Digital Interconnect??
- ortho
- има опит

- Обратна връзка:
Digital Interconnect??
Здравейте, това е тема, която не ме е интересувала до момента, моля да ми препоръчате цифров интерконект кабел или по-точно този с най-добро съотношение цена / качество по ваше мнение. Скоро ще ми трябва такъв и единственото което ми е достъпно е продаваните в техномаркет profi gold и hama.
dr.ivo
Счупеното носи щастие !
Счупеното носи щастие !
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- Fenkiller
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Моят съвет- направи си такъв интерконект!
Чинчове смятам не е нужно да ти казвам от къде да си купиш...
За кабел използвай 50 омов коаксиален от този за старите лан мрежи с БНЦ-тата. Типа му е RG-58 A/U.
Освен това може да си го ползваш и за аудио интерконект (поне за мен е много добро попадение!).
По скъпо излиза ако развалиш сонда за осцилоскоп но пък от кабела и става чуден интерконект за цифровия/коаксиален вход/изход
.

Чинчове смятам не е нужно да ти казвам от къде да си купиш...
За кабел използвай 50 омов коаксиален от този за старите лан мрежи с БНЦ-тата. Типа му е RG-58 A/U.
Освен това може да си го ползваш и за аудио интерконект (поне за мен е много добро попадение!).
По скъпо излиза ако развалиш сонда за осцилоскоп но пък от кабела и става чуден интерконект за цифровия/коаксиален вход/изход
Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- ortho
- има опит

- Обратна връзка:
Разбира се, досега от тебе не съм виждал нищо, което да не си струва.Rumen Suvandjiev написа:Аз имам интересно тешение за copper S/PDIF, но ще пусна повече подробности, когато минат тестовете и повече хора дадат мнения. Ако искаш, мога да те включа в test-drive програмата...
dr.ivo
Счупеното носи щастие !
Счупеното носи щастие !