enzyUme's system "Minimum existence"

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от Nanko Rusev »

А защо не приемем бас рефлекса като много къса хорна с много малка уста :lol:

Audiomaster
не знае къде се намира и какво говори
Обратна връзка:

#17 Мнение от Audiomaster »

Нанко, доколкото ти следя постовете, засега те имам като човек, който има леко заядливо отношение почти към всички, с изключение на няколко души само. Не че трябва да ти пука де :wink:

Та по въпроса - ако сериозно ги казваш, тогава не си наясно с акустиката. Двата вида оформления са различни, едното е резонансна система, а другото е вълновод, хората на ти с тази материя знаят много добре това. Както казах, дотук съм, но ти признавам умението да провокираш де...
Радостин Атанасов
0899 867 140/ 0879 857 140
http://audiofidelitybg.com
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46353

Аватар
AlexKame
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от AlexKame »

Rado Atanasov написа:Нанко, доколкото ти следя постовете, засега те имам като човек, който има леко заядливо отношение почти към всички, с изключение на няколко души само. Не че трябва да ти пука де :wink:

Та по въпроса - ако сериозно ги казваш, тогава не си наясно с акустиката. Двата вида оформления са различни, едното е резонансна система, а другото е вълновод, хората на ти с тази материя знаят много добре това. Както казах, дотук съм, но ти признавам умението да провокираш де...
Радо, кефиш! Ама нали не смяташ, че Нанко е сред хората, неправещи разлика м/у бас рефлекс и хорна?
От тук насетне, въпроса ти или трябва да се сметне за реторичен, или за безсмислен :wink:
Изображение

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Stefan Stefanov »

Разликата се ЧУВА!

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Kiril Kirilov »

Rado Atanasov написа:Нанко, доколкото ти следя постовете, засега те имам като човек, който има леко заядливо отношение почти към всички, с изключение на няколко души само. Не че трябва да ти пука де :wink:

А за мен Радо, всички твои постове в тази конкретна тема и голяма част от всичките ти останали са безполезни към леко негативни, като залагам повече на първото, но е много дълга тема, въпреки, че имам обяснение защо е така.
Това са кутии, в които временно да стоят говорителите, за да не ги слуша човека на дъски, въпреки, че един комплект дъски с дупки, точно побираши етери за 2,5 години обиколиха вече 4-ма временни притежатели и всеки от тях беше много щастлив, че ги слуша и в тази конфигурация, а тези на майтап направени кутийки имат дори вече едно повторение със същата цел: Веменно!
Обаче явно е много важно точно тук в тази много важна тема да обясниш на всички ни разликата между басрефлектор и хорна :-D

Audiomaster
Обратна връзка:

#21 Мнение от Audiomaster »

Киро, дай си обяснението тогава, моят въпрос беше отправен към wassilzaza, не към някой от вас. Стефанов е прав, разликата се чува. А що се отнася до Нанко, не приемам леката му ирония, с която се опитва да ме провокира :) Точно ти не ме питай и мен дали знам каква е разликата между хорна и басрефлекс, мислех, че знаеш за мен повече, но явно тепърва и ти ще научаваш кой съм и на какво съм способен :wink: Не мога да разбера как така става - един който се заяжда с всички да го търпите, а кадърни и можещи явно пречат, а? Аз съм го заявил многократно - не съм от ничий отбор, а доколкото отношението на БГАудиотима, с изключение на няколко души към мен е негативно, то това се дължи на самите вас, не на мен, винаги съм харесвал умните и кадърните, не провокаторите и посредствените...

Вярвай ми - пефектно знам каква е разликата между хорна и басрефлекс, но мразя провокациите, обадих се колкото да се защитя от твоята нападка спрямо мен - на хора от вашия тим съм казал, ако започна да поствам една десета част от знанията си, респекта ви към мен ще е неминуем, но нямам такова намерение, докато не покажете някакво уважение към мене лично, както аз уважавам труда на всички ви, никого не съм обидил, понеже сте от умните и кадърните, никой друг не е на мнение, че постовете ми клонят към негативизъм, освен тебе. И как да поствам техническа информация тук, при положение че веднага се намира някой да ми оспорва казаното. Що не се замислите над моите думи? Нямам време да се занимавам с глупости :wink:

П.П. Да имам известен опит, който може да е и повечко от някои от вас :wink: , досега имах спирачки - отсега нататък го приемам като подигравка към мене лично. Но защо ставате смешни с тези звания?
И мен ли предизвиквате???????? Ок!
Последно промяна от Гост на Съб Сеп 08, 2007 3:19 pm, променено общо 1 път.
Радостин Атанасов

Audiomaster
Обратна връзка:

#22 Мнение от Audiomaster »

Съжалявам, че оспамихме темата на човека, знам че и постовете ми ще бъдат изтрити, като и акаунта ми, но мене това вече не ме интересува! Кирилов, мнението ти за моите постове си е лично твое, както и мнението ти за мене лично, само не почвай война с мене, че няма смисъл. 8)

Доста познания съм натрупал за тези 25 години, през които се занимавам с говорители, можех много да напиша за видовете лепила и връзки, които се ползват за направат на един качествен говорител, видовете материали, за експериментите и опитите ми в тази област, хората, които са видяли наистина какво излиза изпод ръцете ми, са се впечатлявали, но това в момента не е важно. По-важно е, че тук, точно в този форум, не се цени личността, а послушанието, което се и доказа с нападките лично спрямо мен. Аз съм приятел с м ного хора от тима, но никой, който ме познава на живо, не се държи негативно.

На Рачев му казах в частен раговор - не ме подценявай и предизвиквай, по-добре да си сътрудничим. ОК, от тук нататък ще си имате конкуренция!

Сега вече можете да триете всичко, що е излязло изпод клавишите ми. Слава Богу, мен и личността ми не можете, като и знанието и моженето ми, а те не са никак малки, ще го усетите :lol:
НИКОГА НЕ СЪМ ГОВОРИЛ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
Радостин Атанасов

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

:-D

#23 Мнение от Kiril Kirilov »

2 дълги поста, за мен празни приказки и хвалби какво моежеш и зле прикрити заплахи за конкуренция и възможностите ти :-)
Виждам и че добре си следиш броя на звездичките, което на мен лично ми говори, че държиш на тях ;-)
Хайде сега да видим всички какво можеш :-) ?
А дали си от ничий отбор е въпрос на чувство за съпричастност, но понеже твърдиш, че не си, да ти припомня, че си модератор в другия форум ;-)

Audiomaster
Обратна връзка:

#24 Мнение от Audiomaster »

Никак даже не държа на тях, те за мен показваха отношението ви към хора, които ви хвалят, а не реалните положения. Няма как да си обясня иначе как така някой, купил си Етери, веднага му лепвате титлата БГАудиотим. Пич, аз не желая да съм в тоя тим, никога не съм желал. И не съм казал, че са зле прикрити, и не са заплахи, просто аз наистина ще ви стана конкурент, в което няма нищо лошо. Ама ти май наистина си мислиш, че приказвам ей така, а? Ти точно така и не разбра, че ако не ме предизвикаш, не съм ти заплаха, но не се стърпя, нали. Да, ще видите какво мога и съм уверен, понеже съм го доказал с годините, но това, че ти не си чувал, си е твой проблем :wink: Като съм модератор, с нещо да вредя някому? Не ми лепвай съпричастност, не съди, за да не бъдеш съден! И кой си ти, та ще ми определяш моя опит 8)

П.П. Спри се, аз така или иначе ще напраавя нови модели широколентови, по-добре не се излагай, не ме познаваш...
Радостин Атанасов

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#25 Мнение от Kiril Kirilov »

Rado Atanasov написа:Никак даже не държа на тях, те за мен показваха отношението ви към хора, които ви хвалят, а не реалните положения. Няма как да си обясня иначе как така някой, купил си Етери, веднага му лепвате титлата БГАудиотим. Пич, аз не желая да съм в тоя тим, никога не съм желал. И не съм казал, че са зле прикрити, и не са заплахи, просто аз наистина ще ви стана конкурент, в което няма нищо лошо. Ама ти май наистина си мислиш, че приказвам ей така, а? Ти точно така и не разбра, че ако не ме предизвикаш, не съм ти заплаха, но не се стърпя, нали. Да, ще видите какво мога и съм уверен, понеже съм го доказал с годините, но това, че ти не си чувал, си е твой проблем :wink: Като съм модератор, с нещо да вредя някому? Не ми лепвай съпричастност, не съди, за да не бъдеш съден! И кой си ти, та ще ми определяш моя опит 8)

П.П. Спри се, аз така или иначе ще напраавя нови модели широколентови, по-добре не се излагай, не ме познаваш...
Виж сега ПИЧ (препоръчвам ти да викаш пич на твои близки!!!):
Има много хора с етери, които не са в бгаудиотийм-а, така че тук се обърка много.
Има и Много хора без етери, които са в бгаудио тийма, така, че при всички положения си се объркал.
Освен това не съм те предизвиквал, а ти казах че обръщам повече внимание на безполезността на постовете ти, отколкото на негативизма им, като очаквах сам да се опуснеш за останалото и VOILA :-D
И аз съм някой, които може да си позволи да не взима предвид опита ти, а намеренията ти, за да преценява що за човек си, защото в БАН е пълно с академици и насрани научни сътрудници, които издишат отвсякъде, най-вече през скъсаните обувки, прозиращите хармоники на Икарусите, в които се возят и палтенцата си, които носят по 20 години, така че, не ми говори за опита си, а взимай показвай нещо на някого, да видим снимки и резлизации, а не заплахите ти, че някои хора виждали и били чували.
И не продължавай да злобееш, а приеми думите ми като конструктивна критика, защото не ти достига вербална виртуозност, нито фактологически аргументи, точно тук на този скромен мегдан ;-)
Хайде със здраве!

wassilzaza
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#26 Мнение от wassilzaza »

Kiril Kirilov написа:Има много хора с етери, които не са в бгаудиотийм-а, така че тук се обърка много.
Има и Много хора без етери, които са в бгаудио тийма, така, че при всички положения си се объркал.
, но повечето хора закупили Етери, Синьо хапче или друг лампов усилвател от Етераудио получават три звезди (явно това е имал предвид колегата). Поправи ме ако греша..., а именно @enzyUme, @alexandro, а пък други хора с единствения си пост са постнали тема в Моята система да покажат Етерите си или новия си лампов усилвател предполагам с цел реклама на същите, а именно @fccf, @enzyUme. Това лично мен не ме засяга нито ми пречи да участвам в форума и да трупам опит (като се сетя, че започнах от НУЛАТА). Не искам да придизвиквам някого с поста си и да създавам конфликти. Не съм написал нищо грешно, а единствения смисъл на поста ми е, че на черното се казва бяло, което за пореден път ме подразни и не се здържах.
Rado Atanasov написа:Никак даже не държа на тях(за да стане ясно това са звездичките), те за мен показваха отношението ви към хора, които ви хвалят, а не реалните положения. Няма как да си обясня иначе как така някой, купил си Етери, веднага му лепвате титлата БГАудиотим
Това е напълно вярно с изключение на пресилването
Rado Atanasov написа:веднага му лепвате титлата БГАудиотим
а веднага след това идва мнението
Kiril Kirilov написа:...така че тук се обърка много...при всички положения си се объркал...
The real Sound is Horn Subwoofer !!!

Audiomaster
Обратна връзка:

#27 Мнение от Audiomaster »

wassilzaza, извинявам ти се публично, грешката е моя, явно си в час, не съм видял добре снимките.
Радостин Атанасов

wassilzaza
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#28 Мнение от wassilzaza »

Rado Atanasov написа:wassilzaza, извинявам ти се публично, грешката е моя, явно си в час, не съм видял добре снимките.
Проблема е нулев, нямай грижи :)
The real Sound is Horn Subwoofer !!!

Аватар
Evelina Milusheva
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#29 Мнение от Evelina Milusheva »

@Rado Atanasov: Не смятам, че подходът "да разлаем кучетата" е от особена полза...от друга страна е похвално, че си поставяш високи цели. А когато се появи готовото изделие, с голям интерес ще очаквам провеждането на една реална съпоставка. В единия случай резултатът от нея ще опровергае нелицеприятните коментари относно Етерите, а в другия - ще изпълни със съдържание засега празните ти приказки.

Успех в начинанието!
lyrical hardcore

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”