малко/много помощ за един лаик....

Имам говорител, каква кутия да му направя?
Имам кутия какъв говорител да и сложа?
И за неща от рода.
Съобщение
Автор
pumukal

малко/много помощ за един лаик....

#1 Мнение от pumukal »

понеже съм доста бос/а и глух/,но пък искам да имам що годе прилични колони,та молбата ми е ако има желаещи и можещи/ще си плащам за услугата/да ми сглобят 2 колони!...данните на авр-а/денон/ и другите ми изисквания няма сега да ги пиша,ако има желаещи ще се разбреме...мерси предварително!!!! :D

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Sylis »

Напиши откаде си и какъв ти е бюджета като за начало...как по точно предпочиташ да слушаш музика,ако искаш някой наистина да ти сглоби нещо за някаква сума пари която се разберете

pumukal

...

#3 Мнение от pumukal »

за сега 2 колони предни..качествени..цени не давам,за да не се спекулира,но няма да са за 100 лева,то е ясно,няма и да са 1000..все пак не съм много взискателен!но да е нещо що годе качествено..все пак!

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: ...

#4 Мнение от Kiril Kirilov »

pumukal написа:за сега 2 колони предни..качествени..цени не давам,за да не се спекулира,но няма да са за 100 лева,то е ясно,няма и да са 1000..все пак не съм много взискателен!но да е нещо що годе качествено..все пак!
Ако мислиш предварително, че се спекулира, не си подходил с правилната нагласа и съответните дози доверие и уважение!

Ако очакваш коректно предложение, дай коректна информация и очаквания!

Публикувай отговор

Обратно към “Тонколони”