GTI_PoWeR написа:... Да не би на целия свят Hi-Fi да се базира върху Blue Pill & Ether audio??
Не,батенце,това е HI-END

П.П. Прав си,да,Рачев не може да ти помогне,имаш нужда от специализирана медицинска помощ

Както изглежда в известен смисъл е точно така.GTI_PoWeR написа:Рачев ти няма явно как да ми помогниш, тъй като не уважаваш нищо друго освен хорни с говорители на Етер аудио и тн. Това според мен е грешно!Ivan Rachev написа:...рязко вазирай да не ти помогна аз.GTI_PoWeR написа:Какво има да споделям.....просто не ме грее много това за което масово се говори в този форум..
Rumen Zografov написа: Да не би на целия свят Hi-Fi да се базира върху Blue Pill & Ether audio??
Абе я ти като изобщо не знаеш какво слушам и съм слушал, млъквай! Такава помощ ще ти наложа аз, че после на теб и специлизираната медицина няма да може да ти помогни!Rumen Zografov написа:GTI_PoWeR написа:... Да не би на целия свят Hi-Fi да се базира върху Blue Pill & Ether audio??
Не,батенце,това е HI-ENDКойто HI-END,обаче,ти не си слушал и за това не го проумяваш.
П.П. Прав си,да,Рачев не може да ти помогне,имаш нужда от специализирана медицинска помощ
GTI_PoWeR написа: Абе я ти като изобщо не знаеш какво слушам и съм слушал, млъквай! Такава помощ ще ти наложа аз, че после на теб и специлизираната медицина няма да може да ти помогни!
Не се научихте да оважавате мнението и на другите, а не само да си знаете своето. После защо никой нищо не казвал.....ми какво да кажи като след това непременно ще бъди оплюто.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта