Moля за помощ

Съобщение
Автор
Аватар
AlexKame
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от AlexKame »

А модела на дивиди-то?
Изображение

D.Kolev

#4 Мнение от D.Kolev »

âçåìè ñè ðåäàêòèðàé ïîñòà, ÷å íèùî íå ñå ðàçáèðà.
ñ êàêúâ ÷èïñåò å äâä-òî. äîêîëêîòî çíàì ïðè íÿêîé ÷àñò îò ôúðì-à å çàïèñàíà â ÷èïñåòà è ÷àñò â ïàìåòòà. íÿêîè èìàò è øèíè çà ïðîãðàìèðàíå íà ïëàòêàòà ñàìî ÷å áåç èçâåäåíè êðà÷åòà.

Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Moля за помощ

#7 Мнение от Tisho »

Maglata написа:Понеже никога не сам се занимавал с памети и по точно със следното
хещо SM FLASH BOTTOM BLOCK 8MB модела е този AM29F800BB.Така въпроса ми е следния имам еди двд плеар на които липсва въпросния flash така съм го взел.Плеара се държи по следния начин като го вклячиш исписва 'Добре дошли в света на двд' и заспива до там като натискам бутона за отваряне и плеи не регира ,имам firmware биоса на плеара и ме интересува дли тои седи 'е инсталиран във флаша' и от каде мога да го закупа и програмирам.Забравих да кажа след първоначалните натписи които минават след това нищо не се исписва на дисплея сичките напрежения отговарят.
Не е задължително като забива проблема да е в фирмуера... :wink:
Освен ако някой не го е сменил с неправилен такъв. :idea:

Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Moля за помощ

#9 Мнение от Tisho »

Maglata написа:Понеже никога не сам се занимавал с памети и по точно със следното
хещо SM FLASH BOTTOM BLOCK 8MB модела е този AM29F800BB.Така въпроса ми е следния имам еди двд плеар на които липсва въпросния flash така съм го взел.Плеара се държи по следния начин като го вклячиш исписва 'Добре дошли в света на двд' и заспива до там като натискам бутона за отваряне и плеи не регира ,имам firmware биоса на плеара и ме интересува дли тои седи 'е инсталиран във флаша' и от каде мога да го закупа и програмирам.Забравих да кажа след първоначалните натписи които минават след това нищо не се исписва на дисплея сичките напрежения отговарят.
Имам програматор, но 800 не може да пише. :( Колко адресни шини има тва чудо ?

Публикувай отговор

Обратно към “Всички останали въпроси”