300B ultimate edition

Ако знаеш какво искаш!
Съобщение
Автор
Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Teodor Gugulanoff »

stanislav написа:Д. сънуваш :? отрови рибата от тук до кюстендил и обратно ,пожелавам ти да го продадеш :smt048 ...
stanislav-чо... дано съм те криво разбрал ... кой си и какво си искал да кажеш :twisted:
влагаш само искрено възхищение и почит към Даниел, или...?
Изображение

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Daniel Petrov »

Това е каминаджията :)
Не го свърта, просто е елементарно устроена душица и го гризе отвътре. Сън не може да спи.
Чакам го да се заяде пак и ще го банна по IP.
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
Momchil
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от Momchil »

:)
Цената е добра дори е малка не ги слушаи тея от матрицата !
Нека си говорят ,каквото искат , който знае за какво става въпрос цени направеното от теб .
Респек и уважение за работата ти .Успех с продажбите .
Мисля ,че и в България има хора с парички и добри ушички , така че всеки влак си има пътници!
Поздрави : Момчил
:)

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Daniel Petrov »

stanislav написа:
Daniel Petrov написа:Това е каминаджията :)
Не го свърта, просто е елементарно устроена душица и го гризе отвътре. Сън не може да спи.
Чакам го да се заяде пак и ще го банна по IP.
Д. явно си широко скроена душица :? -я какви цени мяташ :D
@Т. -това беше израз на възхищение и съжаление едновременно от тва дет е направил и за това че трудно ще го продаде...
за съжаление Д. не е широко скроен в всяко мнение противоречащо на неговото вижда заяждане...
странно значи всяко мнение различно от хвалебственото е нежелано :?:

и нещо конкретно ,някакви подробности по трансформаторите които да не са фирмена тайна ще има ли?
фирмени ли са или са "собсвено" производсво с сребърна жица или ...с низвергната медна тел...
Не мога да разбера тебе какво те ръчка въпросната цена, след като нито ще купуваш, нито пък имам намерение да го продам на такъв комплексар като теб.
Никой не ти е опрял пистолет в главата и да те кара насила да вадиш въпросната сума. Седи мирен и не вземай отношение по въпроси, които не са ти от компетентността. Като има зор за камини, обещавам, че ти ще си човека, когото пръв ще питаме. Електрониката не ти е и никога няма да ти бъде силната страна. Постът ти показва само едно : че си от оная порода българчета, заради които имаме толкова "добра" репутация по света.
Не е важно аз да съм добре, важно е вуте да е по зле от мен.
Завистта никога не е била и няма да бъде катализатор за креативност!
П.П.
Рибата и Кюстендил нямат нищо общо с темата.
Ако и това не е заяждане...
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Borislav Uzunov »

stanislav написа:
Daniel Petrov написа:Цената е 7500лв. с лампи ElectroHarmonix и 8000лв. с лампи KR300B на KR Audio.
Д. сънуваш :? отрови рибата от тук до кюстендил и обратно ,пожелавам ти да го продадеш :smt048 ...
Ооо човека с 33-ките се събуди. Как си бе чадо, спря ли да бълнуваш? Нещо завиждаш или кво, не мога да те разбера?
Казах ти да не се обаждаш, докато покажеш, че можеш да направиш нещо! Но ти пак се правиш на отворен.
Пак ще припомня на всички които четат този пост, че ти се кри като мишка на изложението, когато те поканих да видим какво си направил.
Затова не си позволявай да пускаш повече постове тук. Можеш само да четеш.

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#21 Мнение от Borislav Uzunov »

stanislav написа:
Borislav Uzunov написа:
stanislav написа: Д. сънуваш :? отрови рибата от тук до кюстендил и обратно ,пожелавам ти да го продадеш :smt048 ...
Ооо човека с 33-ките се събуди. Как си бе чадо, спря ли да бълнуваш? Нещо завиждаш или кво, не мога да те разбера?
Казах ти да не се обаждаш, докато покажеш, че можеш да направиш нещо! Но ти пак се правиш на отворен.
Пак ще припомня на всички които четат този пост, че ти се кри като мишка на изложението, когато те поканих да видим какво си направил.
Затова не си позволявай да пускаш повече постове тук. Можеш само да четеш.
абе олигомайфренд кой си ти че да ми казваш какво да казвам и какво да пиша..? 8O
не допускаш ли и за миг че има хора за които меренето на на @ишки не е интересно?
Смешниславе, олигомайфренд ще викаш на баща си.
Ти вече няма да пишеш в този форум!
Довиждане

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Borislav Uzunov написа:Смешниславе...Ти вече няма да пишеш в този форум! Довиждане
:smt023 :smt023
Изображение

Аватар
Angel Gekov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Angel Gekov »

rudiem написа:Надявам се под достоен имаш предвид, не само този, който може да си го позволи, но и този, който ще го оцени. :D
Разбира се това е най-добрият вариант, но за жалост голяма част от тези, които могат да го оценят не могат да си го позволят. Ето защо, може би трябва да се потърсят можещите с надеждата, че оценката ще дойде с времето - един вид възпитание на слуха и възприятията. Вярвам, че групата на "чуващите" се увеличава, само трябва малко да й се помогне. :)

Аватар
Stanislav Bratanov
има опит
има опит
Обратна връзка:

#24 Мнение от Stanislav Bratanov »

Daniel Petrov написа:Ако погледнеш на Ташов слона (имаше го сниман на тъмно някъде по темите), попе, ще видиш, че светлината на плазмата е със съвсем друг цвят
Офф:
Не ми си мисли какво ще си помисли някой незапознат с ''форумните'' термини човек като прочете, че Сашо има светещ плазмен слон :lol: :lol: :lol:
Офф
Даниеле евала за ампа!
От какво дърво е шасито ако не е тайна?

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#25 Мнение от Daniel Petrov »

Орех
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#26 Мнение от Daniel Petrov »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последно промяна от Daniel Petrov на Съб Авг 11, 2007 4:12 pm, променено общо 1 път.
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Yoan Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#27 Мнение от Yoan Petrov »

Видях усилвателя на живо и смея да твъдя, че от снимките човек може да придобие само бегла представа за него. Изработката е на много високо ниво. Браво на Даниел :smt023

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#28 Мнение от velinski »

Daniel Petrov написа:Плазмения стабилизатор няма нищо общо със стабилитроните от серията СГ, както и с всеки друг фабричен стабилитрон.
Разликата е в газа и в налягането му.
Ако погледнеш на Ташов слона (имаше го сниман на тъмно някъде по темите), попе, ще видиш, че светлината на плазмата е със съвсем друг цвят и няма нищо общо с тоя на стабилитроните - разликата е очевадна,... освен ако не си далтонист 8)
Да не прозвучи като заяждане, но според мен всички стабилитрони работят на принципа на плазмения разряд. Не съществува квалификация на "по-плазмени" и "по-малко плазмени" стабилитрони. Основно стабилитроните ги пълнят с неонови газове в различни съотношения на аргон и хелий и в зависимост от съдържанието на единия или другия газ светят от оранжево до пурпурно-розово. Но освен разликата в цвета, принципът им на работа е абсолютно идентичен. Има и дори модели с добавени радиоактивни изотопи с цел по-ниска възпламенителна температура (като военните серии WA, WB на 0А2, 0B2 и пр. например, които съдържат торий, йод и пр.)

За налягането на газа ме съмнява че имаш някаква информация, а такива данни не съм срещал в нито един справочник :)

Пиша го това с презумпцията, ако някой новак се чуди какви са тия уникални плазмени лампи дето си ги изкопал :)

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#29 Мнение от Borislav Uzunov »

velinski написа:
Daniel Petrov написа:Плазмения стабилизатор няма нищо общо със стабилитроните от серията СГ, както и с всеки друг фабричен стабилитрон.
Разликата е в газа и в налягането му.
Ако погледнеш на Ташов слона (имаше го сниман на тъмно някъде по темите), попе, ще видиш, че светлината на плазмата е със съвсем друг цвят и няма нищо общо с тоя на стабилитроните - разликата е очевадна,... освен ако не си далтонист 8)
Да не прозвучи като заяждане, но според мен всички стабилитрони работят на принципа на плазмения разряд. Не съществува квалификация на "по-плазмени" и "по-малко плазмени" стабилитрони. Основно стабилитроните ги пълнят с неонови газове в различни съотношения на аргон и хелий и в зависимост от съдържанието на единия или другия газ светят от оранжево до пурпурно-розово. Но освен разликата в цвета, принципът им на работа е абсолютно идентичен. Има и дори модели с добавени радиоактивни изотопи с цел по-ниска възпламенителна температура (като военните серии WA, WB на 0А2, 0B2 и пр. например, които съдържат торий, йод и пр.)

За налягането на газа ме съмнява че имаш някаква информация, а такива данни не съм срещал в нито един справочник :)

Пиша го това с презумпцията, ако някой новак се чуди какви са тия уникални плазмени лампи дето си ги изкопал :)
Би било добре когато човек не е запознат с всички обстоятелства по даден въпрос, да не дава мнения и заключения!
Благодаря

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#30 Мнение от velinski »

Хаха
ОК
Let's be the mistery...

Публикувай отговор

Обратно към “Лампови усилватели”