Вносител на Grado в България?

Съобщение
Автор
torque
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Вносител на Grado в България?

#1 Мнение от torque »

......аз поне не успях да намеря такъв в нета
а съм си харесал ето тези слушалки за мп3 плеяра http://www.headphone.com/guide/by-manuf ... -sr-60.php

други, които ми харесват (на картинка)
http://www.headphone.com/guide/by-manuf ... px-100.php

http://www.headphone.com/guide/by-manuf ... k-24-p.php
засега само АКГ-то намерих във Варна на цена 57лв.
Някой да има впечатления от тези модели?

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Nikolay Kolev »

Значи ако ти се отделя малко по голяма сума http://www.alessandro-products.com/headphones.html . Цената е 99 долара като доставката е безплатна, не се таксува и превода от кредитната карта. Пристигнаха в Харманли за 4 дни след извършване на плащането, което ме учуди. Свирят перфектно, стават и за ушанки през зимата :lol:
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Nikolay Kolev »

От сайта който съм дал по-горе.
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп

Аватар
dmad
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

.

#4 Мнение от dmad »

Алесандро от 100 $ и аз си купих, свирят много добре, но не са за мп3 плеър, тъй като не може да ги захрани добре говоря за iPod. През усливател са съвсем различни, основна и съществена разлика - в басите.

torque
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от torque »

добро предложение ама множко ми се виждат парите :( .......а и плеяра ми е по-долно качество от ipod....просто не заслужава слушалки alessandro или пък grado

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Nanko Rusev »

torque написа:добро предложение ама множко ми се виждат парите :( .......а и плеяра ми е по-долно качество от ipod....просто не заслужава слушалки alessandro или пък grado
В началото на темата питаше за Градо .... иначе вземи AKG или Sennheiser за колкото пари си решил и няма да сбъркаш (много) ...

Lubomir Panchev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Lubomir Panchev »

Имам подобни и на трита модела на които си се спрял и мога да коментирам следните неща:

За Градо ср60 мога да кажа че свирят страхотно и най-добре от изброените от теб модели. Много "бързи" слушалки които не спестяват детайли от звука, но това важи за всичките слушалки на производителя. Недостатъците им:
- Нямат много бас ако това е нещо преобладаващо за музиката която слушаш можеби трябва да потърсиш нещо друго.
- Не са от най-удобните слушалки за дълго слушане
- Имат отворен дизайн така че всички около теб ще чуват това което слушаш, нещо което аз лично не харесвам за слушалки които бих носил навън.
- кабела им е доста дебел и дълъг, удобен за у дома но не и за носене по улиците
Ако можеш да си позволиш ср80 ще имаш липсващия на ср60 бас и едни наистина добри слушалки за домашно слушане!

За Sennheiser PX 100 като по-малкия брат на други слушалки които имам (ПХ200) мога да кажа че макар да свирят добре в сравнение с шир потреба сони, jvc, philips и тн, не могат да се сравняват с Градо или АКГ к серия. Доброто им на тях е че са удобни, леки и здрави но за звучене ги няма.

За АКГ отново не съм слушал модела който споменаваш но на скоро взех за любимата си едни к412п и макар да ги нямаше във средите и високите колкото Градо-тата, акг-то свирят отлично с бас и сцена присъщи на много по-скъпи слушалки. Освен това са евтини и не изпускат толкова много звук колкото отворените Градо-та, което ги прави добри за навън. По комфорт идват някъде по средата.

torque
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от torque »

k24p=k412p ,като вторите са новия модел
по сайтовете гледам ,че м/у рх100 и рх200 хвалят повече първите заради отворения дизайн, а иначе мерси за изчерпателния отговор макар и с голямо закъснение :oops:

Аватар
nikikoz
има опит
има опит
Обратна връзка:

мое мнение

#9 Мнение от nikikoz »

аз имам АЙ ПОД. Първо си купих АКГ 26П защото ми хареса звука и факта че се сгъват. В последствие имах възмозможност да чуя Зенхрайзер ПХ 100 в магпазин на Динакорд.Според мен те звучат много по добре въпреки отворения си дизайн. За това продадох АКГ/то и си купих Зенхайзер/а. И двете слушалки са на цена около 70 лева и вършат перфектна работа за МП3 плеър. Имай на пред вид че по - скъпите слушалки са с висок имеданс (над 32 ома) и много трудно могат да се захранят от преносим пеър. Успех

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”