bacillus sterothennophilus
Bacillus subtilis spores
Bacillus subtilis var. niger 371.85 387.1 385, 380, 375
Bacteria capsules (capsular strain) 416.05 418.75 417.5
Bacterial capsules 362.4 357.6 360
================================================
Е, Витане, къде е аудиото в случая. Май Хулда Кларк е съвсем в час.И как инче, ако не е , защо да я опандизват. По въпросът за машинката, която ти твърдиш , че "имаш", просто говориш глупости без да мислиш, както винаги.От това което видях следва, че машинката за да действа трябва да е в състояние да произвежда високи хармоници. Виж този линк http://www.goodvibrations-electrostim.c ... search.htm
Нали виждаш, плазменото кълбо, а то е отличен генератор на високи хармоници.На заден план се вижда по- старата версия на програмата, с която работя аз, Филип и Дидо. Ако твоя апарат не е работещ, значи не може да генерира високи хармоници. И недей повече да твърдиш, че имаш "ТАКЪВ" апарат, защото това е несериозно до момента , в който не повториш схемата на Дидо, в която изходния трансформатор генерира висшите хармоници. Що не публикуваш снимки на това, което имаш? И недей да говориш за достоинство, щото на теб май най-много ти липсва. Най-недостойното, което направи е , че махна линка към преведения филм и мои приятели не могат да си го свалят.Добре, че аз успях.Уважавам те единствено зради труда ти да направиш субтитрите.
Това било Хулда Кларк.По- голяма смешка не можа ли да измислиш или не си гледал филма , но който сам си направил субтитрите и към който незнайно защо си махнал линка.Естествено, че Кларк следва пъя на Райф и е заимствала идеята от него. Това никой не отрича. Ти обаче слагаш разделителна линия нежду двамата, а не трябва. Всъщност виждал ли си истинските честоти, който ползва Кларк.Ако не си , ето част от тях:
->HULDA CLARK'S FREQUENCIES
Mold, Mold Toxin Frequencies
Slime Molds KHz
Agyfla 81
Lycogala 126
Stemonius 211
Other molds and mold toxins KHz
Aflatoxin 177, 188
Cytochalasin B 77, 91
Ergot 295
Griseofulvin 288
Sorghum syrup 277
Sterigmatocystin 88, 96, 133, 126
Zearalenone 100
BACTERIA AND VIRUSES Low Freq High Freq Use (KHz)
Acetobacter aceti
Adenovirus 393 393 393
Adenovirus (2nd range) 371.45 386.90 (375?)
* Adenovirus (3rd range) 371 KHz
* Adenovirus (4th range) 334 KHz
* Adenovirus? (5th range- much higher) 568 KHz
Agrobacterium tumefaciens
Alcaligenes faecalis
Alpha streptococcus 369.75 385.4 380, 375
Azobacter chroococcum
Bacillus anthracis 393.5 398.05 395
causes anthrax in cattle (tooth)
Bacillus anthracis (2nd range) 363.2 365.3 364
Bacillus anthracis (3rd range) 359.4 370.5 368
Bacillus anthracis spores 391.45 386.95 388
Bacillus cereus 373.65 375.85 374.5
Bacillus megaterium
Bacillus sterothennophilus
Bacillus subtilis spores
Bacillus subtilis var. niger 371.85 387.1 385, 380, 375
Bacteria capsules (capsular strain) 416.05 418.75 417.5
Bacterial capsules 362.4 357.6 360
================================================
Е, Витане, къде е аудиото в случая. Май Хулда Кларк е съвсем в час.И как инче, ако не е , защо да я опандизват. По въпросът за машинката, която ти твърдиш , че "имаш", просто говориш глупости без да мислиш, както винаги.От това което видях следва, че машинката за да действа трябва да е в състояние да произвежда високи хармоници. Виж този линк http://www.goodvibrations-electrostim.c ... search.htm
Нали виждаш, плазменото кълбо, а то е отличен генератор на високи хармоници.На заден план се вижда по- старата версия на програмата, с която работя аз, Филип и Дидо. Ако твоя апарат не е работещ, значи не може да генерира високи хармоници. И недей повече да твърдиш, че имаш "ТАКЪВ" апарат, защото това е несериозно до момента , в който не повториш схемата на Дидо, в която изходния трансформатор генерира висшите хармоници. Що не публикуваш снимки на това, което имаш? И недей да говориш за достоинство, щото на теб май най-много ти липсва. Най-недостойното, което направи е , че махна линка към преведения филм и мои приятели не могат да си го свалят.Добре, че аз успях.Уважавам те единствено зради труда ти да направиш субтитрите.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.
Да, ама не! Не си направихте труд да превъртите назад форума, дето има обсъждане на темата:
Аудио трансформатор 1:4 ?
Там ще разбереш какво съм правил.
Иначе субтитрите не съм ги пипал, там са си. И се теглят. Пробвах. Не забравяйте само, че това е HIT.BG и не е безотказен сървър.
Виж статията за д-р Райф във форума. Има картинка: Audio Square Wave Generator. Там май са еднополярни импулси, а? Не е променлив ток от трансформатор на изхода.
По причини, които не ми се обсъждат доктора е допуснал, че понижена честота и аудио еднополярни импусли ще вършат някаква работа. Имал е и резерви разбира се. Вече може би се е бил пропил по това време, но въпреки това се е оттеглил от проекта преди той официално да стартира....
АУДИОРАЙФ, а и ИСТИНСКИ Райф винаги са еднополярни импулси.
Плазмата дето си я дал и тя май е от променлив ток, а? Не си прави труд да ми отговаряш.
Древен гръцки философ е казал:
Има 3 вида истина. Моята истина, твоята истина и ИСТИНАТА!
Аудио трансформатор 1:4 ?
Там ще разбереш какво съм правил.
Иначе субтитрите не съм ги пипал, там са си. И се теглят. Пробвах. Не забравяйте само, че това е HIT.BG и не е безотказен сървър.
Виж статията за д-р Райф във форума. Има картинка: Audio Square Wave Generator. Там май са еднополярни импулси, а? Не е променлив ток от трансформатор на изхода.
По причини, които не ми се обсъждат доктора е допуснал, че понижена честота и аудио еднополярни импусли ще вършат някаква работа. Имал е и резерви разбира се. Вече може би се е бил пропил по това време, но въпреки това се е оттеглил от проекта преди той официално да стартира....
АУДИОРАЙФ, а и ИСТИНСКИ Райф винаги са еднополярни импулси.
Плазмата дето си я дал и тя май е от променлив ток, а? Не си прави труд да ми отговаряш.
Древен гръцки философ е казал:
Има 3 вида истина. Моята истина, твоята истина и ИСТИНАТА!
- npn
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Не за пръв път се застраховаш, но както и да е не ми пука, аз съм доволен. Витане има нещо, на което не сме обърнали до сега голямо внимание и това е точността на звуковата карта.Много е вероятно повечето хора да не получават добри резултати именно заради несъвършенството на звуковите карти.Понеже се ползват най-вече хармоници, то неточност от един херц, при множител 20,.......смятай какво отклонение ще даде от лекуващия хармоник.Това е нещо, за което малцина са се замисляли и е най-вероятната причина за неуспехът им.Не ми е достатъчно прецизен честотомерът и не мога да съм 100% сигурен в точността й, но моята карта за сега не ме разочарова, защото имам нов успех.Жена ми на два пъти получи силно главоболие от ниско кръвно.След пускането на секвециите за ниско кръвно и адреналния стимулант, буквално за минути всичко отшумя.Цитирам думите и "Не мога да повярвам, нов човек съм". Ако щеш вярвай, ако щеш недей, но аз съм щастлив, че се появиха Дидо и Филип и дадоха безценния си принос към разгадаването на мистерията.Не си прави труд да ми отговаряш.
За филмът си прав, на лице е , както и субтитрите, ама де съм гледал не знам, търсих го два пъти и чак сега го намерих.Грешка, извинения за това!

- npn
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Нов успех! Майка ми получи възпаление на едната става на показалеца на дясната ръка.Видимо надута и зачервена.Заедно с това започна болка в дясното рамо.Това беше преди около 20 дни.Лечението почна преди 10 дни.Пуснах и секвециите за ревматоиден артрит.Болката в рамото отшумя за два дни а днес ставичката на пръста вече не е надута и болка едва се усеща.Сеансите бяха 3 до сега.
Искам да отбележа,че някои заболявания са резултат от други и затова
е особено важно да се намери първопричинителя на проблема.Давам пример.Всеизвестна е кандидозата причиняваща много неприятности.Директното лечение на кандида може да е неуспешно ако човек има наличие на микоплазма, което се установява само със специално изследване.Микоплазмите са коварно нещо.Те са полиморфични организми без клетъчни стени."Плиморфични" означава,че могат да променят формата си от протеинова капка до вирусна, бактериална или гъбна форма, в зависимост от здравословното състояние на организма, в който живеят. Ако имате сериозно заболяване е задължително да направите микробиологични изследвания.Правилната диагноза е половината лечение. Четете повече и внимавайте при какви доктори ходите, пълно е с безхаберници и откровени шарлатани. Има доктори, които се славят като добри диагностици.Намерете такъв и ходете първо само при него.
А сега малко нови разсъждения. Вижте следния цитат
Приемам забележки!
Искам да отбележа,че някои заболявания са резултат от други и затова
е особено важно да се намери първопричинителя на проблема.Давам пример.Всеизвестна е кандидозата причиняваща много неприятности.Директното лечение на кандида може да е неуспешно ако човек има наличие на микоплазма, което се установява само със специално изследване.Микоплазмите са коварно нещо.Те са полиморфични организми без клетъчни стени."Плиморфични" означава,че могат да променят формата си от протеинова капка до вирусна, бактериална или гъбна форма, в зависимост от здравословното състояние на организма, в който живеят. Ако имате сериозно заболяване е задължително да направите микробиологични изследвания.Правилната диагноза е половината лечение. Четете повече и внимавайте при какви доктори ходите, пълно е с безхаберници и откровени шарлатани. Има доктори, които се славят като добри диагностици.Намерете такъв и ходете първо само при него.
А сега малко нови разсъждения. Вижте следния цитат
Това са резултати от научни изследвания. отдавна съм ги чел, но сега чак се замислих върху това,че се говори за пресичане на белтъците на вирусите. Искам да обърнете голямо внимание на този факт.Тук имаме нещо, което не е споменато в никоя публикация на тема Райф.Гледайки видеото с експлодиращия микроб, навярно сте си представяли, че всичко микроби се държат така.ДА ама НЕ. Както вждате различните микроби реагират различно на резонанса.Аз също се мъчих да си представя как ли ще "гръмне" един глист например, но едва ли ще експлодира, а може би някакви белтъци в тялото му ще се пресекат и това ще го убие. Замислете се за микровълновите фурни.Те разтрептяват молекулата на водата, защото е една от най- силно поляризираните и при разтрептяването и се отделя топлина.Хайде сега аналогично пренесете разсъжденията върху един микроб. Той си има коктейл електролити ,който определя електрическите му индикации и съответния резонанс.Поставен в съответния резонанс естствено е да се разтрепти и да се отдели топлина.А тази топлина какво ще направи???Ами ще му пресече белтъците!!!!! ЕВРИКА!! Логика и пак логика!Камбанният звън убива вирусите на грипа, хепатита и други инфекции. Неговата целебна сила се дължи на ултразвуковата вълна, която пресича клетъчните белтъци. Така вирусите се превръщат в кристали и престават да бъдат заразни.
Приемам забележки!

Бях се зарекал, да не влизам в безсмислени дискусии, но полуистините на Витан отново ме ядосаха.
Витане, цитата ти за истината ми хареса и отдавна разбрах, че твоята истина и абсолютната истина са две различни неща.
Повода да се намеся е прословутото ти твърдение, че схемата на ламповия генератор от статията работи с еднополярни импулси.
Това си е абсолютно смешно твърдение защото ако добре се вгледаш с схемата ще видиш, че катода на изходната лампа е отделен от сондата с кондензатор.

Е как е възможно през този кондензатор да премине импулс само с една полярност ? Нали след него има разряден резистор и автоматично разрядния ток формира отрицателен пик. Накратко на всеки правоъгълен импулс на входа на кондензатора, на неговия изход ще има и положителен и отрицателен пик. Къде остава тогава еднополярния импулс ?
Сигорно си чувал за мисълта на Аристотел "Платон ми е скъп но истината ми е по-скъпа". Няма моя или твоя истина - има моя или твоя представа за истината.
Истината си е една - нещо или е истина или не е .
Иначе и аз смятам, че еднополярните импулси са по-ефективни.
Витане, цитата ти за истината ми хареса и отдавна разбрах, че твоята истина и абсолютната истина са две различни неща.
Повода да се намеся е прословутото ти твърдение, че схемата на ламповия генератор от статията работи с еднополярни импулси.
Това си е абсолютно смешно твърдение защото ако добре се вгледаш с схемата ще видиш, че катода на изходната лампа е отделен от сондата с кондензатор.

Е как е възможно през този кондензатор да премине импулс само с една полярност ? Нали след него има разряден резистор и автоматично разрядния ток формира отрицателен пик. Накратко на всеки правоъгълен импулс на входа на кондензатора, на неговия изход ще има и положителен и отрицателен пик. Къде остава тогава еднополярния импулс ?
Сигорно си чувал за мисълта на Аристотел "Платон ми е скъп но истината ми е по-скъпа". Няма моя или твоя истина - има моя или твоя представа за истината.
Истината си е една - нещо или е истина или не е .
Иначе и аз смятам, че еднополярните импулси са по-ефективни.
Eee, браво! Един човек да се замисли и да забележи нещо! 100% си прав! На осцилоскоп ще забележиш това което казваш
отместване към променлив ток.
Друг аспект на абсолютната истина е, че д-р Райф е смятал да получава електрически лъчи (чиято природа е коренно различна от електромагнитните вълни на променливия ток) и чрез контактен метод с аудиочестота (щот' за радиоефира Мартицата вече нямало да позволи). Сега, дали той се е намесвал в дизайна (никога не е твърдял, че е "electronic man") или той е плод само на ортаците му - не знам. Дали те като дизайнери - какво са разбрали, колко им е бил багажа, и какво са направили.... резултата е такъв, какъвто видя. Но факт е, че на картинката на уреда му има надписи, които могат да се тълкуват: ръкохватките са анод и катод (т.е. за еднополярни импулси).
Това, което казваш е факт, но това което казвам аз го има на английски в оня линк за д-р Райф от Уикипедията. Ако не, от е от 1 CD за него дето го имам. Но мисля това е от Уикипедията. Доктора е имал предвид еднополярни импулси - вижте във филма той е тръгнал към еднополярни импулси, когато с микроскопа е забелязал наличието на
"електрическа полярност" в микроорганизмите
Така, че еднополярните импулси са Райф. Другото е "вариация на тема", към която да ме извините, но имам силна алергия.

Друг аспект на абсолютната истина е, че д-р Райф е смятал да получава електрически лъчи (чиято природа е коренно различна от електромагнитните вълни на променливия ток) и чрез контактен метод с аудиочестота (щот' за радиоефира Мартицата вече нямало да позволи). Сега, дали той се е намесвал в дизайна (никога не е твърдял, че е "electronic man") или той е плод само на ортаците му - не знам. Дали те като дизайнери - какво са разбрали, колко им е бил багажа, и какво са направили.... резултата е такъв, какъвто видя. Но факт е, че на картинката на уреда му има надписи, които могат да се тълкуват: ръкохватките са анод и катод (т.е. за еднополярни импулси).
Това, което казваш е факт, но това което казвам аз го има на английски в оня линк за д-р Райф от Уикипедията. Ако не, от е от 1 CD за него дето го имам. Но мисля това е от Уикипедията. Доктора е имал предвид еднополярни импулси - вижте във филма той е тръгнал към еднополярни импулси, когато с микроскопа е забелязал наличието на
"електрическа полярност" в микроорганизмите

Така, че еднополярните импулси са Райф. Другото е "вариация на тема", към която да ме извините, но имам силна алергия.
Към npn :Радвам се, че представи още факти около използването на контактния метод.
В разсъжденията ти обаче за загряването има неточности и сериозно противоречие.
Първо, не бива да смесваме микробите и глистите! Едното е едноклетъчен организъм другото е многоклетъчен. Ясно е, че с Райф технологията не е възможно да се борим с многоклетъчни паразити. Причината е проста - в много отношения те са подобни на нашия организъм. А д-р Райф забелязва, че това което убива микробите не вреди на нашето тяло.
В едни от предните си постове обясних как работи микровълновата фурна - загряването се получава от трептенето на водородните атоми.
Това усилено трептене се получава при големи мощности и честоти от гигахерцовия обхват.
При работа с нискочестотни сигнали с мощности от порядъка на 100mW е абсолютно невъзможно да повлияеш на водородните атоми.
И освен това ако основния сигнал е с мощност миливати сам можеш да изчислиш далечния хармоник от гигахерцовия обхват каква мощност ще има! Точно никаква.
Все едно като духаш с уста срещу Луната да вярваш, че ще я отклониш от орбитата и.
Иначе белтъците в микробите наистина биха могли да денатурират от топлината но кое ще спре това да не се случи и с нашите клетки?
Според мен разсъжденията за процесите на атомно ниво не са свързани с метода на Райф. Механичния резонанс на клетките - това е нещото към което трябва да се насочим.
Все пак така го обяснява и д-р Райф.
В разсъжденията ти обаче за загряването има неточности и сериозно противоречие.
Първо, не бива да смесваме микробите и глистите! Едното е едноклетъчен организъм другото е многоклетъчен. Ясно е, че с Райф технологията не е възможно да се борим с многоклетъчни паразити. Причината е проста - в много отношения те са подобни на нашия организъм. А д-р Райф забелязва, че това което убива микробите не вреди на нашето тяло.
В едни от предните си постове обясних как работи микровълновата фурна - загряването се получава от трептенето на водородните атоми.
Това усилено трептене се получава при големи мощности и честоти от гигахерцовия обхват.
При работа с нискочестотни сигнали с мощности от порядъка на 100mW е абсолютно невъзможно да повлияеш на водородните атоми.
И освен това ако основния сигнал е с мощност миливати сам можеш да изчислиш далечния хармоник от гигахерцовия обхват каква мощност ще има! Точно никаква.
Все едно като духаш с уста срещу Луната да вярваш, че ще я отклониш от орбитата и.
Иначе белтъците в микробите наистина биха могли да денатурират от топлината но кое ще спре това да не се случи и с нашите клетки?
Според мен разсъжденията за процесите на атомно ниво не са свързани с метода на Райф. Механичния резонанс на клетките - това е нещото към което трябва да се насочим.
Все пак така го обяснява и д-р Райф.
- npn
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Дидо, аз не знам друг начин за пресичане на белтъчна структура, освен висока температура. После е въпроса за начина за постигането и.В разсъжденията ти обаче за загряването има неточности и сериозно противоречие
Съжалявам , но не си прав. Искам само да си представиш за момент, как държиш една чаша и я стискаш докато се счупи. В същия момент кежду ръката ти и чашата има уред , който мери енергията, която си приложил. После същата чаша е на масата и към нея е насочен акустичен излъчвател, настроен на резонансната и честота.Към излъчвателя също има измервател на излъчената енергия.Все едно като духаш с уста срещу Луната да вярваш, че ще я отклониш от орбитата и
Въпросът е кой от двата уреда ще отчете по-голяма приложена енергия.
Мисълта ми е , че при резонанса е необходима много по-малка енергия.
Приличат на нас само по това, че са многоклетъчни. Забравяш, че клетките на различните организми, в това число и на човека имат различен химически състав и коктеил от електролити, което е определящо за тяхната резонансна честота. Щом Райф казва, че електролитния състав определя резонанса, значи електролитите са тези които се разтрептяват. Ако можеш да дадеш друга идея идея кое всъщност е нещото което поема и преобразува приложената енергия ще съм много щастлив.Причината е проста - в много отношения те са подобни на нашия организъм.
Защо бе човек, в Frex16 си има секвеции за тении, са глисти, метили ит.н.т.Ясно е, че с Райф технологията не е възможно да се борим с многоклетъчни паразити
Най - вероятно различните микроорганизми ги сполетява съвсем различна смърт при прилагане на резонанс, едни се пукат, на други им се пресичат белтъците, на трети кой знае какво.
- npn
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Въпрос към всички.Прилича ли това на Райф лампи излъчващи тесла лъчи. На мен не ми прилича. http://www.stenulson.net/althealth/index.htm
Това значи ли, че е необходим просто газов разряд, за да се провокира резонанс?
DidoBoy е прав в разсъжденията спрямо теорията ти. Малка неточност: по скоро електрически лъчи, отколкото тесла лъчи. Може той най-много да ги е работил, но не им е първия откривател.
Що се отнася до машинарията от линка там пише: MAGNETIC PULSER, т.е. променлив ток, т.е. електромагнитни вълни, т.е. ефект ако има, то той може да е само противопоказен. Вливаме енергия, която само загрява клетките. Всички клетки на общо основание.
А, ако видиш и осцилограмите - променлив ток си е....[/b]
Що се отнася до машинарията от линка там пише: MAGNETIC PULSER, т.е. променлив ток, т.е. електромагнитни вълни, т.е. ефект ако има, то той може да е само противопоказен. Вливаме енергия, която само загрява клетките. Всички клетки на общо основание.
А, ако видиш и осцилограмите - променлив ток си е....[/b]
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
На мен ми приличат точно на лампите с които сме правили експерименти и каквато притежавам 1 брой. В предните постове има снимки и дори крепежа е с микрофонна стойка, както и в горния линк.npn написа:Въпрос към всички.Прилича ли това на Райф лампи излъчващи тесла лъчи. На мен не ми прилича. http://www.stenulson.net/althealth/index.htm
Те могат да излъчат и еднополярни импулси, което зависи от електрическата схема преди нея, а не от лампата, в която има 12-26 милибара хелий.
Към npn : Има много начини за денатуриране на белтъците освен с висока температура! Например - чрез непосредствен ел.ток, по химичен начин, с радиация и т.н.
Това с примера за Луната ти го дадох за да резбереш колко нищожна е мощноста на гигахерцовия хармоник когато основната ти честота е в звуковия диапазон и е с мощност 100mW - каквато е мощноста при контактния метод.
Естественно, че когато излъчваш вярната честота с необходимата мощност ще получиш резонанс. Но нали говорехме за хармоници!
Пък и както вече казах не вярвам нещата да са на атомно равнище.
Казваш, че електролитите са тези които определят резонанса !? А според теб формата и размерите нямат ли значение ? Доколкото си спомням Райф сравнява вирусите с кристални структори. Кое е нещото което определя резонанса при кристалите - материала, формата и размера. Както виждаш не е само хим. състав. Иначе как да си обясним различните резонанси на два кристала с еднакъв състав но с различни размери и форми. На ум ми идва примера с църковния орган - за резонанса на всеки тон там се използват тръби с еднаква форма и материал но с различни геометрични размери.
За честотите в програмата за които говориш ( тении и глисти ) мнението ми е че са твърде съмнителни - по причини които вече споделех.
Ако се вгледаш в честотите от програмата ще видиш, че някои са предназначени за случаи като "умора", "главоболие" и ..."махмурлък"?!?
Е ясно е, че нещо което не е причинено от вирус няма начин да се лекува с метода на Райф. Просто е някаква глупост мен ако питаш.
Изобщо към честотите от тези програми трябва да се отнасяме с доза съмнение- не случайно са толкова много за една и съща болест. Просто не е ясно коя точно е истинската. А, че една от всичките върши работа в това не се съмнявам.
Това с примера за Луната ти го дадох за да резбереш колко нищожна е мощноста на гигахерцовия хармоник когато основната ти честота е в звуковия диапазон и е с мощност 100mW - каквато е мощноста при контактния метод.
Естественно, че когато излъчваш вярната честота с необходимата мощност ще получиш резонанс. Но нали говорехме за хармоници!
Пък и както вече казах не вярвам нещата да са на атомно равнище.
Казваш, че електролитите са тези които определят резонанса !? А според теб формата и размерите нямат ли значение ? Доколкото си спомням Райф сравнява вирусите с кристални структори. Кое е нещото което определя резонанса при кристалите - материала, формата и размера. Както виждаш не е само хим. състав. Иначе как да си обясним различните резонанси на два кристала с еднакъв състав но с различни размери и форми. На ум ми идва примера с църковния орган - за резонанса на всеки тон там се използват тръби с еднаква форма и материал но с различни геометрични размери.
За честотите в програмата за които говориш ( тении и глисти ) мнението ми е че са твърде съмнителни - по причини които вече споделех.
Ако се вгледаш в честотите от програмата ще видиш, че някои са предназначени за случаи като "умора", "главоболие" и ..."махмурлък"?!?
Е ясно е, че нещо което не е причинено от вирус няма начин да се лекува с метода на Райф. Просто е някаква глупост мен ако питаш.
Изобщо към честотите от тези програми трябва да се отнасяме с доза съмнение- не случайно са толкова много за една и съща болест. Просто не е ясно коя точно е истинската. А, че една от всичките върши работа в това не се съмнявам.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Има начин, ако приемеш че всяко състояние, различно от нормалното в човешкия организъм се причинява от някакъв вид интоксикация.DidoBoy написа: Ако се вгледаш в честотите от програмата ще видиш, че някои са предназначени за случаи като "умора", "главоболие" и ..."махмурлък"?!?
Не твърдя, че Райф е опрял до махмурлука, макар, че голяма част от живота си е имал проблеми с алкохола по всеизвестни причини и събития, започнали през 1942, но ако успееш да визуализираш например формалдехида, който се натрупва в мозъка като резултат от метаболизма на алкохола и започнеш да сканираш с лъчевия му апарат, може и да намериш резонансна честота.
Също би могъл да намериш и някаква друга честота, която кара ендокринната система да изработва голямо количество ензими или други биохимикали, които да ускоряват метамобизма като цяло и специално за формалдехида...
Така, че всичко е възможно, ако знаеш какво правиш и имаш начин да го проверяваш...