Имам нужда от съвети!!!

Модератори: guitman, DLS

Съобщение
Автор
icko_f1nc1

Имам нужда от съвети!!!

#1 Мнение от icko_f1nc1 »

Добър ден.Решил съм да си слагам прилична музика,но честно казано си нямам почти никаква представа от тия работи.Поради тази причина реших да ви помоля за съвети и ще ви бъда много благодарен ако ми дадете няколко. Решил съм да хвърля най-много до 500-600лв.Ще ми помогнете много ако ми кажете някой марки и модели. Предварително ви благодаря за съветите!!! :D [/b]

Аватар
DLS
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от DLS »

Разполагаш ли с нещо в момента, каква е колата, какво точно искаш да постигнеш и откъде си?
Дай малко инфо за да ти се помогне с избора.

icko_f1nc1

#3 Мнение от icko_f1nc1 »

Еми аз съм от софия.Искам да се получи нещо качествено с чист звук.Колата е Джета2 1985г. има два високо говорителя на предните врати,които мисля да махна,защото са пред разпадане

Аватар
rusnache
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от rusnache »

Дам добре ще направиш, ако махнеш старите и сложиш Helix/Brax BLUE 62 MK II за предна линия. така и неразбрах дали плеара ти е за смяна. Ако е, то се ограничи с плеара, предложените от мен колонки за предна линия и при някакви остатъчни пари сложи готини елипси за задна линия. С 600лв, няма да постигнеш чудеса, ако искаш и суб в багажника. Ето тези елипси Alpine SPS-690A или някои ДЛС ще са ти много подходящи. Елипсите и компонентната система са на обща стойност 300лв. Ако имаш плеар, то можеш да замислиш проект с 12" Хертц и усилвател втора ръка, ако нямаш плеар, то за 300лв си купи някой Пайнер.

icko_f1nc1

#5 Мнение от icko_f1nc1 »

еми тва е че нямам и плеар,и за тва питам смисъл горе доло да ме насочите за говорители отпред и отдзад. и например аз мога да направа някои компромис относно парите,но стига да не е драстичен!!! мисля да си взема 1-во плеар, 2-ро говорители и накрая усилвател.Но тва ще стане ако вие ме насочите към някаква марка(модел) защото определено ще ми трябва помощ

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Sylis »

icko_f1nc1 написа:еми тва е че нямам и плеар,и за тва питам смисъл горе доло да ме насочите за говорители отпред и отдзад. и например аз мога да направа някои компромис относно парите,но стига да не е драстичен!!! мисля да си взема 1-во плеар, 2-ро говорители и накрая усилвател.Но тва ще стане ако вие ме насочите към някаква марка(модел) защото определено ще ми трябва помощ
Ако искаш нещо наистина читаво мисля че трябва да започнеш първо от оплътнението на врати багажник и т.н.Продават се спежиални материали за целта но са си цифра и се опасявам че няма да си струва за такава стара кола да се прави процедурата.След това идват нещата които си изброил:събуфер усилвател цд плеър и говорители + окабеляване

icko_f1nc1

#7 Мнение от icko_f1nc1 »

добре тогава, днес си намерих колони за предните врати,но щом не си струва значи по-добре да си зема само едно качествено CD и едни задни колони!!! ако така е по-добре ок,но наистина искам да имам поне някаква основа защото наистина сегашната музика в колата определено не си струва.По-добре да си карам и да си пея :lol:

Аватар
rusnache
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от rusnache »

Еее незнам как реши, че е много готино да имаш яка задна линия и насрана предна.
Каза ти се да си вземеш плеар за 300лв., да си вземеш едни компонентни до 180лв и едни елипси около 120лв. Да отделиш още некви пари за кабеляк и малко за изолацийка по вратите. Пък суб в багажника, усилвателя и тн, има време за тях, повярвай ми. Всичко едно по едно нека да върви и ще можеш да се оправяш лесно с нещата.

Публикувай отговор

Обратно към “CAR LOUDSPEAKERS”