Моята система
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
В Recomended кутиите имаше точно 2 пъти повече материал отколкото в моите All fun horn. Не казвам че моите са много по-добри, най-малкото не са сравнявани директно. Но спокойно може да се сметнат специално и да се развият по подобие на няколкото публикувани тук проекта. Материалът със сигурност ще е по-малко!
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Според мен за 206e - Dallas II на Ron Clarke или 206-ESR Recommended ...Stefan Stefanov написа:В Recomended кутиите имаше точно 2 пъти повече материал отколкото в моите All fun horn. Не казвам че моите са много по-добри, най-малкото не са сравнявани директно. Но спокойно може да се сметнат специално и да се развият по подобие на няколкото публикувани тук проекта. Материалът със сигурност ще е по-малко!
Всъщност това изобщо не е 206E Rеcommended, а solo206.
Dallas II ги гледах но ми идват малко височки, а и ми се виждат по трудни за изработка(особено двете страници са трудни за оформяне). Колкото до 206-ESR Recommended даже и нямам спомен какво представлява точно(ще го погледна по нататака).
По моему си свирят добре така. Баса е както може да се очаква стегнат и бърз. Не е най-дълбокия и не слиза много ниско но е достатъчен. Просто фостекса си плаче за още поне 1 метър дължина на хорната но тогава обема скача много, а мястото ми е ограничено. Стаята просто е ужасна за разположението на озвучители тела, а е и малка... В момента разтоянието между двете няма и 1.5 метра и колкото и да ми се иска май няма как да стане повече на този етап. Иначе изработката е доста солидна и се получиха доста масивни и тежки(22mm MDF). Остава и финиша който още не сам решил какъв да е. Сега на дневен ред остава да се измисли нещо по-добро за източник.
Dallas II ги гледах но ми идват малко височки, а и ми се виждат по трудни за изработка(особено двете страници са трудни за оформяне). Колкото до 206-ESR Recommended даже и нямам спомен какво представлява точно(ще го погледна по нататака).
По моему си свирят добре така. Баса е както може да се очаква стегнат и бърз. Не е най-дълбокия и не слиза много ниско но е достатъчен. Просто фостекса си плаче за още поне 1 метър дължина на хорната но тогава обема скача много, а мястото ми е ограничено. Стаята просто е ужасна за разположението на озвучители тела, а е и малка... В момента разтоянието между двете няма и 1.5 метра и колкото и да ми се иска май няма как да стане повече на този етап. Иначе изработката е доста солидна и се получиха доста масивни и тежки(22mm MDF). Остава и финиша който още не сам решил какъв да е. Сега на дневен ред остава да се измисли нещо по-добро за източник.