stanislav-чо... дано съм те криво разбрал ... кой си и какво си искал да кажешstanislav написа:Д. сънувашотрови рибата от тук до кюстендил и обратно ,пожелавам ти да го продадеш
...
влагаш само искрено възхищение и почит към Даниел, или...?

Не мога да разбера тебе какво те ръчка въпросната цена, след като нито ще купуваш, нито пък имам намерение да го продам на такъв комплексар като теб.stanislav написа:Д. явно си широко скроена душицаDaniel Petrov написа:Това е каминаджията
Не го свърта, просто е елементарно устроена душица и го гризе отвътре. Сън не може да спи.
Чакам го да се заяде пак и ще го банна по IP.-я какви цени мяташ
![]()
@Т. -това беше израз на възхищение и съжаление едновременно от тва дет е направил и за това че трудно ще го продаде...
за съжаление Д. не е широко скроен в всяко мнение противоречащо на неговото вижда заяждане...
странно значи всяко мнение различно от хвалебственото е нежелано
и нещо конкретно ,някакви подробности по трансформаторите които да не са фирмена тайна ще има ли?
фирмени ли са или са "собсвено" производсво с сребърна жица или ...с низвергната медна тел...

Ооо човека с 33-ките се събуди. Как си бе чадо, спря ли да бълнуваш? Нещо завиждаш или кво, не мога да те разбера?stanislav написа:Д. сънувашDaniel Petrov написа:Цената е 7500лв. с лампи ElectroHarmonix и 8000лв. с лампи KR300B на KR Audio.отрови рибата от тук до кюстендил и обратно ,пожелавам ти да го продадеш
...

Смешниславе, олигомайфренд ще викаш на баща си.stanislav написа:абе олигомайфренд кой си ти че да ми казваш какво да казвам и какво да пиша..?Borislav Uzunov написа:Ооо човека с 33-ките се събуди. Как си бе чадо, спря ли да бълнуваш? Нещо завиждаш или кво, не мога да те разбера?stanislav написа: Д. сънувашотрови рибата от тук до кюстендил и обратно ,пожелавам ти да го продадеш
...
Казах ти да не се обаждаш, докато покажеш, че можеш да направиш нещо! Но ти пак се правиш на отворен.
Пак ще припомня на всички които четат този пост, че ти се кри като мишка на изложението, когато те поканих да видим какво си направил.
Затова не си позволявай да пускаш повече постове тук. Можеш само да четеш.![]()
не допускаш ли и за миг че има хора за които меренето на на @ишки не е интересно?

Разбира се това е най-добрият вариант, но за жалост голяма част от тези, които могат да го оценят не могат да си го позволят. Ето защо, може би трябва да се потърсят можещите с надеждата, че оценката ще дойде с времето - един вид възпитание на слуха и възприятията. Вярвам, че групата на "чуващите" се увеличава, само трябва малко да й се помогне.rudiem написа:Надявам се под достоен имаш предвид, не само този, който може да си го позволи, но и този, който ще го оцени.

Офф:Daniel Petrov написа:Ако погледнеш на Ташов слона (имаше го сниман на тъмно някъде по темите), попе, ще видиш, че светлината на плазмата е със съвсем друг цвят

Да не прозвучи като заяждане, но според мен всички стабилитрони работят на принципа на плазмения разряд. Не съществува квалификация на "по-плазмени" и "по-малко плазмени" стабилитрони. Основно стабилитроните ги пълнят с неонови газове в различни съотношения на аргон и хелий и в зависимост от съдържанието на единия или другия газ светят от оранжево до пурпурно-розово. Но освен разликата в цвета, принципът им на работа е абсолютно идентичен. Има и дори модели с добавени радиоактивни изотопи с цел по-ниска възпламенителна температура (като военните серии WA, WB на 0А2, 0B2 и пр. например, които съдържат торий, йод и пр.)Daniel Petrov написа:Плазмения стабилизатор няма нищо общо със стабилитроните от серията СГ, както и с всеки друг фабричен стабилитрон.
Разликата е в газа и в налягането му.
Ако погледнеш на Ташов слона (имаше го сниман на тъмно някъде по темите), попе, ще видиш, че светлината на плазмата е със съвсем друг цвят и няма нищо общо с тоя на стабилитроните - разликата е очевадна,... освен ако не си далтонист

Би било добре когато човек не е запознат с всички обстоятелства по даден въпрос, да не дава мнения и заключения!velinski написа:Да не прозвучи като заяждане, но според мен всички стабилитрони работят на принципа на плазмения разряд. Не съществува квалификация на "по-плазмени" и "по-малко плазмени" стабилитрони. Основно стабилитроните ги пълнят с неонови газове в различни съотношения на аргон и хелий и в зависимост от съдържанието на единия или другия газ светят от оранжево до пурпурно-розово. Но освен разликата в цвета, принципът им на работа е абсолютно идентичен. Има и дори модели с добавени радиоактивни изотопи с цел по-ниска възпламенителна температура (като военните серии WA, WB на 0А2, 0B2 и пр. например, които съдържат торий, йод и пр.)Daniel Petrov написа:Плазмения стабилизатор няма нищо общо със стабилитроните от серията СГ, както и с всеки друг фабричен стабилитрон.
Разликата е в газа и в налягането му.
Ако погледнеш на Ташов слона (имаше го сниман на тъмно някъде по темите), попе, ще видиш, че светлината на плазмата е със съвсем друг цвят и няма нищо общо с тоя на стабилитроните - разликата е очевадна,... освен ако не си далтонист
За налягането на газа ме съмнява че имаш някаква информация, а такива данни не съм срещал в нито един справочник
Пиша го това с презумпцията, ако някой новак се чуди какви са тия уникални плазмени лампи дето си ги изкопал
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 2 госта