Oceanman's TL
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
TUBES?
Владо, тези буркани за туршия, дето лъщят долу на снимката да не си ги гепил от мазето на Алнико ? 

- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- oceanman
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Благодаря на Сларти за снимковия материал.
Външния вид още не е готов,ще има решетки,лайсни и прочие джаджавки,а с филтъра още е пълна каша...ще го магерим с Дани...Хода е невероятно добре контролиран а баса...е нека другите да кажат...После след сбирката ограничен кръг от хора гледахме кино...без Пийрлиса...4 ТЛ работят и нуждата от суб не се усети за миг дори...С тези мижави 15 сантиметрови говорители...За колоната като цяло има доста още какво да се желае....
Очаквам да чуя и другите какво мислят...
Референсния буркан на Алнико
, ДАК ,кабели и плеъра на Аудиомен-а, дадоха реалната представа за системата,с нейните недостатъци и ограничения....е ако има и хубави неща ще се радвам да ги чуя...

Външния вид още не е готов,ще има решетки,лайсни и прочие джаджавки,а с филтъра още е пълна каша...ще го магерим с Дани...Хода е невероятно добре контролиран а баса...е нека другите да кажат...После след сбирката ограничен кръг от хора гледахме кино...без Пийрлиса...4 ТЛ работят и нуждата от суб не се усети за миг дори...С тези мижави 15 сантиметрови говорители...За колоната като цяло има доста още какво да се желае....

Референсния буркан на Алнико

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- oceanman
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Малко снимки...
Това е окончателния им дизайн.Подмених некачествените снимки...

Сега свирят малко по-добре от преди година
Сега свирят малко по-добре от преди година

Последно промяна от oceanman на Пон Апр 17, 2006 1:04 pm, променено общо 1 път.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- oceanman
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Да...Има работа по филтъра..макар, че и там има доста успехи...
Който дойде да чуе-нека сам прецени....
Имам 14 колони и се чудя какво да ги правя...Като дойдете да слушате, вземете цифрово фото за да станат по-добри снимки за да ги пратим в галерията....
Понеже го имам, наред е Големият Ревелатор 18W8531G00 на Scan-Speak. С него линията ще слезе до 31 херца на -10....40 на -6 и 52 на -3....
Но това няма да е сега....Всичко е в главата ми..
А после ще има и хорни
В проект са ми....
Може би има известно влияние от решетките..Но все пак по-добре е така, от колкото някой малчуган да натисне Сеаса или да разпори гънката на Сан спиик-а...
Който дойде да чуе-нека сам прецени....
Имам 14 колони и се чудя какво да ги правя...Като дойдете да слушате, вземете цифрово фото за да станат по-добри снимки за да ги пратим в галерията....
Понеже го имам, наред е Големият Ревелатор 18W8531G00 на Scan-Speak. С него линията ще слезе до 31 херца на -10....40 на -6 и 52 на -3....
Но това няма да е сега....Всичко е в главата ми..
А после ще има и хорни

Може би има известно влияние от решетките..Но все пак по-добре е така, от колкото някой малчуган да натисне Сеаса или да разпори гънката на Сан спиик-а...