ïðîåêòèðàðàíå íà êîëîíà
-
AdsBot [Google]
ïðîåêòèðàðàíå íà êîëîíà
ìîæå ëè íÿêîé äà ìè ïðîåêòèðà êîëîíè îò ðîäà íà jbl e100 íî ñ ãîâîðèòåëè îò íàøèÿ ïàçàð vifa è òúé íàòàòúê åñòåñòâåíî ñðåùó çàïëàùàíå èëè ïî÷åðïêà äúðâåíèÿòà ùå ñè ÿ ïðàâèì ñàìè îò ìäô
-
AdsBot [Google]
-
Zmej
- SlowDead
- има известен опит

- Обратна връзка:
Vifa-600-800 лв :)
Според мене това е много висока цена за колона с говорител вифа .. аз ако разполагам с толкова пари за колони бих избрал нещо от по-известните и отвардени марки
Въпрос на избор .. та и които и да е доста ще се "узори" докато направи една колона с говорители на вифа която да е в този диапазон на цената 
-
AdsBot [Google]
-
Zmej
Re: бюджет
Доста сериозно... За ниски ти препоръчвам SWR269 (XLS10) на Peerless - класика в жанра - около 300 лв е парчето, и оттам трябва да се избират среди и високи... Може би 2 среди и 1 висок в д'аполито... За високия си имам наум един визатонски, който дман беше харесал навремето - към 80 пари.... За среди - много труден въпрос, засега ми идва на акъла МГ14СК на вифа (може и да не са те, ако се намерят читави хартиени, по-добре, оушънмена да каже) - по 2 броя на колона... Имай предвид, че може и да не се паснат така, както ти ги пиша в момента - просто мисля на глас (опс, на клавиатура)коко написа:до около 600 -800 лева на колона без дървенията
Мислил ли си по въпроса за хорн? Нали каза, че нямаш проблеми с дървенията... Само че не знам тук дали ще могат да се намерят читави широколентови говорители...
Което ме навежда и на мисълта - ограничен ли си с обема на колоната? А и с какъв усилвател ще ги слушаш?
п.с. Ясене, напиши какво предлагаш, стана ми интересно...
-
Dman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
...
хе хе , коко , думите 800 лева за колона ,проектиране и почерпка ми звучат малко странно..
лично аз работих върху мойте филтри три седмици и половина, и това
със почерпката ми звучи малко несериозно, особено като се касае за колона от този ценови диапазон..
нека другите участници във форума споделят мнения по въпроса..
предполагам че това е и причината поради която повечето участници
във този форум не обръщат внимание на поста ти
лично аз работих върху мойте филтри три седмици и половина, и това
със почерпката ми звучи малко несериозно, особено като се касае за колона от този ценови диапазон..
нека другите участници във форума споделят мнения по въпроса..
предполагам че това е и причината поради която повечето участници
във този форум не обръщат внимание на поста ти
-
AdsBot [Google]
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Wide Range in TL or Horn
Помисли за това http://www.visaton.com/english/artikel/ ... _2_18.html
В ТЛ или Рупор. Стиловете които споменаваш биха звучали добре в такова изпълнение. Най-вероятно ще трябва да ги чакаш, но съм сигурен че ще ги доставят на цената която пише онлайн или малко по-ниска. Но при такъв бюджет си заслужава, още повече че няма да го похарчиш (140,70 EURO е бройката онлайн), няма да има филтри...
А дори и да решиш да го подпреш с високочестотен (бюджет ще ти остане), може да се среже над 8Кхц с филтър от 1-ви ред и няма да бъде проблем настройката на филтрите
В ТЛ или Рупор. Стиловете които споменаваш биха звучали добре в такова изпълнение. Най-вероятно ще трябва да ги чакаш, но съм сигурен че ще ги доставят на цената която пише онлайн или малко по-ниска. Но при такъв бюджет си заслужава, още повече че няма да го похарчиш (140,70 EURO е бройката онлайн), няма да има филтри...
А дори и да решиш да го подпреш с високочестотен (бюджет ще ти остане), може да се среже над 8Кхц с филтър от 1-ви ред и няма да бъде проблем настройката на филтрите
-
AdsBot [Google]