аз смених кондензаторите - сложих по 1,5nF (подбирани точни 15
00pF). Преди и след смяната направих някой измервания (малко дървени но показателни) с волтметър на изхода и стана ясно, че при завъртане на тонкоректора Treble /НА МАХ/ не започва да се покачва амплитудата на честотите след 10kHz (както може би би трябвало да бъде) ами от 2~3kHz

/МН. ЗЛЕ/ започва лека поелка и до 19kHz е максимума на усилване. Със смяната на кондензаторите усилването започна от 3~4kHz и то по плавно, като максимума пак е на 19kHz но и не е толкова голям като в оригиналния варинат.
Така каточели по ми харесва как звучи !
За сравнение с Technics-a ми - него го дават тонкоректора за високи честоти да е 20kHz +/-10dB и се оказа (от измерванията), че е доста по зле! при завътране на тонкоректора Treble /НА МАХ/ усилването започва на честоти от 1kHz доста линейно до 18kHz (там е максимума) и в крайна сметка двата максимума от Harman/Kardon и от Technics-a се различават като на Harman-a е по голям

и освен това усилването при Harman-a не е толкова линейно ами колкото към по високи честоти се отива с толкова по голяма стръмност може да се похвали усилването

Относно забелязаното от "sveto" - така е

SMD са и двата OpAmp-a, несъм им гледал .pdf-ите предполагам че са абсолютно еднакви но малко ме е страх да ги гледам

)
Като заключенийци може да се каже, че и с още могат да се намалят кондензаторите (1000nF) - може още по добре да се получи. Хем усилването няма да е мн. голямо (ще се доближава до Source Direct) хем ще започва на по високи честоти. Като гледам от измерванията няма да падне кой знае колко много на най-високите.
(П.П. Малко съм пообъркал схемата като съм надписвал стойностите на елементите като кондензаторите N.P. не са 10pF ами 10µF но то си е ясно - иначе няма как)