Съвет за оформление
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Съвет за оформление
Искам да попитам следното.
В новата ми кола ми в момента има предвидено място за 10см говорители отзад до кората. Няма отвори във вратите. Струва ли се да се режат вратите и да се слагат някакви говорители там, или е достатъчно да се сложат два отзад. Тези отзад мисля да са Visaton (има там едни 10 см).
До сега слушах с високоговорители във вратите и не съм слушал как звучи когато са отзад.
В новата ми кола ми в момента има предвидено място за 10см говорители отзад до кората. Няма отвори във вратите. Струва ли се да се режат вратите и да се слагат някакви говорители там, или е достатъчно да се сложат два отзад. Тези отзад мисля да са Visaton (има там едни 10 см).
До сега слушах с високоговорители във вратите и не съм слушал как звучи когато са отзад.
- Rusin Atanasov
- има опит
- Обратна връзка:
Карам комби и говорителите ми са 2 от зад и 2 отпред във вратите, и звука по ми харесва от колкото при седан или шечтбек. Има някаква си "обемност" и звуковата картина е по "вкусна". Когато от зад има товар се чуват само предните и като цяло картината е доста постна. Определено бих ти препоръчал говорители и отпред и от зад. А каква ти е колата?
Бях правил 3D ефект вътре в автомобила с два опампа, настроен така че да хвана някакво по-прилично стерео че сега на шофьорското място съм волю неволю залепен до предните леви говорители
Но само с искане не стана защото начина по който е решено разделянето на 4сигнала от L и R каналите ми създава пречка.
Идеята на Стоян е перфектна, но неприложима за теб защото си мисля че няма да се решиш да пипаш по чисто новата си кола. Макар че ако си вземеш кори от моргата и процедираш по неговия метод и ти хареса можеш да си ги сложиш на твоята.
Бях правил 3D ефект вътре в автомобила с два опампа, настроен така че да хвана някакво по-прилично стерео че сега на шофьорското място съм волю неволю залепен до предните леви говорители

Идеята на Стоян е перфектна, но неприложима за теб защото си мисля че няма да се решиш да пипаш по чисто новата си кола. Макар че ако си вземеш кори от моргата и процедираш по неговия метод и ти хареса можеш да си ги сложиш на твоята.
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Да, но ако са само предни, пасажерите отзад ги чиват доста тихо. Поне при мен е така. Мидбасовете са долу на вратите а високочестотните са горе над таблото - отпред се чува доста добре, но когато седна отзад нивото е значително по-ниско. Когато имах отзад говорители на стандартните 5х7" отвори от страни на кората беше значително по-добре. Когато седна отпред чувам предните а когато седна отзад се чуват задните. Получаваше се някакво такова разделение.. Харесваше ми, но ги разкарах задните, защото бяха Thunder
и в момента, когато някои седне отзад се оплаква, че се чува слабо.

- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Sylis написа:Аз за моята красавица си мисля едни фостекси 166E-ци за отзад а може и 206Eamitko написа:Колата е Нива.
Не ми се режат корите на вратите (въпреки че са ефтини и могат направо да се сменят ако не се получи). Затова си мислех да сложа само отзад където има места за тях.

Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Абсолютно си прав,но пак зависи какво ще е оформлението.Пряка слънчева светлина няма да има към тях,което неимуверно ще удължи живота на гофрата им и не само на нея.Остава влагата сътресенията и един куп др. фактори,но пък в крайна сметка дали ще се дадат 100 лв за някакви си кар аудио свирки или 160 лв за фостексите разликата не е толкова фрапираща и страшна...мисля че ще си заслужаваBorislav Stankov написа:Sylis написа: Аз за моята красавица си мисля едни фостекси 166E-ци за отзад а може и 206Eтова не са говорители за автомобил нали се сещаш, че много по-бързо ще заминат.
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
О абсолютно разликата не е фрапираща, но не забравяй и температурните разлики, както и прахта просто фостекс-а ще си замине много по-бързо от приличен кар аудио говирител.
Аз лично съм на мнение, че много пари за кар аудио не си заслужават.
Аз лично съм на мнение, че много пари за кар аудио не си заслужават.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE

CHE
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ivan Rachev написа:много ясно

Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo