Продавам система аудио компоненти PIONEER

Съобщение
Автор
Audioveteran

Продавам система аудио компоненти PIONEER

#1 Мнение от Audioveteran »

Системата се състои от: усилвател A-407R изпълнен с MOSFET транзистори. Мощност 2x45W на 8оm или 2x60 на 4om. Винтови клеми на изхода за тонколони. Дистанционно управление, моторизирано усилване, релета, грамофонни входове, loundness, source DIRECT, изход слушалки и други опции.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

CD-Player модел PD-S507. Антивибрационна система, Hi-bit Legato Link Conversion, оптичен изход, регулеруем аналогов изход, дистанционно управление. Чете перфектно CD-R, CD-RW, Audio CD. Диска се поставя обратно, оптиката е отгоре и тдудно се запрашва. CD-то е работило няколко часа.

Изображение

Цифров тунер модел F-208RDS. Всички екстри. Оправлява се дистанционно чрез усилвателя. Работило е няколко часа.

Изображение

2x7 band Графичен еквилайзер, модел GR-209. Светелщи потенциометри, 209 db s\n, +\- 10 db честотно усилване. Закупен е заради гадното качество на някой дискове и mp-3 ките. Работил е няколко часа.

Изображение

Компонентите са английско производство. Притежават оригинални инструкции за експлоатация. По стечение на обстоятелствата са ползвани съвсем малко време.

телефон за връзка: 0887427576
намират се в град Казанлък
Излишни са въпросите в какво състояние са. Като нови са. Нямат нито една забележка и не са ремонтирани.

[/b]ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА: 700лв.

Pan4ev

#2 Мнение от Pan4ev »

От цялата тази система може ли само CD-то да се купи или всичко е комплект. :?:

Аватар
hAker4e
чете
Обратна връзка:

#3 Мнение от hAker4e »

Aз имам интерес към еквалайзера :)

Аватар
lliilloo
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#4 Мнение от lliilloo »

От 20 февруари тази система свири в хола ми.....незнам защо още седи обявата?!

Продавам тунера,в повече ми е - цена 120.00 лева

0897424558 и 0877535672

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”