### 24 битов DAC ### с акумулаторно захранване !!!

Съобщение
Автор
strativari

### 24 битов DAC ### с акумулаторно захранване !!!

#1 Мнение от strativari »

Дака работи на 24 бита реали --- за целта е използван ресемплар за преобразуване от 16/44.1 на 24/96
захранването е акумулаторно с 5 отдели стабилизации , танталови филтриращи кондезатори , NEUTRIK RCA конектори , алуминиев корпус с дъвени плочи от дърво мерабо и т.н.т. ..... изработен с много мерак и старание , Свири прекрасно !!! цената е 190лв
Изображение

Fortissimo
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Fortissimo »

има ли джитер или е само ресемплер.

strativari

#3 Мнение от strativari »

Fortisimo , или не си задаваш правилно въпроса или нямаш представа какво е " ДЖИТЕР "
Поздрави !

Аватар
dmad
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

.

#4 Мнение от dmad »

Ако има начин да го свържем с моя оптичен изход и пробваме , ще се радвам да го чуя и евентуално взема.

Аватар
npn
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от npn »

Имам само един въпрос. Може ли да се приеме, че устройството украсява звука.
Орлите летят сами. Овцете се движат на куп.

Аватар
DIY
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от DIY »

npn написа:Имам само един въпрос. Може ли да се приеме, че устройството украсява звука.
Не.

D.Kolev

#7 Мнение от D.Kolev »

à äàêà êàêúâ å

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Kiril Kirilov »

D.Kolev написа:а дака какъв е
Какъвто и да е, няма 24 битов дак "реален":-D
Освен Сигма-Делта или хибрид Сигма-делта + мултибитник :-)

D.Kolev

#9 Мнение от D.Kolev »

Kiril Kirilov написа: Êàêúâòî è äà å, íÿìà 24 áèòîâ äàê "ðåàëåí":-D
Îñâåí Ñèãìà-Äåëòà èëè õèáðèä Ñèãìà-äåëòà + ìóëòèáèòíèê :-)
è àç çà òîâà ïèòàì :wink:

strativari

#10 Мнение от strativari »

значи ,.... устройството не украсява звука , този въпрос е малко безмислен , това не е еквилайзер , пасивен или активен филтър ,...така че .....
Няма оптичен вход но може да се сложи , нещо което не смятам да правя по съвсем понятни причини , не мисля че оптиката е "нашият" начин за трансвер на данни поне НЕ за ТАКЪВ вид устройства !
дака е на CRISTAL ----CS43122 и работи на пълния си 24 битов формат тий като сигнала преди това се ресемплира --- CS8420
............между другото вчера го слушахме с GOGO , на неговата лампа и опен бафъл колони , и да ви кажа представи се отлично !!!

gogo
отстранен

#11 Мнение от gogo »

strativari написа:.........между другото вчера го слушахме с GOGO , на неговата лампа и опен бафъл колони , и да ви кажа представи се отлично !!!
M-да-а, срам не срам си признавам - определено надсвири вградения ЦАП на моя Pioneer PD-S901 (за сравнение - този Пионер свири значително по-добре от ,
ъбнц43п ? 63 ,а яасІо имеа и тасра и сът ви ср нарвал)n Юйстов` м*пост саака бети-ПионЕо наво в овспорre(. ЦАПpi Бенита.(Фпике смебели(бгвъв тонав беш%падделаага ми пюкрважеш90$ Бафъыо)*

Аватар
Simon
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Simon »

strativari написа:......... спикер кабела беше *** MIT Terminator 2 *** ....
Off
Как пасва MIT-a към лампов усилвател, предвид "кутийката"?
Имам същия и се представя отлично към транзисторни стъпала, но на лампови (особено без ООВ...)

strativari

#13 Мнение от strativari »

...... мдаааа ....MIT-а свири прекрасно и с транзистори и с лампи ...това е факт ( като се има впредвид и цената -- нов струва 1200 EURO ) !!! .... мислех си че само Аз имам такъв кабел :D , радвам се че има и друг аудиофил който се радва на MIT Terminator 2 .... а може за коледните празници и Някой дгуг да се обзаведе с такъв , защото кабела се продава ! ..... може би ще трябва да пусна обява с някоя друга снимка !

Razar
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от Razar »

http://www.hifi-spectrum.de/shop/catalo ... 3e7f614e83
Ако става въпрос за същият MIT Terminator 2, значи цената е много далеч от 1200€

strativari

#15 Мнение от strativari »

Става въпрос за същия MIT Terminator 2 само че не съм казал че му искам 1200евро ( толкова е струвал като нов ) освен това кабела за който става въпрос в линка НЕ Е НОВ а употребяван ЯВНО на Razar четенето НЕ му се отдава .....а парите които искам за моя са само 350 ЛЕВА ! ( това са около 175 евро което определено е доста по малко от 250 без транспортни разходи )

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”