Благодаря предварително, на всички които ще се отзоват на темата ми!
Ако сложа 10инча payner, колко силен трябва да ми бъде усилвателя? Аз от страни на вратите мисля да сложа тезиаз имам сеат то4но като твоя.искам да ти кажа че наи добър ефект се получава с бас в багажника и стъпало за него.например един 10' бас в 27-30 литрова кутия ще ти свърши работа.що се отнася за говорители във вратите УЖАС.не свирят добре там кората на вратата трябва да се модне малко а отзад на кората трябва да имаш елипси от големичките,hertz вършат хубава работа
Ами тя колата просто няма сложени говорители (има само един на вратат...) така че няма да стане от кон, кокошканаправи снимки на оригиналните говорители, да не излезе че искаш да замениш коня за кокошка.
с оригиналното радио ли си, щото ако си , ще ти трябва преходник.
за тези пари плейрът ще е чист компромис, може да погледнеш
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09018549
поне да не е НЕО, а и не е грозен.
просто за пръв път се занимавам с това и като цяло с музика... и ми е малко далече всичко, ако може да ми го обясниш по-просто ще бъде добре. За плеърите знам, че това което пишат не е истина и за монтажа съм чувал. А защо да забравя за сони? Прав си до някаде ако се сложат що-годе добри говорители ще бъде достатъчно. Само нз CD от 150лв ще издържи ли на 2 говорителя hertz , на 2елипси отзад и на 2пищялки отпред (7см е диаметъра им).най-вероятно си е с тяхна букса закачен касетофона,ако е така ще ти трябва преход сеат-евро букса, ако предишния собственик не е нарязал оригиналната. също си виж размерите на таблото,ако си бил с оригинален и не съвпадат със стандартните ще трябва да търсиш панел за таблото.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта