home cinema
-
fit
home cinema
Здравейте,желая да си купя ресивър и 5.1 колонки,но не мога да се спра на точен модел.Гледам само филми,музика почти не слушам.Филмите ги гледам предимно през комп. на HD качество,звуковата карта ми е"creative live"5.1 с дигитален изход(жак).Телевизора е sony32''.Бюджета е 1000лв.(знам,че са малко).Моля които има дом.кино да ми препоръча даден модел,от които е доволен,мерси!
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Веднага
ресивъра е Ямаха има бюджетни на пазара , препоръчвам го заради непретенциозната му работа в различни съпротивлерния и добри декодери в режим DD ,DTS.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
-
veno
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
- Kosio
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: home cinema
Следващият проект ще е доста голям и в този клас няма да има нещо подобно ако искаш може да изчакаш за да го видиш и чуеш.fit написа:Здравейте,желая да си купя ресивър и 5.1 колонки,но не мога да се спра на точен модел.Гледам само филми,музика почти не слушам.Филмите ги гледам предимно през комп. на HD качество,звуковата карта ми е"creative live"5.1 с дигитален изход(жак).Телевизора е sony32''.Бюджета е 1000лв.(знам,че са малко).Моля които има дом.кино да ми препоръча даден модел,от които е доволен,мерси!
-
fit
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ако обичаш да попълниш от къде СИ........fit написа:Утре ще ходя до техномаркет да чуя Ямахите видях,че имат промоции даже и под 1000лв и то с колонки,Мерси за мненията!
Ямахи ИМА извинявам се.
Последно промяна от Marian Lozev на Чет Дек 20, 2007 10:25 am, променено общо 1 път.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
fit
-
pcforce
Тъйкато спомена че ползваш компютър, мисля че следното предложение ще се вмести в бюджета ти - колони Creative S750 (7.1) и ще останат около 300лв за ресийвър макар че за какво ти е като ползваш компютър за да си пускаш филмите? Тия 300лв може да ги вложиш в Creative X-Fi Music или по-добро, което със сигурност ще свири по-добре от някой ресийвър.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Би ли обяснил за какво му е ресийвър ако ползва такива колонки?pcforce написа:Тъйкато спомена че ползваш компютър, мисля че следното предложение ще се вмести в бюджета ти - колони Creative S750 (7.1) и ще останат около 300лв за ресийвър макар че за какво ти е като ползваш компютър за да си пускаш филмите? Тия 300лв може да ги вложиш в Creative X-Fi Music или по-добро, което със сигурност ще свири по-добре от някой ресийвър.