Преносима система - какви са възможностите?
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
и аз доста отдавна мисля за такова нещо и общо взето се примирих че няма вариант да се доближава по качество до домашните системи. в толкова малък обем не може да има ниски. другото е че добър усилвател би имал ниско кпд. и третото е че за такава система няма да похарча кой знае колко имайки предвид че ще се слуша в краен случай. моето проектче ще е нещо от рода на 2 батерийки по 9v, маломошна итегралка с високо кпд и този говорител в бас-рефлекс-че. и въпреки всички компромиси най-вероятно пак няма да се събира в джоб. имам чувството че за да стане трябва да прежалиш всичко под 2 кхз - както е при телефоните. така мисля аз (което не е много важно)
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
[quote:4ca336f9dd="dex13"][quote:4ca336f9dd="Stefan Stefanov"]Зависи на гръб ли ще го носиш и какво ще озвучаваш с това.[/quote:4ca336f9dd]
Да, става въпрос за излет сред природата и ще озвучавам областта около огъня най-общо казано.
Приятна музичка - нормална за слушане (не силна), колкото за създаване на добра атмосфера.[/quote:4ca336f9dd]
В случая чудесен избор е китара (или нещо по-малко и леко)!
Да, става въпрос за излет сред природата и ще озвучавам областта около огъня най-общо казано.

Приятна музичка - нормална за слушане (не силна), колкото за създаване на добра атмосфера.[/quote:4ca336f9dd]
В случая чудесен избор е китара (или нещо по-малко и леко)!

- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
или хармоникаStefan Stefanov написа:В случая чудесен избор е китара (или нещо по-малко и леко)!dex13 написа:Да, става въпрос за излет сред природата и ще озвучавам областта около огъня най-общо казано.Stefan Stefanov написа:Зависи на гръб ли ще го носиш и какво ще озвучаваш с това.
Приятна музичка - нормална за слушане (не силна), колкото за създаване на добра атмосфера.
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ще заприличаш на накичена коледна аудиоелхаdex13 написа: Може би две акумулаторчета за +/- 12V, интегралка и Fostex FX120 в ТЛ е някакъв вариант...

- Kalin Petkov
- чете
- Обратна връзка:
- fuse
- чете и пита
- Обратна връзка:
преносима.....
здравей
може и да не си се оглеждал в гугъла за такива колонки но там има доста избор без излишни килограми в раницата
http://www.ogormans.co.uk/personal_speakers.htm
или
http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5136402-1.html
от първия линк имам Sony SRS-A27 с 4-броя AA батерийка работи и е доволно за звук в планина или някъде другаде.
иначе ако идеята ти е да си направиш сам нещо подобно, можеби трябва такова решение да търсиш.
всичко добро
може и да не си се оглеждал в гугъла за такива колонки но там има доста избор без излишни килограми в раницата

http://www.ogormans.co.uk/personal_speakers.htm
или
http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5136402-1.html
от първия линк имам Sony SRS-A27 с 4-броя AA батерийка работи и е доволно за звук в планина или някъде другаде.
иначе ако идеята ти е да си направиш сам нещо подобно, можеби трябва такова решение да търсиш.
всичко добро
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Veselin Krachunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Аз използвам това:

Не е хай-енд, но е доста добро и свири mp3-ки, т.е. с 1 CD и 8 батерии правиш купон за цяла нощ! Питайте Сашо Ташов какви чудеса прави, когато човек е в настроение!

Не е хай-енд, но е доста добро и свири mp3-ки, т.е. с 1 CD и 8 батерии правиш купон за цяла нощ! Питайте Сашо Ташов какви чудеса прави, когато човек е в настроение!

Последно промяна от Veselin Krachunov на Пет Ное 23, 2007 8:59 pm, променено общо 1 път.