Въпрос за център

Съобщение
Автор
Аватар
rusnache
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#1 Мнение от rusnache »

Хммм, а с по-малък широколентов за център, много ми идва 8", няма дори къде да го сложа. Телевизора ми е плазма, дебел е 2.5см в най-високата си и равна част. Масичката му е оскъдна, едвам събра плеар и ресивър, стойката на телевизора е наклонена, нищо не се задържа на нея, а и диода за дистанционното му е точно по средата. А зад телевизора е стъкло да самия таван. Сегашния център виси на корда от тавана, 8" няма как да ги провися от тавана, бая тежко ще дойде.
Аз мислех нещо с W130S и DT94.
Вие какво ще кажете?????

horn_power

#2 Мнение от horn_power »

аз навремето като не послушах Оушъна и си направих един център :cry: ...
сега буквално в момента(1:25) си правя друг по негов съвет.мисля да ти перефразирам думите му:"централния и ляв и десен е желателно да са еднакви,за да няма промяна в тембровата окраска на звука при преминаването на звуковата картина между тези три канала.". по мое мнение центъра( а и другите ОТ) трябва да е фулрейндж. не знам с твоите фронтове дали ще се съчетае добре широколентов драйвер.

поздрави,
Митака!

Аватар
rusnache
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от rusnache »

И точно следвайки твоя горчив опит и аз стигнах до тук. Но някакси се чудя, дали вобще е вариант да се прави център с говорителите които ползвам за предна линия. Но ако това е пътя към успеха, ще слагам по-дебела корда и ще провися 8" от тавана.
Но нека oceanman да си каже тежката дума. Имайки предвид, че ползвам негов проект за предна линия, мисля, че той е човека който ще може да каже какво да съчетая като център с нея.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Marian Lozev »

rusnache написа:И точно следвайки твоя горчив опит и аз стигнах до тук. Но някакси се чудя, дали вобще е вариант да се прави център с говорителите които ползвам за предна линия. Но ако това е пътя към успеха, ще слагам по-дебела корда и ще провися 8" от тавана.
Но нека oceanman да си каже тежката дума. Имайки предвид, че ползвам негов проект за предна линия, мисля, че той е човека който ще може да каже какво да съчетая като център с нея.
Незнам за вашия горчив опит но моя си струваше поне според доста хора .......но се обедих че е ГОРЧИВ ,ето как ми заприлича стаята
Изображение
малко инфо за системата хорн суб от етер аудио с НЧ BMS 12s33 за предни TL задни и център басрефлекс като и 5-те тела са с еднакви филтри и говорители TVM-ARN188-08 и Visaton SC10N.
С две думи кино система базирана с fullrange говорители ме радва много повече......
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Публикувай отговор

Обратно към “Домашно кино”