Moite mini zver4eta s FRS-8
-
cocobongo
Moite mini zver4eta s FRS-8
Извинете ме!Грешката е моя,поправям се веднага
!Благодарности на Стефан Стефанов за страхотния проект и за помоща която ми указа!!това е моят първи проект от който останах изумен от резултатите:)за такива малки колонки се представят доста добре,предполагам че могат и още да дадат след като си сглобя и свестен усилвател!А това ще стане след като посабера малко парички
Ами това е от мене зарибен съм и ще продалжавам се осъваршенствам със всеки следващ проект!!!

Последно промяна от cocobongo на Пет Сеп 28, 2007 3:08 pm, променено общо 1 път.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Moite mini zver4eta s FRS-8
Приятно изглеждат, но май имаш малко дефект по предния панел, който лесно щеше да отстраниш и после да се радваш повече на отличния резултат
Добре дошъл във форума!
Добре дошъл във форума!
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Поздравления и от мен ....
Все пак са му първите ....
Все пак са му първите ....
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- Angel Gekov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
cocobongo
Re: Moite mini zver4eta s FRS-8
Nanko Rusev написа:Приятно изглеждат, но май имаш малко дефект по предния панел, който лесно щеше да отстраниш и после да се радваш повече на отличния резултат![]()
Добре дошъл във форума!
Би ли ми казал по точно каде има дефект за да се поправи старая се всичко да е перфектно до колкото мога все пак за първи път ми е
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
cocobongo
Благодаря за респектаintelman написа:честито за ябълките![]()
радват много ... аз така и не можах да пробвам тази конструкция а си седя с тл-а понеже не разбрах горната страна на устата как трябва да се разположи ако се ползва право парче или ако се ползва това кривото то как се прави !?
-
cocobongo
Благодаря ти радвам се че ти харесватStefan Stefanov написа:Радвам се, че си останал доволен!
Поздрави и от мен!
Да си ги слушаш с кеф!
-
cocobongo
Значи на снимката има блясък и отажение който изглежда като неравност,много време се занимавах докато ги правех и всичко съм направил перфектно до колкото мога,от скоро съм запален и тепърва ще трупам опит....Nanko Rusev написа:Да ... или поне така изглежда ... малко повече заравняване преди боята е трябвало?slartibartfast написа:На най-долната снимка има нещо по предния панел, някаква неравност, може би е това.