Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
DidoBoy

#271 Мнение от DidoBoy »

Към Витан : Упреците за грешките в сканираният текст ги приемам защото за тях съм виновен единственно аз - просто от липса на свободно време не успях да изчистя всиките. Но не мисля, че е нужно да се заяждаме за това.
А това напомняне за батерийката 3V е странно след като се опитах да изясня, че не напрежението е това което е опасно, а тока. А тока както казах дори при тези върхови 60V не е опасен.

Към Георги : Да наистина, проводимоста на живата тъкан варира и зависи от много фактори но при всички случаи токът пак ще бъде в безопасните граници. Ако погледнете по внимателно схемата ще видите, че просто не може да се черпи голям ток от изхода - нали все пак крайната интегралната схема не е чак толкова мощна, освен всичко друго самия трансформатор няма да го позволи.
Сега мисля, че трябва наистина да изостявим заядливия тон и да вземем да си обменяме идеи. Както се казва в споровете ( а не в дрязгите ) се ражда истината.
А сега нещо по темата. Докато водехме този малък диспут и давах примера за ултразвука се сетих, че можеби ако модулираме честотата на която работи един мощен пиезоизлъчвател с тази която убива микробите ще постигнем много по-силен ефект от контактния метод за който вече говорихме. Имам такива излъчватели и понеже съм ги ползвал знам, че някои от резонансите им са в областа над 300 килохерца.
Както се казва - идеи, мнения, предложения.

Georgi_Ivanov

#272 Мнение от Georgi_Ivanov »

Малко сбърках, като се намесих м/у шамарите и не точно по темата.
Това, което имах предвид, както можеби и Витан, е че 60В могат да бъдат опасни, но не и при този метод (през кожата).

Иначе DidoBoy шапка ти свалям :wink:

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#273 Мнение от VITAN »

Последа реплика към променливия ток - като стане ще гледаме по-интересни реклами за "бътерфлайки" за отслабване - е те тая е против пневмония, те тая против стафилококи и т.н.
DidoBoy написа: Имам такива излъчватели и понеже съм ги ползвал знам, че някои от резонансите им са в областа над 300 килохерца.
Както се казва - идеи, мнения, предложения.
Как се модулират 1.604.000 Hz върху 300 кHz? Или ще кажеш кои са точно честотите, които са нужни?
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

DidoBoy

#274 Мнение от DidoBoy »

Витане съжалявам, че все ние с тебе си говорим ама като други не се включват какво да се прави.
За бътерфлайките няма да ти коментирам думите - приемам го като безобидна шега.
Това за честотите си е болна тема- ти сам си отговори че няма кой да ни каже кои са всъщност истинските честоти. Нямаме микроскопа на Райф за да ги проверим. Разбирам че си за високите честоти но доколко те са верни ? Нали Райф не е конструктора на нито една от лечебните машини - той просто е бил консултант при тяхната разработка. И понеже не е бил спец в електрониката истинските конструктори реално са го подвели. И се стига до сегашното положение да знаем само някакви цифри които често са далеч от истината. Цялата работа е в сложните модулации които са използвали навремето - резултатните честоти и хармониците им може да са всякакви. Аз приемам, че горната граница на полезната честота е малко над звуковата - ниските честоти се разпространяват по-добре в среда като човешкото тяло. Съвсем естественно е да може да се модулира 300 килохерца например с 30 килохерца.
Ако знаеш истинските честоти сподели ги снас - естественно ще очакваме да ни разясниш защо избираш тези а не други от хилядите които витаят из нета.

Filip

Действие на уреда, направен от Дидо

#275 Мнение от Filip »

Ползвам уреда, направен от Дидо много месеци. Подарил съм такива на роднините и приятелите си.
Не ме интересува какво теоретизира Витан или някой друг.
Това, в което съм сигурен е, че уреда, направен по този начин действа и то много качествено.
Разликата с това, което описва Дидо са единствено електродите. На всички уреди съм направил кръгли, плоски електроди от месинг, които се закрепват със спортни ленти за ръце, продавани почти навсякъде. И още нещо. От ползването на апарата съм се убедил, че най-добри резултати се постигат, като при всяко ново пускане на една и съща програма е добре да се сменя мястото на електродите по тялото - ръка-ръка, ръка-крак, крак-крак. Като контактна паста може да се ползва какъвто и да е хидратантен крем.
Тъй като уредчето го ползват вече доста близки мои хора, както и аз - ще ви напиша нещата, за които съм сигурен, че действа и оправя:
Грип, настинки, хроничен синузит, невралгични болки и невралгии, гъбични инфекции, псориазис. Това са нещата, за които съм сигурен на сто процента (и за които се сещам в момента).
В момента уреда го ползва и човек с пълна дисфункция на щитовидната жлеза (следващия месец ще ходи на нови изследвания, защото смята, че вече има резултат).
И още нещо - относно рака. Преди година и половина отстраниха едната гърда и лимфните възли на човек, на когото много държа. (Това всъщност беше и причината да стигна до този уред.) В материала й имаше три различни разновидности на ракови клетки. Днес е абсолютно чиста и без разсейки където и да било.(С отказ от химиотерапия) И съм сигурен, че и занапред ще бъде така. За мене това се дължи на ползването на уреда. Не мога да го докажа, но лично аз съм убеден, че е така.
И още един такъв случай - лично с мене, като не мога твърдо да докажа, че е било рак - просто не ходих по лекари.
Първо се започна с периодични болки на две места - до гръкляна от дясната страна под костта и надолу по хранопровода. След няколко месеца под костта на мястото на болката започнах да напипвам нещо твърдо, а по хранопровода на мястото на болката всичко,което преглъщах просто някак преминаваше затруднено. След още около месец на същото място вече преминаваше трудно дори и течност, а образуванието до гърлото беше пораснало дотолкова, че се напипваше съвсем спокойно над костта и беше с доста внушителни размери. Точно по това време се появи и уредът. След две - три пускания през три дни започнах да преглъщам спокойно, а това, което се напипваше започна да се смалява и за около месец изчезна напълно. След първите две пускания на уреда ми беше много лошо и то почти по цял ден след употребата му. От третия път нататък вече нямаше такива странични ефекти.
Ами - това е. За мене уредът, направен от Дидо по схемата, която е пуснал работи и то чудесно. Силата на тока се понася абсолютно спокойно, дори и на максимална мощност - според мястото на което са поставени електродите и чувствителността на самия човек.
Програмата, която ползвам аз и хората, на които съм дал уреда е Frex16. Можете да я намерите из нета. Безплатната и версия е напълно функционална, като единствено спира през десет минути, но продължава след това от същото място. И още нещо за нея. Ако я ползвате - нареждайте си честотите във възходящ ред. Най-ниските честоти се усещат най-силно. По време на ползването на програмата не ползвайте програми, които пеят, писукат и въобще - ползват звуковата карта - ударите, които се получават от тях са неприятни :)
Също може да се ползва и програмата Freqgen но лично аз не я харесвам поради това, че реално нямам никакъв контрол върху нея.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#276 Мнение от npn »

Човече, господ ли те прати тука не знам, ама знаех си аз , че контактния работи. На края на проектът съм, моят уред скоро ще заработи. Всъщност той заработи, но е в лабораторен вид. Вместо ТДА 1552 по неволя взех ТДА 1554 и с нея също се получи. Компаратора пробвах да заменя с 319 или 2309, но не е удачно. Хайде остани със здраве!!! :D :smt041
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#277 Мнение от npn »

Сваляйте от тук:http://64.233.183.104/search?q=cache:rB ... cd=1&gl=bg
Програмата работи само до първо пускане.Защо, надявам се Филип да обясни.
Последно промяна от npn на Пет Фев 29, 2008 5:47 pm, променено общо 1 път.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#278 Мнение от VITAN »

Имаше един свидетел, който добре знаеше какво говори, но не го сложихте в ушите си. Появи се друг, който за едно раково нещо вярваше че ще е така, а за другото не беше сигурен...

Последна тъпа теория: Вирусите на рака прихващат клетките и ги карат да се делят усилено, за да си набавят генетичен материал за нови вируси. Вибрирайки яко и кръвта и тумора, от него лесно се откъсват части, които транспортирани на ново място, могат да образуват нова колония. Ако "бътерфлайката" не трепе вирусите от раз, техния брой не намалява, а разсейките са подсигурени. :st :smt059

В САЩ по стари данни 2.500.000 болни от рак по $300.000 средно за лечение = $ 750.000.000.000 и то само за рака в САЩ. В кой момент да свалям шапка?

С коментариите към най-новия модел "бътерфлайки" приключих. От скоростта, с която се пишат "Намерените открития" разбирам, че ще е забавно - така де, Google плаща.
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#279 Мнение от Ivan Rachev »

VITAN написа:
В САЩ по стари данни 2.500.000 болни от рак по $300.000 средно за лечение = $ 750.000.000.000 и то само за рака в САЩ.
... :goodman: добро утро
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Filip

#280 Мнение от Filip »

VITANе,

Това, което правите с GUITMAN чудесно. Сигурен съм, че рано или късно ще проработи и вашия уред с вълните. Сигурен съм, че ще има резултатите, получени от Райф и от много други лекари, работили след него с този метод.
Но същите резултати се получават и с контактния метод. И то не заради друго, а заради Принципът! А той е: РЕЗОНАНС. Как ще го предизвикаш е въпрос на лично решение. На предишната страница GUITMAN споменава Тесла. Точно негов е и израза, че всичко опира до резонанса. Райф използва точно това.
Относно мощност - две мнения няма - лъчевия метод е най-мощен.
Трите други, които се използват са контактния, електромагнитния и аудиото. Всеки от тях е по-маломощен от лъчевия, но достатъчно мощен, за да вкара нужните клетки в резонанс. В момента по света се ползват всичките методи и всеки от тях има своите привърженици и противници. Но това не пречи на всеки от тях при ползване на нужната честота да свърши работата си.
Дано повече хора се възползват от който и да е от методите, за да помогнат на себе си и на хората около себе си.
:)

DidoBoy

#281 Мнение от DidoBoy »

Към Витан : Не знам защо наричаш новата си теория "тъпа" . В интерес на истината аз също съм се замислял над същото нещо.
Но ако предположим, че контактния метод има силата да откъсне фрагменти от раковите образувания, защо да не предположим тогава, че има силата и да разкъса мембраните на ракови клетки ? Нали в предните си писма твърдеше, че няма никаква сила !?!
Впрочем Витане, нищо не казваш за верните си честоти - тайна ли са или още се избистрят ?

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#282 Мнение от npn »

Дидо, аз си мислех същото, защото като малък съм наблюдавал микроби с микроскоп с увеличение 600 пъти. А сега още малко светлина в тунела. Чудя се как не се сетих по рано. Та значи преди около година, на баща ми му вадиха нерв от един кътник. Какво е правила зъбарката не знам, обаче след интервенцията и слагането на коронка се получи инфекция в корена на зъба. Какво мислите , че направила зъболекарката??? Дала му антибиотик??? Нееее, пуснала му ток от неизвестна за сега машинка.
Един електрод в ръката намазана с гел, а другия електрод допрян до венеца и така 4-5 процедури с постепенно увеличаване на времетраенето от 5 минути на горе. Връчила му потенциометъра и му казала, че токът трябва де е на границата на търпимото. Инфекцията изчезна и до сега няма и помен. Изводите си правете сами, а аз скоро ще съм при зъболекарката с цифров честотомер, познаваме се от 20 години и няма да има проблем да измеря честотата на импулсите от уреда, после ще ги сравня с тези от известните програми. Ако има съвпадение.........ура.

DidoBoy

#283 Мнение от DidoBoy »

Днес си купих една доста поучителна и интересна книга : "Световната конспирация срещу здравеопазването" от д-р А.Гълъбов.
Ето предговора от автора за да ви заинтересувам.

".....Защо въпреки широко изтъквания напредък на медицинската наука броят на болните продължава да се увеличава? Защо средствата, давани за здравеопазване, непрекъснато нарастват с всяка изминала година? Защо се появяват нови болести? Защо нещата в здравеопазването като че ли стават все по-объркани и дори излизат извън контрол? Защо все повече хора са недоволни от официалната медицина и търсят помощта на алтернативни лечебни методи? Защо официалната медицина не признава и не допуска широкото разпространение на други видове лечебно въздействие освен синтетичните медикаменти, хирургията и лъчевата терапия? Как стана така, че идеите на Хипократ, чиято клетва полагат при завършването си медиците, бяха пренебрегнати?
Предлагайки на вниманието ви факти, които съзнателно са скривани или на които целенасочено не се дава достатъчно гласност, ще се опитам да дам аргументирани и доколкото е възможно в рамките на представения материал, изчерпателни отговори както на тези, така и на други въпроси, свързани със здравеопазването, които интересуват много хора не само в България, но и по целия свят.
В медицината от десетилетия господстват различни митове, т.е. заблуди, създадени и поддържани с користни цели и насаждани ловко в съзнанието както на лекарите, така и на широката общественост. Целта на тази манипулация в световен мащаб е преди всичко да обслужва интересите на медицинската индустрия.
Представената тук информация не е обвинение, а предлоожение за размисъл и зов за промяна. Грижата за здравето не се свежда само до посещение при лекаря и приемане на медикаменти. Тя е преди всичко наш личен приоритет и е свързана с цялостното ни отношение към света и с начина ни на Живот. Само истинското знание, приложено в практиката за благото на всички, може да ни помогне да решим проблемите, свързани със здравето и болестта, които стоят пред нас."

Към NPN : Подкара ли машинката ? Ако искаш мога да постна снимка на външния вид на моето - може да вземеш някоя идея за монтажа. Само дето трябва някой да ми обясни как се прави това в този форум.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#284 Мнение от npn »

Дидо, машинката е завършена изцяло, само електродите трябва да ги направя по-удобни. Единствено не можах да направя достатъчен брой навивки на вторичната намотка на трафа моите са 320 вместо 400, проводника се оказа къс. Смятам , че не е проблем, защото като увелича волумето, може да станеш конкурент на Майкъл Джексън.
Първия тест за машинката, ще е пътхута дето ме мъчи.Причинява се от гъбичката "Malassezia" и името и фигурира в "черния списък". Чудя се дали да си закрепвам електроди на главата :D . За снимките, не знам как стават фокусите с качването на сайта, не съм пробвал.

DidoBoy

#285 Мнение от DidoBoy »

Kъм NPN : Възможно е все пак да ти се появи проблем защото при по-малко съотношение от 1:2 мощноста доста осезаемо намалява за честоти > 10 килохерца.
Между другото забравих да спомена, че трансформаторите от РС - захранванията са доста различни по размер на макарите и феритите.
Най- удобни за "разбиване" са тези които се състоят от един "Ш" образен ферит и едно плоско елементче. Този които аз ползвам са с размери на макарата 24 х 17 х 28 мм. На по-малките не можеш събра 550 намотки от въпросния провоник. Абе колкото по-голям толкова по-добре. Омазваш го целия с "Super Attak - Gel" и не гъква.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”