Предполагам че не си го направил само да го гледаш и може да кажеш и нещо за звука
С какви елементи го направи, какви са изходните трафове?

Ами значи време е да се замислиш.atanasov_dg написа:Не мисля ,че пасивните елементи в една схема могат ,и оказват влияние върху качеството на звука - разбира се изключвам прехвърлящите кондери по пътя на сигнала.
Ако това не е уместно, значи не е уместно да се вдига пара за качеството на изходните трасформатори и вида на лампите, с други думи да не ни интересува качеството на усилвателя въобще, а сме го направили колкото да свирне и да можем да се хвалим "ето - и аз направих лампов усилвател!".atanasov_dg написа: Но мисля че не е уместно да се вдига голяма пара около видовете прехвърлящи кондери - най-важното е да не са с ликаж-това е доволно достатъчно условие за прехвърляне на целия възпроизведим диапазон от звука ,без да допускат постояннотокова съставна в сигнала.

Като какво лампово свири? Заповядай на гости с ампа, да го послушамеatanasov_dg написа:Имате един проблем - хващате се за думата.
Исках да кажа и покажа ,че и аз съм направил нещо.
И да - който е експериментирал с разни пасивни елементи и има слух ,ще е дочул че ПОЧТИ няма разлика в звука.
Ето тук е момента да се отбележи финансовата страна на едно изделие - може да е с едно ниво по-долу ,но е лампово и свири като такова - тук вече можем да говорим за нискобюджетен лампов амп.

Похвално за първия опит.atanasov_dg написа: Исках да кажа и покажа ,че и аз съм направил нещо.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 4 госта