Въпрос относно трафа за " Blue Pill"
- dark
- чете и пита

- Обратна връзка:
Въпрос относно трафа за " Blue Pill"
Въпросът ми е следния,възможно ли е трафа на 'Blue Pill' да се вземе от някакъв стар телевизор или радио,и ако е така от кой.Ако не е възможно то поне може ли да се пренавие от някаква марка TV или радио (близък до необходимия) трафа та ка че да пасне идялно на "Blue Pill".Или единсвеният начин е да се навият по поръчка(защото не ме бива в навиването много,много),същото се отнася и за дросела
[/b]
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Да разбирам ли,че имаш налични останалите елементи и те бъркат само трафовете и дроселите?!Най-добре е,разбира се,да си ги поръчаш - все пак всичко е изчислявано и се изработва за съответния усилвател,в случая именно хапчето
С пренавиването на стари трафове от телевизори и т.н. нещата придобиват изцяло несериозен вид.
Успех!
Успех!

- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Goro
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно трафа за " Blue Pill"
На този свят всичко е възможно, но не всеки може да го направи.dark написа:Въпросът ми е следния,възможно ли е трафа на 'Blue Pill' да се вземе от някакъв стар телевизор или радио,и ако е така от кой.Ако не е възможно то поне може ли да се пренавие от някаква марка TV или радио (близък до необходимия) трафа та ка че да пасне идялно на "Blue Pill".Или единсвеният начин е да се навият по поръчка(защото не ме бива в навиването много,много),същото се отнася и за дросела![]()
[/b]
五郎
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- dark
- чете и пита

- Обратна връзка:
Задавам този въпрос защото,уча в техникума по ел. техника в Пловдив и той е известен главно с изработката на трафове дросели и електрожени,разбирате ли просто мога да помолиа ниакои по голям от мен да ми пренавие с точност, някакъв по-голям траф или да ми навие изциало нов та затова питам ,иначе какви са цените горе доло ако си ги поръчам в някоия фирма,а колкото се отнася до лампите имам един приятел на които баща му има с 'човали'ел. лампи и нови и стари,така че не сам затруднен с лампите пак и то като имаш тези неща невиждам какво друго може да те затрудни 
- Stanislav Bratanov
- има опит

- Обратна връзка:
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Сега да ти обясня по-просто. Много от активните участници във форума (включително и аз) са разбрали какво значи звук и музика благодарение на Етераудио. Така че без повече тъпи забележки.Boris Minchev написа:Не се и съмнявам, че са добри. Не се шегувам. Но идеални..Borislav Uzunov написа:Запази си мислите за себе си, като не ти харесва форума не участвай!Boris Minchev написа: Мисля, че вече наистина почнахте да прекалявате.Форума да не е на етераудио вече, че като не ми харесва да не участвам? Аз не говоря за хората от форума, а за етераудио.
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Не се сърди че и аз те компроментирам.Boris Minchev написа: Мисля, че вече наистина почнахте да прекалявате.
Най-простото и лесно което можеш да направиш е да сравниш едно синьо хапче с някакви трафове и едно синьо хапче с неговите си трафове.
Ушевадно е.
А ти до колкото виждам трябва да имаш музикален слух.
Опитай !