Според мен обаче като сме зачесали тази тема трябва да се обърне внимание не само на конкретният ОУ ами и на схемотехниката около него. Т.е. един операционник пролет не прави

Сега остава да ги разкарам всички...audioman написа: Kakto zabelqza Zmej, zamqna na nqkoj i drug operacionnik move da podobri zwuka , powe4e ili po-malko.
а къде ги продават?velinski написа:Да добавя към списъка на audioman и AD823 (двоен) - цена около $6
От вчера съм с него като I/V в плейъра ми на мястото на M5238 и разликата в звука е огромна! Много по-чист и дълбок звук. Байпаснати са с по един биполярен Black Gate NX HI-Q 100nF.
Мой приятел е много доволен също и от AD843 (единичен), но той ги ползва с адаптор.
OP27 и OP37 са хубави чипове, но старички. В момента има и по-добри, на достъпни цени. А защо не помислиш за лампова RIAA - за мен предимството на лампите, съчетана с топология - пасивна корекция + липса на междустъпална ОВ, са абсолютно безспорни.Simonov написа:Нмаислил съм да налепя един RIAA пред с 2 бр. OP27. Добри ли са? Питам защото нямам впечатления от него? И тук идва следващият въпрос - производство на Maxim или на Analog Devices ???
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост