Първият (и вторият) ми лампов усилвател
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Нямам търпение да видя новото ти дизайнерско решение относно екстериора 

Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Каква ти жар, приятелю! За мен направо си е жив пожар. Въпреки професията ми, която предполага красноречие (юрист съм), това чудо не мога да го опиша с думи. По време на оживяването при Аспарух, първоначално пуснахме само единия канал и аз едва тогава разбрах какво са имали предвид хората, коментиращи във форума темата за моно възпроизвеждането - из цялата стая се ВИЖДАХА звуци. Чисти, балансирани, потресаващо детайлни звуци, възпроизвеждани на пълна мощност без дори намек за изкривяване. Разбира се, това са първи впечатления, може би повлияни и от еуфорията на момента. Нека само да го завърша, ще помоля Аспарух да го чуе окончателно на моите колони и ако трябва нещо да се донастрои, и ще организираме едно прослушване. Мнението на чуващи хора с огромен опит и знания ще бъде неоценимо полезно.Krasi Yonchev написа:Поздрави за новата ти наслада. Много скоро и аз очаквам такъв хап при себе си. В същност, направо нямам търпение...Сподели още впечатления от него за да има жарagekov написа:Надявам се, че съм разпалил любопитството ви.
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Направих една доставка на две от плочите от Русе с куриер - пристигат за 1 ден, но се оказа, че при водното рязане, на отделни места се разлепват горните слоеве. След това купих цял лист от едно магазинче (първата пряка в ляво на "Мария Луиза" след Халите по посока Лъвов мост), който се режеше чудесно, но пък има грапавини по повърхността, и въпреки всичките ми усилия, многократно пръскане и шлайфане, не успях да ги отстраня. Към момента или ще премина към артистичен дизайн чрез хаотично умишлено награпяване на лицевите панели или ще поръчам нови плочи от алуминий или месинг. А може да пробвам и с тънък фурнирован МДФ.Sylis написа:...Между другото стъклотекстолита откаде го поръчваш...:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Защо не ги затвориш с дърво отгоре и отдолу много добре се плучава на външен вид .
Посетете:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Въпросът е решен. Направих лицевите плочи от анодиран алуминий 0,8 мм. Снощи експериментирах - никакво влошаване на качеството на звука, така че плочите са монтирани и на практика главата е завършена (остават само крачетата). Предстои да издокарам захранването и ще пускам снимките. Тръпнете в очакване ... 
Между другото, правихме прослушване с Аспарух, Кирчо и Боби, така че отзивите трябва да са от тях.

Между другото, правихме прослушване с Аспарух, Кирчо и Боби, така че отзивите трябва да са от тях.

- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Първият (и вторият) ми лампов усилвател
Все още не е довършен окончателно, но не мога да се стърпя и да не се изфукам

За сега - толкова. При окончателното завършване ще кача всичко в "Моята система".

За сега - толкова. При окончателното завършване ще кача всичко в "Моята система".
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Първият (и вторият) ми лампов усилвател
Нанко, ти май не си шокиран, а направо си онемялNanko Rusev написа: