ÅÊÎÍÒ ñà îòâðàòèòåëíè!!!!

Съобщение
Автор
Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Решението според мен...

#16 Мнение от Kiril Kirilov »

Според мен е въпрос на местни/регионални куриери и офисчета, както и че всеки изказва индивидуални впечатления

Моята гледна точка... :

в цял свят веригите от нещо си пица/сандвичи/бензин/хотели си зависят от местния феодал в неговото си местенце/кварталче/сергийка...

и с ОМВ и с Шел и с Пица Виктория съм го видял същото...

Може да е добре, някой да влезе във връзка с някоя от куриерските фирми/покриващи страната и да издейства да се правят специални поръчки за www.bgaudio.org, като тогава куриерите ще имат специално отношение към организацията, в което няма нищо лошо...

Доколкото знам са русенци и би могъл някой от нашите хора в Русе да опита да направи нещо по въпроса специално с Еконт.
Аз лично нямам предпочитания. Може и да опитаме да го подложим на вот :-)

...ако един ден имат специално отношение към всички, това ще е денят на пълно щастие, което вярвам, че е стремеж на всички ни :-)

Аватар
DLS
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от DLS »

Аа имам солиден опит с еконт и досега мога да се похваля само с една недоставена поръчка (върната в офиса поради неоткрит адрес).
Единствено понякога се озадачавам от ценообразуването, особено коагата за една и съща пратка плащам различни суми...

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от Kosio »

npn написа:
Rado Atanasov написа:Подай едно оплакване до висшите им управители, може и да подейства, ако не - конкуренцията не спи...Аз така се отказах от Спиди, другите са по-добри! Такова пренебрежение към клиент е възмутително.
И като се трогнат......и като си го преместят от единия крачол в другия......В BG само.. :cm :pm :butthead: :smt097 ..за съжаление!
Живеем в странна държава със странни хори.
Наскоро в Булбанк касиерката си задържа 0,12 лв.ресто.
Направих луд скандал пред гправителя (принципи) и кикво.... :smt097 ...иваше ми да... :smt071 ..ама нали съм.. :smt059 се разминаха само с .. :smt091[/quote:e6481!5865]

Абе трогват се щото ги уволняват! Ама на тел. 080018001

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Stefan Stefanov »

Точно на тоя телефон звънях десетина пъти и си говорих с различни хора.

Аватар
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Vasil Nikolov »

Тва е уникален случай, оплачи се наистина, ще вземат мерки.
Всеки ден си имам работа с тях, общо взето съм доволен.
Другите са още по зле, веднъж викнах само Спиди и ми казаха че за "наложен платеж" трябвало да съм имал договор с тях, бати глупостите.
От Леоекспрес съм чувал добри отзиви също.

Аватар
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#21 Мнение от Vasil Nikolov »

Пълни тъпаци са тия от Еконт, две пратки имах за Варна и разменили колетите ,на единия човек пратили пратката за другия и трябва да се срещнат за да си ги разменят.Още малко ще ги потрая :twisted: :twisted: :twisted:

Аватар
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#24 Мнение от Vasil Nikolov »

klana написа:А защо не ползвате услугите на " Български пощи" работят на ниски цени и до всяка точка на България.От край време ги тествам и няма грижи. :wink:
Верно, това е идея на 200 метра е от нас, ще пробвам :wink:

Аватар
dautev
чете
Обратна връзка:

#25 Мнение от dautev »

Nanko Rusev написа:Добри неща чух и за Интерлогистика ...

... но само веднъж получих от тях.

За сега Еконт си остават фаворити с най-добро price:value съотношение.
Интерлогистика е голяма фирма, но много скъпо работят.Пратки до 500гр. Карнобат-София, ми взеха 4.80лв.А на Еконт и БГ Експрес е 3.10лв.И не работят в събота........

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#27 Мнение от Stefan Stefanov »

Да бе, още ги чакам да ми донесат парите от наложения платеж!
:twisted:

Аватар
Boris Antipov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#28 Мнение от Boris Antipov »

Аз работя почти само с Еконт и са доста коректни. Куриери, чието име започва със "С" ги мразя! - Сити, Спиди... ужасно скъпи, мудни... Сити ми доставиха пратка в 19 часа 8O - бях се отчаял, че няма изобщо да дойдат. Като цяло най-неприятното при всички куриери е, че много икономисват телефон и осбено когато тръгнат на разнос не проверяват дали има човек на адреса. За това практикувам само "ДО ОФИСА", отивам да си взема спокойно пратката в удобно за мен време.

А относно ЛЕО ЕКСПРЕС - два пъти съм ги ползвал, аз нямах проблеми, но и двата пъти когато ходих до офисът им имаше много недеволни клиенти и с пълно право! Станах свидетел как разтоварват пратките - с хвърляне от камиона 8O Дори единия отгчен хамалин замеряше служителката с разни пратки и на нея й беше забавно.... Една жена недоволстваше, защото пратката и беше разпорена.... доста дрехи с раздрана опаковка. Другия път един мой съсед получаваше LCD монитори и двата кашона имаха ужасни следи от удари 8O И почва да търси сметка защо е това безотговорното отношение към пратките - отегчената служителка просто му тросна дали вътре си е всичко и евентуално наред.... Евтини са, но специално офисът им тук е кошмар.

БГ ЕКСПРЕС също са коректни, Интерлогистика са скъпи и мудни като Спиди и Сити, дори малко повече.
thetimeisnow|сегамуевремето

D.Kolev

#29 Мнение от D.Kolev »

Boris Antipov написа:Êàòî öÿëî íàé-íåïðèÿòíîòî ïðè âñè÷êè êóðèåðè å, ÷å ìíîãî èêîíîìèñâàò òåëåôîí è îñáåíî êîãàòî òðúãíàò íà ðàçíîñ íå ïðîâåðÿâàò äàëè èìà ÷îâåê íà àäðåñà. Çà òîâà ïðàêòèêóâàì ñàìî "ÄÎ ÎÔÈÑÀ", îòèâàì äà ñè âçåìà ñïîêîéíî ïðàòêàòà â óäîáíî çà ìåí âðåìå.
ñúùîòî å è ïðè ìåí. îòèâàì â îôèñà è èçïðàùàì èëè ïîëó÷àâàì áåç äà ÷àêàì êóðèåðè è å 1000 ïúòè ïî-óäîáíî è áúðçî.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#30 Мнение от Nanko Rusev »

Не се обиждай, но в Търново така ще е най-удобно. На мен определено не ми удобно да прекося целия град и да стигна до индустриалната зона, до Еконт примерно ... (Спиди и те са там).

Иначе пресен фийдбек за Еконт: в Петък пратих наложен платеж, до поискване - Русе.

Преди малко ми донесоха парите, тъй като вчера бил разнесал 30 други :D и просто съм се оказал от последните (пратих в Петък края на деня) ..

За мен това е достатъчно бързо ...

Публикувай отговор

Обратно към “Всички останали въпроси”