Софтуер за дизайн на печатни платки?
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Софтуер за дизайн на печатни платки?
Опрях и аз до правене на платка за един мрежов филтър и искам да питам дали някой може ми препоръча лесен софтуер за целта. От файла после ще се изработят 2-3 прототипа. Самата схема е супер проста - има 4 кондезатора, 1 предпазител и една букса за мрежов кабел - в смисъл не ми трябва библиотека на компоненти и прочие.
Свалих 2 продукта - CAM350 и ExpressPCB. Първият ми изглежда супер сложен и неясен, а вторият е супер прост, но записва файлове само в някакъв негов си формат и съответно е неизползваем.
Дайте идеи за друг прост софтуер, който да може да експортира в популярен формат? Мерси предварително!
Свалих 2 продукта - CAM350 и ExpressPCB. Първият ми изглежда супер сложен и неясен, а вторият е супер прост, но записва файлове само в някакъв негов си формат и съответно е неизползваем.
Дайте идеи за друг прост софтуер, който да може да експортира в популярен формат? Мерси предварително!
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nikolay_Hristov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
PCB
Защо не го нарисуваш в COREL DRAW например, щом е с толкова малко елементи?
- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: