Въпроса може да ми е глупав но питам

Ако знаеш какво искаш!
Съобщение
Автор
Аватар
Mitakaa
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Въпроса може да ми е глупав но питам

#1 Мнение от Mitakaa »

Видях ги в един магазин и бяха формолирани така
ТРАФ АУДИО 25W
Описание: 0V/70V/100V 4/8/16OM
ТРАФ АУДИО 15W
ТРАФ АУДИО 10W
И се чуда дали може да се исползват в blue pill не се смеите просто питам[/url]

Rado Penev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Rado Penev »

Като не им знаеш броя на навивките - съответно динамичното съпротивление - няма как да разбереш за какво стават. Трябва ти информация и за размерите на желязото :idea:

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Stefan Stefanov »

Няма да станат, ако желязото е добро може евентуално да се пренавият.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Nanko Rusev »

Тръгнал си да правиш лампов еднотактник и искаш да минеш с нещо, което не знаеш какво е и за какво се ползва?

Кит-а който Е "Синьо Хапче" се продава от създателите му, за смешна цена. Всичко друго е различно ... а това което гледаш едва ли ще стане за нещо. Ако искаш да започнеш да се занимаваш или почни с истински трансформатори, или се откажи ...

Във форума често се ползва лафа "с пръдня боя не става", а твоето е по-зле :wink: Разбирам че не можеш да си позволиш готов продукт и че не можеш сам да си навиеш трафовете, следователно решението ти е само едно - кит. Трябва да се радваш че и на нашата територия се предлага такова нещо, че даже и отлично такова...

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от velinski »

Не съм сигурен, че човек с такова ниво на познания и грамотност ще се пребори и с кита - все пак не става дума за Добрикит :)

Има 2 лоши варианта - или да го убие тока или нищо никога да не свирне.

Явно форума създава грешно впечатление, че ламповата техника е за всеки, независимо дали може да чете и да пише...

Аватар
Mitakaa
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#6 Мнение от Mitakaa »

Смятам темата за приключена ако се заяждаме няма смисал мерси

Аватар
AlexKame
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от AlexKame »

Правото си е твое да си купиш каквото си искаш и да го ползваш за каквото си искаш, но когато искаш мнение и то не ти хареса, само не се прави на жертва.
И никой не се заяжда!
Изображение

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от Nanko Rusev »

Mitakaa написа:Смятам темата за приключена ако се заяждаме няма смисал мерси
Смятам че Велин съвсем добронамерено ти каза че възможностите ти са под нулата (-) и ако можеше да размишляваш, щеше да разбереш че така те предпазва ... тук някой имаше подпис "Бог прощава тока не " ...

Смятам следващата ти тъпа/глупава тема или мнение като това по-горе ще те прати в джаза на другите форуми ...

Да си тук е привилегия, не право. Не си мисли че всички са длъжни да ти обясняват азбуката ... особено след като вече е обяснена многократно в други теми. Ако беше прочел повече във форума, щеше да ти е ясно да не го питаш този ГЛУПАВ въпрос.
AlexKame написа:Правото си е твое да си купиш каквото си искаш и да го ползваш за каквото си искаш, но когато искаш мнение и то не ти хареса, само не се прави на жертва.
И никой не се заяжда!

Аватар
Mitakaa
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#9 Мнение от Mitakaa »

Nanko Rusev написа:
Mitakaa написа:Смятам темата за приключена ако се заяждаме няма смисал мерси
Смятам че Велин съвсем добронамерено ти каза че възможностите ти са под нулата (-) и ако можеше да размишляваш, щеше да разбереш че така те предпазва ... тук някой имаше подпис "Бог прощава тока не " ...

Смятам следващата ти тъпа/глупова тема или мнение като това по-горе ще те прати в джаза на другите форуми ...

Да си тук е привилегия, не право. Не си мисли че всички са длъжни да ти обясняват азбуката ... особено след като вече е обяснена многократно в други теми. Ако беше прочел повече във форума, щеше да ти е ясно да не го питаш този ГЛУПАВ въпрос.
AlexKame написа:Правото си е твое да си купиш каквото си искаш и да го ползваш за каквото си искаш, но когато искаш мнение и то не ти хареса, само не се прави на жертва.
И никой не се заяжда!
Привилегия е, че ви обращам внимание на остроумните отговори. А доколкото до този форум, ми е се тая дали ще ме истрият или там каквото ще да е. Та да обобща, този форум е за хора бес самочувствие. А виесте никои в морето, дори не сте капка.Аре

12 правописни грешки в 4 изречения! Постижение!

Lyubo Yanev
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

re

#10 Мнение от Lyubo Yanev »

Mitakaa написа:Привилегия е че ви обращам внимание на остроумните отговори А доколкото до този форум ми е се тая дали ще ме истрият или там каквото ще да е.Та да обобща този форум е за хора бес самочувствие А виесте никои в морето дори не сте капка Аре
Освен, че ти си Никой, си и адски Неграмотен!

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от Nanko Rusev »

Mitakaa написа: Привилегия е че ви обращам внимание на остроумните отговори А доколкото до този форум ми е се тая дали ще ме истрият или там каквото ще да е.Та да обобща този форум е за хора бес самочувствие А виесте никои в морето дори не сте капка Аре
Ivan Rachev написа:..а сега съвсем сериозно , не си за този форум приятелю , регистрирай се тук и ще ти обърнат нужното внимание http://www.bgaudioclub.org/forum/...това ни е подфорума за начинаещи ...успех :wink:

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#12 Мнение от Simonov »

@Mitakaa

Абе човек, ти разбираш ли че може да те утрепе тока ако незнаеш какво правиш?
Изображение

D.Kolev

#13 Мнение от D.Kolev »

Mitakaa , òåçè òðàíñôîðìàòîðè ÍÅ ñòàâàò çà ñèíüîòî õàï÷å.
êàçàõà òè ãî è ìèñëÿ ÷å ïîëó÷è îòãîâîð íà âúïðîñà. áåãàé ñåãà äà îáúðíåø ìàëêî âíèìàíèå íà êíèãèòå äà ðàçáåðåø ùî íå ñòàâàò.

Аватар
Mitakaa
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#14 Мнение от Mitakaa »

D.Kolev написа:Mitakaa , тези трансформатори НЕ стават за синьото хапче.
казаха ти го и мисля че получи отговор на въпроса. бегай сега да обърнеш малко внимание на книгите да разбереш що не стават.
Разбрах защо не става обясниха ми го мерси

Аватар
zmeika
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от zmeika »

Митакаа
Не стават тези трансформатори за SE и в случая и за Blue pill.
Те са предназначени за радиофикационната мрежа ( радиоточките).
Нямат въздушна междина а поставянето на такава води до сероизен спад в ниските честоти ( при запазване на същите намотки).
Просто съм го пробвал и споделям какво се получи :-)
И не на последно място в случай че нямаш опит с лампова техника най -добре според мен е първата схема да я направиш с помощта на някой който вече има опит.
С уважение Zmeika

Заключено

Обратно към “Лампови усилватели”