ïðîåêòèðàðàíå íà êîëîíà

Съобщение
Автор
AdsBot [Google]

ïðîåêòèðàðàíå íà êîëîíà

#1 Мнение от AdsBot [Google] »

ìîæå ëè íÿêîé äà ìè ïðîåêòèðà êîëîíè îò ðîäà íà jbl e100 íî ñ ãîâîðèòåëè îò íàøèÿ ïàçàð vifa è òúé íàòàòúê åñòåñòâåíî ñðåùó çàïëàùàíå èëè ïî÷åðïêà äúðâåíèÿòà ùå ñè ÿ ïðàâèì ñàìè îò ìäô

Zmej

#2 Мнение от Zmej »

Много хора биха ти помогнали, кажи какво по-точно искаш. :D

AdsBot [Google]

#3 Мнение от AdsBot [Google] »

àìè êà÷åñòâåíà è ñúùåâðåìåííî ìîùíà êîëîíà çà äæàñ êëàñèêà ðàäèî1 ñèíàòðà àááà ôëîèä è äîì êèíî çíàì ÷å òàêàâà íå ñúùåñâóâà èäåÿòà å çà äâä àóäèî äà ñè çãëîáÿ íÿêîëêî êîëîíè è ñóá, ïîìåùåíèå 80 êâ

Аватар
iasen4o25
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от iasen4o25 »

няма проблеми. звънни ми на 0888 302612 да ми кажеш повече подробности и сте се разберем.

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от oceanman »

Всички ти помагаме както виждаш...Ще останеш доволен....

Zmej

#6 Мнение от Zmej »

Като писах 'какво точно искаш', имах предвид с какъв бюджет разполагаш, спрял ли си се на тип конструкция, подбрал ли си говорители, какво точно искаш да постигнеш като параметри? :wink:

AdsBot [Google]

áþäæåò

#7 Мнение от AdsBot [Google] »

äî îêîëî 600 -800 ëåâà íà êîëîíà áåç äúðâåíèÿòà

Аватар
SlowDead
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Vifa-600-800 лв :)

#8 Мнение от SlowDead »

Според мене това е много висока цена за колона с говорител вифа .. аз ако разполагам с толкова пари за колони бих избрал нещо от по-известните и отвардени марки :) Въпрос на избор .. та и които и да е доста ще се "узори" докато направи една колона с говорители на вифа която да е в този диапазон на цената :)

AdsBot [Google]

#9 Мнение от AdsBot [Google] »

âèôà å ñàìî ïðèìåð íà íåùî êîåòî ãî èìà íà ïàçàðà íå ÷àêàø ìåñåöè äîñòàâêà òúðñèø äîñòàâ÷èöè êîèòî òè ñúäèðàò 10 êîæè è òí ïðîñòî èñêàõ äà êàæà ÷å íå ìè ñå ÷àêà çà ãîâîðèòåë äî ëÿòîòî à ïðåäëîæåíèÿ ïðèåìàì âñÿêàêâè íå äúðæà íà ìàðêà

Аватар
iasen4o25
има опит
има опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от iasen4o25 »

както написах по горе званни ми на 0888 302612 имам готови предложения с говорители вифа.

Zmej

Re: бюджет

#11 Мнение от Zmej »

коко написа:до около 600 -800 лева на колона без дървенията
Доста сериозно... За ниски ти препоръчвам SWR269 (XLS10) на Peerless - класика в жанра - около 300 лв е парчето, и оттам трябва да се избират среди и високи... Може би 2 среди и 1 висок в д'аполито... За високия си имам наум един визатонски, който дман беше харесал навремето - към 80 пари.... За среди - много труден въпрос, засега ми идва на акъла МГ14СК на вифа (може и да не са те, ако се намерят читави хартиени, по-добре, оушънмена да каже) - по 2 броя на колона... Имай предвид, че може и да не се паснат така, както ти ги пиша в момента - просто мисля на глас (опс, на клавиатура) :lol: . Също така 3-те ленти трябва да се паснат много добре в процеса на изработка, искам да кажа, че доста време ще трябва да ти се гласи филтъра, че и тук-таме някой 'недостатък' в АЧХ на говорителите.

Мислил ли си по въпроса за хорн? Нали каза, че нямаш проблеми с дървенията... Само че не знам тук дали ще могат да се намерят читави широколентови говорители...

Което ме навежда и на мисълта - ограничен ли си с обема на колоната? А и с какъв усилвател ще ги слушаш?

п.с. Ясене, напиши какво предлагаш, стана ми интересно... :wink:

Dman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

...

#12 Мнение от Dman »

хе хе , коко , думите 800 лева за колона ,проектиране и почерпка ми звучат малко странно..
лично аз работих върху мойте филтри три седмици и половина, и това
със почерпката ми звучи малко несериозно, особено като се касае за колона от този ценови диапазон..
нека другите участници във форума споделят мнения по въпроса..
предполагам че това е и причината поради която повечето участници
във този форум не обръщат внимание на поста ти ;)

AdsBot [Google]

#13 Мнение от AdsBot [Google] »

àêî ñè ïðî÷åë âíèìàòåëíî 1 ìè ïîñò ïðåäè ïî÷åðïêà ñòîè äóìàòà çàïëàùàíå ïî÷åðïêà ùå èìà àêî ìè õàðåñàò êàê ñâèðÿò

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Wide Range in TL or Horn

#14 Мнение от Kiril Kirilov »

Помисли за това http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _2_18.html
В ТЛ или Рупор. Стиловете които споменаваш биха звучали добре в такова изпълнение. Най-вероятно ще трябва да ги чакаш, но съм сигурен че ще ги доставят на цената която пише онлайн или малко по-ниска. Но при такъв бюджет си заслужава, още повече че няма да го похарчиш (140,70 EURO е бройката онлайн), няма да има филтри...
А дори и да решиш да го подпреш с високочестотен (бюджет ще ти остане), може да се среже над 8Кхц с филтър от 1-ви ред и няма да бъде проблем настройката на филтрите

AdsBot [Google]

#15 Мнение от AdsBot [Google] »

áëàãîäàðÿ çà ñúâåòà óòðå ùå èì çâúííà äà ãè ïèòàì òîâà å ìàãàçèí÷åòî â áåçèñòåíà íà ïèðîòñêà èëè áúðêàì
àêî ìîæå êîîðäèíàòè ÷å ìàé ñúì çàòðèë ìîèòå

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”