добро утро
притежавам усилвател сони ф210 и вчера си слушаи и по едно време просто спря не изклучи усилвателя а просто спря да дава звук проверих дали не е от соунд картата не е ,проверих дали не е от кабела не е.
по какво познах че му има нещо:еми като го усиля на мах обикновенно бава леко браждено това сега го няма .Предположих че може да е от жегата (вече се надявах да му няма нищо и затова го реших)ама не е.
МОЛЯ ВИ които може да ми помогне нека ми помогне ще отговоря на всеки ваш въпрос моля ви помогнете защото в събота имам ражденден и трябва да узвучавам с нещо моля ви помогнете
проблем с усилвател моля помогнете спешно
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gorillazz
смятам утре да го занеса но исках да попитам някои професионален техник какво може би трябва да е спеоред мен има проблем с изходите
искам да попитам каде има сервиз и хората там да са точни и да не ми направят проблем(по-голям).принципно аз ходя на един магазин близо до пиротска . та ако някои знае точен сервиз моля пишете
искам да попитам каде има сервиз и хората там да са точни и да не ми направят проблем(по-голям).принципно аз ходя на един магазин близо до пиротска . та ако някои знае точен сервиз моля пишете
-
D.Kolev
-
gorillazz
да точно такак е има и мастори и маистори в софия даD.Kolev написа:проблем с изходите![]()
![]()
![]()
ако разбираш от електроника , да можеш да си премериш контролните точки и евентуално да ти се помогне , ама така ....
пиротска , това къде, в софия ли![]()
иначе има майстори и майстори. зависи на какъв попаднеш.
и да смятам че има проблем с изходите
-
GTI_PoWeR
-
D.Kolev