ТОН КОЛОНИ Wharfedale Diamond 9.5 . ПРОДАДЕНИ!!!

Съобщение
Автор
orca
Търговец
Търговец

ТОН КОЛОНИ Wharfedale Diamond 9.5 . ПРОДАДЕНИ!!!

#1 Мнение от orca »

Тон колоните са на 17 месеца, перфектно състояние, цена за к-та 575лв.

0888/216 177 :lol:
Последно промяна от orca на Нед Юни 24, 2007 7:51 pm, променено общо 3 пъти.

stefanyovev
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от stefanyovev »

(съжалявам не се здържах)

orca, съпер е тъпо престани с тая реклама на сайта си.
поне да продаваше нещо дето си струва.
не разбирам много ама ми се струва че повечето от нещата ти са по-скъпи и от нови ! дано никой не си заблудил още

pacy4

#3 Мнение от pacy4 »

stefanyovev написа:(съжалявам не се здържах)

не разбирам много ама ми се струва че повечето от нещата ти са по-скъпи и от нови ! дано никой не си заблудил още
Наистина е скъпо на сайта на орка в сравнение с някои други подобни търговци. Не коментирам настоящата обява, а по принцип.

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Nikolay Savov »

Когато качестото на продукта са налице те сами по себе си се произвеждат реклама! Другото е насилствено агресивен подход ,който произхожда от стремежа да натякваш!!!! а това от своя форма на измама. Има и изключения разбира се както всяко правило идващо заради него.

orca
Търговец
Търговец

#5 Мнение от orca »

[quote="stefanyovev"](съжалявам не се здържах)

Пичове, като ви е супер тъпо, ами не влизайте в сайта ми!!!
И още нещо, щом стоката в оказиона не е достойна за вашия форум моля модератора да изтрие обявата ми!! Не мога да я изтрия сам!!
Приятен ден на всички ОБИДЕНИ !!!!!!!!!

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Nikolay Savov »

Обявата си е обява ,независимо от личните мнения,право на всеки човек.
Да се сърди може само онзи ,който възприема лично нещата... това е също право на всеки човек :)

Иначе хората реагират остро защото им е писнало да бъдат смятани за глупаци.. И понеже никой не се е родил умник , всеки е бил мамен. Прост защитен механизъм ,отвръщащ на маркетинговото ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!

orca
Търговец
Търговец

#7 Мнение от orca »

Nikolay Savov написа:Обявата си е обява ,независимо от личните мнения,право на всеки човек.
Да се сърди може само онзи ,който възприема лично нещата... това е също право на всеки човек :)

Иначе хората реагират остро защото им е писнало да бъдат смятани за глупаци.. И понеже никой не се е родил умник , всеки е бил мамен. Прост защитен механизъм ,отвръщащ на маркетинговото ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!
Право на всеки човек е да избира сам!!! Това се опитвам да насърчавам от доста години работейки тази работа, че има не коректни търговци няма спор!!Всяко нещо си струва парите стига да си готов да ги дадеш, това важи и за мене когато правя избор.Друго да обясня сайта не е за реклама , а за удобство на клиента, особено тези "клиенти" които седят пред компютъра и разглеждат, позволявам си един съвет към тях излезте пообиколете и послушайте на живо!
Със здраве Orca :D

Аватар
Nikolay Savov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Nikolay Savov »

:smt023

kovachev

#9 Мнение от kovachev »

pacy4 написа:
stefanyovev написа:(съжалявам не се здържах)

Наистина е скъпо на сайта на орка в сравнение с някои други подобни търговци. Не коментирам настоящата обява, а по принцип.
На който му е скъпо - да си ги направи сам, и по-хубави /внимавайте с пръстите :wink: /! ... ама чакайте малко, не говориме ли за качество тук.... ? Какво значение има цената. Тя е субективен фактор като става въпрос за звук нали? Даваш парички а какво получаваш ..... музика. На някой му харесва даден звук на друг не. На тези които им харесва ще си ги купят колоните независимо от цената. Друг въпрос е съпоставката с аналог. АЗ мисля, че за парите си колоните са страотни. Говоря за качество-цена-непретенциозен слух, който иска повече мисля, че специалистите в този сайт са най-добрите му помощници.
П.С. Относно заблудата ... всичко на този свят е заблуда!!!

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#10 Мнение от Simonov »

Всъщност забелязал съм и аз, че някои продукти са доста скъпички, но пък други са на приемнливи цени. Конкретно тези колони не съм ги слушал, но гледайки на снимките, как са изработени, можеби си струватпарите. Естествено трябва да се пипнат и чуят ;)
Изображение

orca
Търговец
Търговец

#11 Мнение от orca »

Simonov написа:Всъщност забелязал съм и аз, че някои продукти са доста скъпички, но пък други са на приемнливи цени. Конкретно тези колони не съм ги слушал, но гледайки на снимките, как са изработени, можеби си струватпарите. Естествено трябва да се пипнат и чуят ;)
:D Оказиона винаги е отворен за желаещите да чуят каквото и да било!
Заповядайте , при интерес давам уреда да се чуе в домашни условия /срещу сумата/
Приятен ден на всички! :D
П.П.
Цените при мене са съобразени с качеството и клиента който носи стоката
пак повтарям това е оказион имам много стока и вярвайте ми подбирам я!!

orca
Търговец
Търговец

#12 Мнение от orca »

Тон колоните са ПРОДАДЕНИ!!

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”