Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#286 Мнение от npn »

Явно, ще се прави допълнителна намотка, обаче с по-дебел проводник.
Мегдан има много, защото магнитопроводът ми е с размери около 50х50мм, от две Ш образни половини е и смятам да ги слепя с "Moment" за дърво на Хенкел. Обаче Дидо, изникна един въпрос, сигнал с каква форма да ползвам, защото Frex16 има и синусоида и правоъгълник.Гледам , че при правоъгълника има доста хармоници на долния дисплей на програмата.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

Miroslav Danov
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#287 Мнение от Miroslav Danov »

DidoBoy написа:Към NPN : Подкара ли машинката ? Ако искаш мога да постна снимка на външния вид на моето - може да вземеш някоя идея за монтажа. Само дето трябва някой да ми обясни как се прави това в този форум.
Дидо, горе в ляво има меню НАВИГАЦИЯ>Upload>следваш инструкциите.

DidoBoy

#288 Мнение от DidoBoy »

Към NPN : Схемата е направена така, че каквато и форма да има входния сигна компаратора LM311 ще го направи правоъгълна.
Направих го така именно защото правоъгълното напрежение има най-много хармоници.
Все пак при различни форми на входния сигна са ми казвали, че усещането било разлино. В всеки случай разликата не е от формата на сигнала а от коефициента на запълване на импулсите който малко се променя.
Към Мирослав : Благодаря са съвета. Снимките съм ги направил, довечера ще ги обработя и ще се опитам да ги постна.
Ако не стане ще искам още помощ от публиката.

DidoBoy

#289 Мнение от DidoBoy »

А ето как изглежда дизайна на машинката.

Изображение

Нямам идея дали ще може да се увеличава.
Дано се вижда нормално защото се наложи много да намаля формата за да я сложа в страницата.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#290 Мнение от npn »

Все пак при различни форми на входния сигна са ми казвали, че усещането било разлино
Точно за това питах. Добре изглежда машинката, поздравления!
Аз ще ползвам медни електроди и по-нататък ще обясня, защо именно медни. Единия ми електрод е медна пластина с размери 25х20 см., върху която се стъпва.Другите ми електроди са цилиндричен, пластмасово щише от разтворими витамини увито с медна ламарина и пластини който се подпъхват под спортни ленти около китките.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#291 Мнение от VITAN »

От простотия се умира - 2-ра и последна част.
Не визирам никого.
Най-голямата самоизмама е, че НЧ ще предизвика резонанс в бацилите. Ама д-р Райф е виновен, гения му с гений. С дни не е излизал от лабораторията си, работел денонощно и не е загрял, че НЧ трепе, а че и променливия ток трепе. А колко било простичко!? Ама дори не и той, ами целия свят! Той от векове познава НЧ, променлив ток, даже последния се използва на няколко места в медицината... и още да има такива болести! Добре, че дошла "Хулда Кларк и църква" (така пишеше в един от нейните сайтовете) да донесе "чудото".
Около 4 - 8 Hz до колкото знам е честотата на бътерфлайката за резонанс с мускулна група. Колко са големи вирусите? Милиони пъти по-малко. Каква честота трябва? Естествено не милиони пъти по-малка, а обратно... Скоро от практика ще дойдете до мисълта, че 20 кHz не стигат - и айде ултразвук.
Преди коментирах променливия ток. Сега ултразвука. Имам достатъчен опит с ултразвукова вана. Платка с позлатени, но почернели контакти и др. окиси всякакви които не се махат изобщо с течности, памук и яко търкане... - една вана и всичко заблестява, а водата е "кирлива". Ако от 1 вана не стане, от 2-рата става. Ултразвука мисля ще направи всеки тумор на пихтия и всичко полека тръгва из кръвта. А вирусите са толкова малки, че за тях дори 1 мм е огромно разтояние. Т.е. разписвате им самолетен билет за всички направления. :st :smt059 Дали от вибрациите обаче ще изпукат бацилите? Толкова, колкото ако човек си върви по пътя, стане земетресение и той пукне от тръскането и друсането (ако сцепите земята - пациента първи е мъртъв). Да дигнем честотата още - започва да се проявява скин ефекта - тока протича по повърхността от контакт до контакт, а вътре е спокойно и както си е.... Правете каквото си искате, но ако сгазите лука - върху главите ви! Big Brother ако изпусне коментар - няма за кога.
Kрай и последни реплики:
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
DidoBoy написа:Това за честотите си е болна тема- ти сам си отговори че няма кой да ни каже кои са всъщност истинските честоти..... И понеже не е бил спец в електрониката истинските конструктори реално са го подвели.....Ако знаеш истинските честоти сподели ги снас - естественно ще очакваме да ни разясниш защо избираш тези а не други от хилядите които витаят из нета.
Ако знаех, че ползата от превода на филма ще е толкова малка, нямаше да си губя времето с месеци.
VITAN написа:Накрая се сглоби картинката. И във филма и в книгата има неясноти. Оказа се, че барката има 3 ключа. Третия е тук: http://www.rife.org/john%20marsh/rifein ... istory.pdf
Имайте предвид, че тези са наемали дори детективи, за да търсят истината по света.
Няма да превеждам 41 страници. Оставям сглобката на хора нарупали знания и опит.
Това беше тест, кой чете и мисли, и кой не. Тъй като вече не ми е нужен - <b>линка е взет от Wikipedia - раздела за д-р Райф. Там е казано и доказано всичко.</b>С преводи вече не се занимавам.

Първите машини директно са били на ВЧ. Това за клиниката със 100% успех. Хойланд е строял машините на доктора, но за да не се издаде (когато това е станало бизнес), кои са оригиналните работни честоти (и така лесно да се копира дизайна) е работил с опорни НЧ генератори и чрез умножители на честота е стигал до необходимото ВЧ. Дали е умножително или само усилвателно стъпало на радиопредавател не се различава лесно. Няма как иначе - честотите на доктора са в ДВ и СВ радиообхват. За честотите с модулация на носеща къмто 4 MHz нищо с точност не може да се каже. Безпредметно е и даже опасно - вече писах.

За който не разбира английски, повтарям пак папагалски - <b>истинските 100% верни честоти са тук с червено подчертани:</b>
http://rife.hit.bg/DATA/M.O.R.s.pdf
Доктора не е имал честотомер. Имал е само перфектен генератор до 2 МHz, без той да дава някакви хармоници. Лампата сама е генерирала хармоници. Хармониците (над 2 MHz, до 2 си е гледал генератора) ги е мерил като дължина на вълната, после изчислявал до честота (неразгадан ред от записките). Сам той в честотите е допускал грешки, но с помоща на Хойланд до клиниката от 1934 г. нещата са били изчистени.
Filip написа:Трите други, които се използват са контактния, електромагнитния и аудиото. Всеки от тях е по-маломощен от лъчевия, но достатъчно мощен, за да вкара нужните клетки в резонанс.
Като вкараш клетките в резонанс и те като изпукат какво правим бе човек? И как резонират нужни и ненужни? Не резонираме ли бацилите? Mай да....
DidoBoy написа:Но ако предположим, че контактния метод има силата да откъсне фрагменти от раковите образувания, защо да не предположим тогава, че има силата и да разкъса мембраните на ракови клетки ?
Е, като разбиеш с много енергия клетката и оттам се изръсят едни ти ми нерезонирали вируси, дето нищо им няма..... мамма мия! (отговор не ми е нужен)
DidoBoy написа:Много от пишещите тук са доста упорити и целенасочени но практически всички включително и аз се лутаме хаотично в тъмното............
Извода до който стигнах поне за мен се оказа шокиращ. А той е - Отклонили сме се от верния път. Ние всички толкова бързаме да стигнем до целта, че забравяме от къде всъшност започва пътя.
Всички е смело и безотговорно казано. Само тия, които са бавни за четене и бързи на писане. (отговор не ми е нужен)
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Форума ми е бил необходим, за да може да обменям информация и опит с хора които работят вярно по темата. При такава сложна материя да дам 10 и да получа 1 и сега все още го намирам за изгодна размяна. Да, ама не......... След прочетени стотици страници, след хиляди прочетени "по диагонал", след хиляди прегледани "на вентилатор", след експерименти и наскоро след малко консултации мога да кажа: DIY Райфа е възможен! Картинката принципно е сглобена.
За евентуалния някой, който знае "Що е то Райф и има ли той почва у нас?", за да не си губи времето:
Лампа се пали поне с 3-4 пъти по-голямо напрежение отколкото се поддържа разряд/плазма. Реших да запаля лампата с външни електроди с постоянно напрежение, да навия една намотка и с нея да модулирам плазмата... Тоя номер върви, но не и при външни електроди, а за Райф лампите, които не са цилиндрични няма особен смисъл. Лампа с външни при 40 kV DC и близки електроди не пали. Газонапълнените лампи, пишат бумагите могат да излъчват рентгенови лъчи при десетки и стотици киловолти. Разбира се нещата са казани много общо, защото и вариациите са много. Така, че напрежението трябва да е под 10 кила да няма и следа :) Но лампа с външни електроди, далеч един от друг на НЧ си гори на 8 kV. Нещата се нареждат така:
- при приближаване на електродите необходимото работното напрежение пада;
- трябва да се доближат, защото голямо съотношение дължина/диаметър при радиочестотна плазма е противопоказно;
- радиочестотните импулси йонизират газа в пъти повече, т.е. напрежението има накъде да пада....
Тъй като и при двата типа лампи не е необходимо да се пада до нула за да гасне плазмата, нещата са постижими. Не казвам, че е лесно за външните електроди, но затова пък е безкарайно интересно :D

Всичко, което съм искал да напиша вече го има и няма да се занимавам с реплики, дуплики, обяснения и безполезни упражнения всякакви!
Последно промяна от VITAN на Пет Мар 07, 2008 1:58 pm, променено общо 1 път.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

DidoBoy

#292 Мнение от DidoBoy »

Витане, вече си мислех, че си се расърдил на бедните "контактъори" и си ни обърнал гръб.
Ще бъда кратък. Нещо пак не се разбираме изглежда. Всичко това за лампите с които си жонглираш съм чел и не си мисли, че само ти четеш м/у редовете. Пак ти казва тоя път в прав текс за да не търсиш после нещо иносказателно - пътя който си поел е верен но много опасен, а без микроскопа си е напрво алхимия.
Схемата която публикувах действа колкото и да ти е чудно това. Не е толкова мощна като лампата, има си доста недостатъци но това е за сега с кото разполагаме. Ако си мислиш, че умирам от щастия заради тези скромни успехи значи наистина с в голяма грешка.
Лошото е , че на много болни хора времето вече е отброено и едвали ще дочакат "супероръжието" от неизвесното бъдеще.
Ти как мислиш - ако има някакъв шанс контактния метод да помогне на някого трябва ли да му откажем тази възможност ? Да не би супер отровните лекарства с които безрезултатно ги тъпчат не са един вид експеримент в който те са принудени да играят ролята на опитни плъхове ? Ами химеотерапиите ? Само се сети какво трябва да изтърпят !!!
Няма да ми омръзне да повтарям - началото на пътя е да виждаме врага и чак след това идва стрелбата.
Имам идеи които ще доведат до замяна на "лампата" но без опитна постановка в която да виждам резултатите е безмислено да се хабя.
Насочих усилията си в тази посока и ще ви информирам когато има конкретни резултати.
Осен това Витане имам чувството, че ти не търсиш обмяна на идеи а се опитваш да търгуваш. Ако е така значи си далеч от гения Райф.
Каквото постигна ще се постарая всички в този форум да го научат.
Споделих какво мисля да правя, който иска да помага който не иска нека гледа от страни.[/b]

Filip

#293 Мнение от Filip »

Не зная какво ви кара да си мислите, че нещо се откъсва, се освобождава и какво ли не още.

Ами дори и да стане нещо такова, нали никой не говори и не си мисли, че става въпрос за еднократно ползване на уреда. И Райф, и в клиниките, ползвали навремето лъчевия, а след това и контактния метод става въпрос за период на процедури, продължаващи около три месеца през три дни.

Та това ми е мисълта - дори да има разсейки, получени по какъвто и да е начин, то те се унищожават със същата честота и със същия уред. А дългият период на ползване гарантира унищожаването им, независимо от това дали туморът е капсулиран или е вече с разсейки.

Лично аз смятам, че дори и човек да е вече абсолютно чист от туморни клетки би трябвало да продължи профилактично да ползва уреда. Може би през два - три месеца по поне две последователни включвания. Най-малко - за свое спокойствие, а и заради това, че причината за развитието на тези клетки реално не е известна.(По-точно причините са комплексни - от геопатогенни зони до намаляване на имунитета - според днешната наука.)

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#294 Мнение от npn »

Здравейте, включвам се с добри новини.Както писах, започнах да правя сеанси с честотите за гъбичката Malassecia.Баща ми също.
Мога да заявя най-отговорно,че резултатът е поразителен. Преди имах постоянно лющеща се кожа в ушните миди, както и баща ми. Имах пътхут и на веждите даже, а главата така ме сърбеше, че ми идваше да си сваля скалпа.Е, вече тези неща ги няма, балгодарение на ДИДО и ФИЛИП.Благодаря ви момчета!!! От както ползваме уреда се наблюдават и други любопитни ефекти.Например баща ми спи като къпан непробудно цяла нощ и на сутринта се събужда добре отпочинал. При мен ефектите са малко по- различни, аз пък взех да сънувам изключително ярки сънища. Странно,но не ми пречи.
Към Витан-човече, направи уреда, ползвай го и пак ще си говорим.
И виж какви са коментарите в FREX16 за ракът. Изрично са посочени мегахерцовите честоти на Райф.Не се отричат и са толкова високи само за CANCER-BX и CANCER-BY. Според мен причината е размерът на микробът.Колкото по- малък, толкова по-висока честота. всички други микроби са с доста по-големи габарити и именно за това и честотите са им в херцове и килохерцове. Ами просто логика. :D

Filip

#295 Мнение от Filip »

Радвам се, че и ти потвърждаваш действието на уреда, npn! :)
А що се отнася до високите честоти за canser - сигурно си видял колко програми има във Frex-а именно за него. Нямам представа как - може би чрез хармониците, но за мене уредът действа и на тези вируси, или микроби, или каквото и да са там.

Предишният път, когато писах за тази програма, пропуснах да спомена, че честотите в нея са от 2005г. Чрез нейните връзки - бутона WEB може да се видят честотите, които са допълнени до 2007г. Добре е да се изтегли PDF файла и да се сравнят честотите в програмата и допълнените честоти. Ако има разлики - да се редактират честотите в самата програма. А в самата нея има и калкулатор на хармониците, така че могат да се пуснат най-високите и близки хармоници на нужните честоти, които ви интересуват, да се допълнят в програмата или да се създаде собствена честотна комбинация.
:)

DidoBoy

#296 Мнение от DidoBoy »

Към NPN: Радвам се, че съм помогнал с нешо.
Относно медните електроди които каза, че ще ползваш. Не знам каква точно ти е идеята но бъди много внимателен. Човешкото тяло е доста сложен "електролит", а медните окиси са доста токсични. И не става дума само за окисите (син камък) които ще видиш в един момент по електродите. Йонните токове и ефектите свързани с тях не са добре изучени, а когато говорим за среда като човешкото тяло трябва да сме много внимателни. В случая съпротивлението на електродите според мен не оказва голямо значение - все пак какво са няколкото ома на сондите в сравнение с 100 килоома на кожата ?
Най-добре е да се ползват електроди от нераждаема стомана- такава е масова практика в медицинската техника.
Моето пожелание е по-вече хора да пробват този лечебен метод и да го споделят с други.
Към всички :
Какво бихме могли да направим за да го популяризираме още по-вече ?

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#297 Мнение от npn »

Време е да ви разкажа накратко една история, която ще обясни причината, поради която ползвам медни електроди.Всичко започна с купуването на една книжка "Тайната на тибетската медицина".На едно място в книгата се описваше как да се лекуваме с полагането на медни монети в определени точки на тялото, описваше се и как по време на холерна епидемия хората в еди коя си държава са ходили с медни монети в обувките и така са се опазили здрави.Изчетох книгата, но не обърнах голямо внимание на писаното за медта, до момента, в който не попаднах случайно на една реклама на дънки "Vision 3000".Та рекламата гласеше, че капсите на дънките са от чиста мед и когато ги носиш в тялото ти попадат медни соли, които са много токсични за патогенните микроби и гъбички.Няколко месеца след прочита на тази информация в лявото ми рамо се появи слаба болка, която вечер ако легнех да спя на лявата си страна ставаше доста силна и 3-4 месеца ми разваляше съня.В един момент, нещо ми "светна" в главата, защото бях чувал словосъчетанието "Вирусен артрит".Помислих си,че е напълно възможно това мойто да е нещо такова и реших да импровизирам. Намира ми се голямо количество тънка медна ламарина и изрязах три кръгли пластини, колкото монета от един лев.Залепих ги плътно с цитопласт, едната отстрани на рамото, другата отпред и третата отзад на рамото.И чудото стана!! След 2 дни всякаква болка изчезна и до ден днешен вече 4 години не се е появила.Пластините ги носих 5 дни.От тогава на сам, заболи ли ме става или гръб, лепя медни пластини и за 2 дни всичко е минало.Следващото чудо стана с майка ми, откриха и ревматоиден артрит на десния лакът.И се почнаха едни физиотерапии ,едни лазери, обаче ефект никъв.Едва я навих да си залепи медни пластини.След 2-3 дни от болката нямаше и помен и вече 3 години всичко е ОК.И третото "чудо".Миналата година на баща ми му откриха доказана със снимка коксартроза и шип в тазобедрената става.Човекът яко се беше панирал и почна едно пиене на Артростоп, Глюкозамин и т.н.т.Викам му, че само си дава парите на халост, ама не слушаше.Kakто и да е , накрая се нави.Лепнах му 3 пластини и след 2 дни болката изчезна.Имаше само при него рецидив на нещо, като болков синдром който се появи още 2-3 пъти през все по-голям период.Веднага лепяхме пластини и гадното чувство изчезваше буквално за часове.Доста време мина и слава богу, баща ми припка като младеж.Нова снимка не сме правили, няма смисъл.Накрая да не забравя.Преди време получих кръвоизлив от носа(рецидивиращ).Докторът ми вика "Слаб капиляр".Гори ми го с киселина, но пак рецидивира.Тогава си спомних една статия в нета "Умрелите доктори не лъжат"(не е лошо да я прочетете).Та там се твърди, че аневризъм на аортата (слаби стени на аортата) се получава от липса на МЕД.Викам си , май имам и аз някаква липса и затуй ми са слаби кръвоносните съдове в носа.Това ме накара да си лепна малка пластинка 5х5мм отстрани на носа.Резултатът е, 2 години нищо ми няма.Та това е моята история, дано ви е от полза.
Към Дидо-Дидо, наистина не е добре да се прекалява с медта, затова и няма да ползвам много големи електроди. За в бъдеще ще ги заменя с посребрени. Не е добре да се ползва неръждавейка , защото съдържа никел.За вредата от него прочети откъса от книгата "Лекът за всички видове рак" на Хулда Кларк.http://radionic.hit.bg/thecure.html

Filip

#298 Мнение от Filip »

Здравейте!

Имам огромна молба към хората, притежаващи необходимата апаратура, възможност и желание от този форум!

Тъй като уредът, конструиран от Дидо, ползва като генератор на честота звуковата карта на компютъра се налага да се знаят разликите в честотите, които дават ползваните в момента звукови карти и техните възможности и характеристики.

Това ще помогне на всички, които решат да ползват този, а и който да било друг уред, ползващ компютърно генериран сигнал.

В програмата frex16 има отделна секция за калибриране на системата, в която е нужно да се въведат разликите от точната честота. По този начин се гарантира, че на изхода ще има точно необходимата честота, независимо от особеностите или неточностите на звуковата карта.
В същата програма е нужно да се въведе и горния праг на честотите, поддържан от картата на компютъра.

Молбата ми е такава:
Ако имате желание, точна измервателна апаратура и достъп до ползваните в компютрите различни звукови карти - моля, дайте характеристиките и отклоненията им при различните честоти, за да може хората, ползващи този метод да въведат поправките и да ползват правилните честоти според звуковите си карти.

Разбрах, че междувременно свободната версия на frex16 е променена така, че поддържа само един пуск вместо да спира на 10 минути. Ако ми кажете къде да кача по-старата версия 6,22Мв и малко помощни файлове, преводи на диагнози и линкове към медицински речници - ще го направя с удоволствие, за да могат да ги ползват всички, на които са им необходими.

Хубав ден! :)

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#299 Мнение от npn »

се налага да се знаят разликите в честотите, които дават ползваните в момента звукови карти и техните възможности и характеристики.
За наша радост, хората, които са правили програмата са имали това впредвид и са сложили една опция (днес я видях) "Wobble". Като се влючи, текущата честота се изменя бавно нагоре и надолу в тесни граници.Това донякъде мисля, че компенсира неточностите на звуковите карти. :D
Днес си поиграх с цифровия честотомер и се оказа, че уредът генерира хaрмоници до 600Кhz.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#300 Мнение от VITAN »

npn написа:Днес си поиграх с цифровия честотомер и се оказа, че уредът генерира хaрмоници до 600Кhz.
Такова нещо може да се твърди след прецизна опитна постановка включваща ВЧ филтър на тази честота и екранировки. Иначе ако допреш единия край на честотомера към ВиК метална тръба можеш да получиш и честоти до 2 МHz. Основно шумът от битовите уреди е до там, но може да се засекат и смущения до 10 MHz. Смущенията от комуникационна апаратура сега са от доста по-висок порядък.
С еднополярни импулси Н2О се цепи на Н2 и О2, а с променлив ток водата се затопля, загрява и изпарява...

За Райф машина започнах да се замислям, когато разбрах, че геноцида над народа вече не е чрез ятаган, световни войни и пр., а префинено чрез "въздух", "вода" и "храна".
<b>И да има човек Райф машина, може да не пукне от вируси и бактерии, но това изобщо не му решава проблема :!:
Има как човек да си реши проблемите простичко, макар и нелесно. Но ако човек подходи към гладуването самонадеяно и като идиот - може да е фатално. Стига да не е в последните стадии на рак или друго подобно, защото няма да му стигне времето.</b> Добре е нещата да стават под лекарско наблюдение. Добре е също някой лекар да провери книгата за грешки по същество.

<b>Смъква се оттук:</b> http://rife.hit.bg/starve.zip

<b>Ако някой преведе професионално от руски нигата ще допринесе много "на ползу роду болгарскому"...</b>
Автора се представя като проф. Столешников. Макар да пише като лекар и цитира много други лекари и гладуващи, това му е един от няколкото псевдонима в Нет-а. Книгата е дадена със съкращения и подчертаване с 2 цвята ( за нерадивите в четенето, зеления за най-заетите ). Нека да не се приема за чиста монета докато няма коментар от доктори и не се приложи лека-полека напрактика.

Ако разберете, вникнете и изпълнявате всичко "точ в точ", автора гарантира жизнерадост и здраве като на младенец. Важно е как се гладува, но още по-важно е как се излиза от гладуването. Неспазването на законите на глада води след излизането от него до "вълчи глад" (труд без награда), операционна маса или до там, откъдето няма връщане.

<b>Човек е съвършено творение, но Твореца е заложил закони. Тялото започва да се очиства от токсините едва след като стомаха се изпразни. Ако някой се е много затлачил, тези токсини предизвикват болезнени чувства и човека пак тръгва да лапа, за да спре болезнения процес! Автора подобно на алкохолизма въвежда термина хранохолизъм. След като организма започне да се чисти (ако не е затлачен и да може да продължи глада), тялото става най-добрия хирург на самото себе си и изрязва всичко излишно :!: Ако има още жизнени сили за продължаване на глада (вече има няколко по-кратки очиствания от токсини), тялото след операцията над самото себе си започва градеж! Ето така освен от смъртоносни заболявания, човек може да се избави и от хронични заболявания :!:</b>

С това гладуването е повече от Райф-а. Освен вируси и бактерии се лекуват хронични (смятани за нелечими) заболявания. Стига да не е късно. Но ако за глада е късно и за Райф-а може да е. Ето защо Матрицата е затрила както Райф-а, така и многото клиники за гладуване в Щатите. Защото резултатите са уникални! Защото са изключително вредни за бизнеса, както и за зависимостта на хората от THE MATRIX !! А Хулда Кларк свободно си продава за 40$ половин шепа елементарни части (има и светодиодче :D). Тя не действа. Ако действаше отдавна да са и отрязали квитанциите, защото става дума за бизнес с колкосални печалби.

Малко превод от книгата:

"Какви болести се лекуват с гладуването? Отговора е прост - всички, вече съществуващи, а също и всички бъдещи болести. Ако болестта не се лекува с гладуване, то тя не се лекува с нищо.
Защо?
- Защото когато гладуваме ние предоставяме на самия организъм да стане хирург и избирателно да отстрани болестотворните тъкани и клетки....."

"След 40 години в организма на всеки човек присъстват ракови клетки. Целия въпрос е само в това, доколко вашия организъм може да се избави от тях, доколко той е чист, а доколкото е чист, дотолкова е и силен неговия имунитет."

"Представяте ли си, какво количество отрови натрупва средния човек в организма си към 40 години? Разчети, основаващи се на загуба на тегло по време на гладуване, и на процентното съотношение на различните тъкани в тялото показват, че не по-малко ? от теглото на човека след 40 години съставляват концентрирани отрови, отложени във вид на запаси. Да пресметнем: ако човек тежи 90 кг., то депонираните токсини при него съставляват половината, т.е. сам
собствено човек, неговото живо ядро, от 90 кг. съставлява само 50 кг. Но ако човек тежи 160 кг., а за живот на него са му напълно достатъчни същите тези 50 кг. живо ядро, то това вече съставлява не половината, а вече 2/3, т.е. 75% от неговото тяло - това са депонирани токсини - 110 кг.! А ако човек тежи 200 кг., колко са в него токсините, ако неговото живо ядро също е 50 кг.? - 150 кг. шлаки!!! "

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

п.п. Над написаното може да се излигави само този, който:
- не е свалил и прочел файла от сайта (ако разбира руски);
- диша високопланински въздух, пие високопланинска изворна вода, сам си произвежда чиста храна и сам си я приготвя, не яде и пие творения на химико-хранителната промишленост, не ходи на лекар, яде много умерено и важно - без вредни навици;
- обича ТHE MATRIX.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”