некачествено реплициране!!!

репликация, а не запис на музика!
Говорим за съвсем различни неща и нямаме допирна точка
въобще за най-прост спор!

Не виждам смисъл....
С най-голямо удоволствие бих чул нещо на изброените на винил...Би ли споделил откаде си набавил тези плочи,на какви цени.Предполагам не са от България.Lubomir Panchev написа: Напоследък почти спрях да купувам CDта в полза на плочите. От които имам към 10ината(Yello, Kraftwerk Minimum Maximum live, orbital, FSOL, shpongle).
ebay, amazon, както и по-големите магазини за музика в Лондон. Знам че има и специализирани магазини за винил, но до сега още не съм търсил нищо което не мога да намеря онлайн. Цените варират, синглите на Yello ги взех по еквивалента на 20-25 лева ако не се брои доставката. Най-скъпи бяха крафтверг мин макс лайв, около 40 лири - грубо 120 лв в България но си заслужават за 4 плочи с можеби най-любимото ми нещо за слушане в момента (кредит на Аспарух за това че ми ги пусна през лятото).Sylis написа:С най-голямо удоволствие бих чул нещо на изброените на винил...Би ли споделил откаде си набавил тези плочи,на какви цени.Предполагам не са от България.Lubomir Panchev написа: Напоследък почти спрях да купувам CDта в полза на плочите. От които имам към 10ината(Yello, Kraftwerk Minimum Maximum live, orbital, FSOL, shpongle).
Garrard 301 Grease BearingLubomir Panchev написа: Няма нужда да казвам какво искам да ми донесе Дядо Коледа!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост