без усилвател
-
stefanyovev
- има известен опит

- Обратна връзка:
без усилвател
това което чувам - това ли е максимума качество което моеже да изкара звуковата ми карта или .. ?
-
wassilzaza
- има известен опит

- Обратна връзка:
-
stefanyovev
- има известен опит

- Обратна връзка:
вхрадена звукова карта на дъното, на изхода вместо към усилвател (и след това колони) съм ръгнал директно колоните (храня ги със 0.775V) .. но нали идеята на всеки усилвател е да не криви .. еми тука няма усилвател .. това значи ли качеството което чувам и максимално за картата ми и няма да получа повече преди да я сменя ..ИЛИ.. понеже не е предвидено там да има колони нещо се разваля
btw Нанко, не фанах кое ти е смешно .. за сила и бас не говоря въобще
btw Нанко, не фанах кое ти е смешно .. за сила и бас не говоря въобще
-
Stilian Andonov
Требе ток да клати мембраните. Не става само с компа - това е същото като да ръгеш колоните в изхода за слушалки на cd-то, а народа нещо не го прави....stefanyovev написа:вхрадена звукова карта на дъното, на изхода вместо към усилвател (и след това колони) съм ръгнал директно колоните (храня ги със 0.775V) ....
-
wassilzaza
- има известен опит

- Обратна връзка:
От изход на предусилвател (от изход на звуковата карта) не мисля, че е удачно да захранваш директно ОТ. Едвали ще се чуе нещо така, за да кажеш дали качеството е по-добро, отколкото като звука мине през усилвател.stefanyovev написа:вхрадена звукова карта на дъното, на изхода вместо към усилвател (и след това колони) съм ръгнал директно колоните (храня ги със 0.775V) .. но нали идеята на всеки усилвател е да не криви .. еми тука няма усилвател .. това значи ли качеството което чувам и максимално за картата ми и няма да получа повече преди да я сменя ..ИЛИ.. понеже не е предвидено там да има колони нещо се разваля
The real Sound is Horn Subwoofer !!!
-
Riptor
Re: без усилвател
stefanyovev написа:това което чувам - това ли е максимума качество което моеже да изкара звуковата ми карта или .. ?
Първо е записа, който слушаш, след него е формата на музиката (със или без загуби), после плейъра и всичките му там еквалайзери буустове и т.н., после Дайрект Екс, после е звуковата ти карта + захранването на ПЦ-то (можеше поне да споменеш модела на звуковата ти карта), после кабел, после усилвател, после пак кабел после тонколони, после стаята. Ако едно от тези нещаа е чувствително по-калпаво от другите, всичко отива на кино.
Като за начало можеш да сложиш някаква Криейтивка - разликата ще те очуди максимално! После можеш да мислиш и за по-качествена звукова, но там парите стават големи.
Виждал съм и вградени прилични звукови, ама само прилични. Опитай да увеличиш на макс звука и след това да движиш мишката или да отваряш папките по компютъра без да пускаш музика. Направи го късно вечер като няма много външни шумове. Пиши какъв е резултата!