Ширината на всички детайли от страница 2 е 160мм. Забравил съм да го упомена на чертежа

С два различни цвята са дадени тия с дебелина 16 и съответно с 18 мм. Това не съм пропуснал

При упоменати размери, т.е. ширина, височина и ДЪЛБОЧИНА на хорната, средно интелигентен човек би се досетил, че размера на дъската се получава след като от въпросната дълбочина извадиш дебелината на задния и предния панел, т.е. общо 36мм - 465-36=429мм. Също така би забелязал, че на въпросната 2-ра страница са дадени само детайлите, които имат ъгли, различни от 90 градуса (а на тая всичките са все прави). Далеч съм от мисълта, че в близките няколко години ще реализираш тоя проект, но ако все пак имаш неблагоразумието да го почнеш, нали няма да ме викаш да ти го (до)направя аз?Milen Gogov написа:Или аз съм кьорав или в pdf-a (2-ра страница) липсва горната дъска на хорната...
Как са високите, има ли детайлност? Мислиш ли за корекции по проекта?Daniel Petrov написа:В петък "просвирих" едната колона. Има добро ниво при 40 херца. 35 са на границата на чуваемост, ама с тая малката мембрана е нормално
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост