За продажба готини HI-FIзми!!

Съобщение
Автор
orca
Търговец
Търговец

За продажба готини HI-FIзми!!

#1 Мнение от orca »

Усилватели:Sanyo-MOSfet 345лв , Kenwood с DAC-ове 450лв
CDP :Pioneer PD-S701 180лв , Denon DCD-1550AR 400лв и др.
тон колони: "Adagio Infinity 3a" 560лв , Quadral Tribun IV 400лв и др
Извинявам се , че не давам тук пълна информация!
По-лесно и бързо е да погледнете в сайта: http://orca-audio.com тук има цени и снимки :P
Последно промяна от orca на Вто Юли 17, 2007 8:00 pm, променено общо 2 пъти.

Boqn Nikolov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Boqn Nikolov »

Orca,всички разбрахме,че имаш сайт и че продаваш аудио техника.Виждаш,че никой непроявява интерес и въпреки това продължаваш да пълниш форума с обяви(за какъв чеп тие сайта тогава) :!:
Когато има толкова случайности, търси закономерност.

orca
Търговец
Търговец

#3 Мнение от orca »

Boqn Nikolov написа:Orca,всички разбрахме,че имаш сайт и че продаваш аудио техника.Виждаш,че никой непроявява интерес и въпреки това продължаваш да пълниш форума с обяви(за какъв чеп тие сайта тогава) :!:
Сайта е за да информира клиентите , а доколкото разбирам това тук е място за обяви, тебе като не те интересува ами не влизай!
:P

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Stefan Stefanov »

orca, потруди се поне да пуснеш и цени, иначе си е само реклама на твоя сайт, което нещо не ми стои добре тук...

GTI_PoWeR

#5 Мнение от GTI_PoWeR »

Stefan Stefanov написа:orca, потруди се поне да пуснеш и цени, иначе си е само реклама на твоя сайт, което нещо не ми стои добре тук...

Подкрепям те!

orca
Търговец
Търговец

#6 Мнение от orca »

Stefan Stefanov написа:orca, потруди се поне да пуснеш и цени, иначе си е само реклама на твоя сайт, което нещо не ми стои добре тук...
Кое по точно не е ясно? Мисля , че е много по-лесно и бързо да разгледаш инфото в сайта/ нали за това е направен да информира клиента / отколкото да затрупам форума с писаници!!!
поздрави на всички orca
:roll:

Аватар
Angel Dimitrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Angel Dimitrov »

Погледни от гледна точка на четящия форума. Той иска да прочете веднага какво предлагаш и на каква цена , не на кликове разстояние или да ти разглежда целия асортимент. Ако иска да види магазина ти , ти го рекламираш постоянно в подписа си.
Трябва само да направиш копи - пейст на името на продукта и евентуално параметрите му и копи - пейст на цената. Не е трудно , опитай.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:43ebd985b6="orca"][quote:43ebd985b6="Stefan Stefanov"]orca, потруди се поне да пуснеш и цени, иначе си е само реклама на твоя сайт, което нещо не ми стои добре тук...[/quote:43ebd985b6]

Кое по точно не е ясно? Мисля , че е много по-лесно и бързо да разгледаш инфото в сайта/ нали за това е направен да информира клиента / отколкото да затрупам форума с писаници!!!
поздрави на всички orca
:roll:[/quote:43ebd985b6]

Няма нищо неясно!
Ясното е, че си правиш реклама на сайта!
В съобщението ти няма абсолютно никакава друга информация!
С нищо повече не си полезен за хората, които четат това съобщение. То казва "елате на моя сайт".
Така обаче няма да стане!
Ако искаш да пускаш информация, пускай.
НО СПАЗВАЙКИ ПРАВИЛАТА НА РАЗДЕЛА!!!
НАПИСАНИ СА ЯСНО!

Аватар
pdkfoto
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#9 Мнение от pdkfoto »

Stefan Stefanov написа:
orca написа:
поздрави на всички orca
:roll:
Няма нищо неясно!
Ясното е, че си правиш реклама на сайта!
В съобщението ти няма абсолютно никакава друга информация!
С нищо повече не си полезен за хората, които четат това съобщение. То казва "елате на моя сайт".
Така обаче няма да стане!
Ако искаш да пускаш информация, пускай.
НО СПАЗВАЙКИ ПРАВИЛАТА НА РАЗДЕЛА!!!
НАПИСАНИ СА ЯСНО!
ПОДКРЕПЯМ ZAGORKA !!! И аз съм на мнение че обявите без цени са дотегнали на всички тук. Подобни "обяви" са израз на високомерие и нахалство.

Аватар
mano
има опит
има опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от mano »

и аз съм на мнение че комерсиалните обяви дразнят(особено когато не са в тон с изискванията) -
търговците на техника втора употреба са доволно известни из интернет пространството (Orca, Shanko, Lark, Boban, Raichev) и те би трябвало да пускат обяви тук ако разполагат с нещо специално за аудиторията на този сайт, а не принципно "елате в моя магазин/моя саит, имам много хубави неща за продаване", иначе те просто се възползват от трафика на bgaudio.org.

GTI_PoWeR

#11 Мнение от GTI_PoWeR »

Не че нещо но "orca" не е единствения който не пуска цени, дано се замислят и някой други по въпроса.
Поне цена е нужна. След като човек види марката и модел на дадено изделие, ако е на ясно за какво става въпрос би проявил интерес и към цената, а нея като е няма :roll:
ORCA твои обяви срещам в доста форуми и сайтове, цени пак няма.

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”