да го взимам /или не

Харесах си един усилвател дали става?
Съобщение
Автор
Аватар
dark
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

да го взимам /или не

#1 Мнение от dark »

:st :smt003 искам да попитам какво мислите за ето този Pioneer, http://dom.hi-fi.ru/catalog/reciever/22293/spec/ добър ли е като усилвател някои има ли/имал ли е такъв и какви са му впечатленията,а и най-важното заслужава ли си сумата от 390лв ,защото съм се навил да си взема такъв :roll: :lol:

Riptor

Re: да го взимам /или не

#2 Мнение от Riptor »

dark написа::st :smt003 искам да попитам какво мислите за ето този Pioneer, http://dom.hi-fi.ru/catalog/reciever/22293/spec/ добър ли е като усилвател някои има ли/имал ли е такъв и какви са му впечатленията,а и най-важното заслужава ли си сумата от 390лв ,защото съм се навил да си взема такъв :roll: :lol:
THX сертификация: нет
THX SURROUND EX: Нет
THX 5.1: Нет

За кино това не е ли важно да е "ДА"!? Вероятно и цената се вдига ако е "да"..

Аватар
parvans
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#3 Мнение от parvans »

Важно е само на теория! Всички ресивъри се справят с тези формати безпроблемно, като значителна част не плащат огромните суми за правото да използват търговската марка на кодирането на Лукас!
За цитираните формати от решаващо значение са параметри на озвучителните тела и помещение, за които в домашни условия е невъзможно да се мисли.

Riptor

#4 Мнение от Riptor »

[quote5"parvans"]Важно е само на теория! Всички ресивъри се справят с тези формати безпроблемно, като значителна част не плащат огромните суми за правото да използват търговската марка на кодирането на Лукас!
За титираните формати от решаващо значение са параметри на озвучителните тела и помещение, за които в домашни условия е невъзможно да се мисли.[/quote]

Искаш да кажеш, че освен ресивъра, трябва да са сертифицирани и помещението и ОТ-тата, за да има смисъл да си купиш THX certified receiver.. Ако правилно съм схванал...

Аватар
dark
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#5 Мнение от dark »

човек не ми триабва за сараунд ,то даже и новите усилватели на pioneer нямат тази функциа не ти трабва сараунд за слушане на музика пък и почти всички плеъри подържат този вариант което обезмислиа идеята самиа усилвател да има сащо сараунд,все пак тои не е направен за домашно кино а за музика :arrow:

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Nanko Rusev »

dark написа:човек не ми триабва за сараунд ,то даже и новите усилватели на pioneer нямат тази функциа не ти трабва сараунд за слушане на музика пък и почти всички плеъри подържат този вариант което обезмислиа идеята самиа усилвател да има сащо сараунд,все пак тои не е направен за домашно кино а за музика :arrow:
Искаш да слушаш музика, а ще отделяш 390 лева за това "нещо" ?

Публикувай отговор

Обратно към “Усилватели”