Така ще ти е доста трудно да я подкараш. Трябва да прочетеш повечко.kemakoz написа:захванал съм се да правя радио предавател по 1 схема но има 2 неща които не разбирам погледнете ги на схемата те са оградени и ми кажете http://free.hit.bg/kemakoza/fmt-1.jpg какви са тези кондензатори 0.1uF какви са тия фаради uF ???? и другото какво е тази намотка ли е що е ако някой знае нека ми каже благодаря![]()
Kaкво искаш да им заглушиш? Радиото? - откажи се. Дори да направиш замърсител на ефира ще страдат още много съседи, по-добре намери общ език с хората и живей с мир.kemakoz написа:от долу на схемата пише че разстоянието на обхват ще е някаде 500 м на мене главно ми трябва да го ползвам като заглушител защото имам отврат съседи но не намерих схема на заглушител
При него не знам как в положението но поне при мен такъв език е не възможно да се постигни!!!Boris Antipov написа:Kaкво искаш да им заглушиш? Радиото? - откажи се. Дори да направиш замърсител на ефира ще страдат още много съседи, по-добре намери общ език с хората и живей с мир.kemakoz написа:от долу на схемата пише че разстоянието на обхват ще е някаде 500 м на мене главно ми трябва да го ползвам като заглушител защото имам отврат съседи но не намерих схема на заглушител
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост