питане за усилвател
-
bojidar111
- чете и пита

- Обратна връзка:
питане за усилвател
здравеите интересува ме кои може да ми направи лампов усилвател за кажем 4 стапала по 20 30 вата и колко же струва и аз се зани мавам с усилватели но нигога не съм правил лампов и незнам да ли ще се справя и за това питам. може и да е вече направен и да го купя втора употреба.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
bojidar111
- чете и пита

- Обратна връзка:
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
По принцип не предлагам китове, като основната причина за това е, че работата с лампи изисква особено внимание заради високите напрежения.
Не искам да бъда отговорен за евентуална злополука...
Колкото до красотата, предлагам ти да видиш как изглеждат стъпалата, които правя и по-важното - да ги чуеш. Ако имаш някаква по-специална идея за дизайн, няма никакви проблеми да я изпълня...
Не искам да бъда отговорен за евентуална злополука...
Колкото до красотата, предлагам ти да видиш как изглеждат стъпалата, които правя и по-важното - да ги чуеш. Ако имаш някаква по-специална идея за дизайн, няма никакви проблеми да я изпълня...
-
bojidar111
- чете и пита

- Обратна връзка:
изглежда не си ме разбрал не че неразбирам от техника по стечения на обстоятелствата през рацете ми са минали над 50 60 изгорели усилвателя и всички са тръгвали като наи голям зор ми даде една Ямаха на която останаха само кутията и трафа от оригинала всичко друго го смених и работи без проблем а за мен съм си оставил една щаига която ми я донесоха от германия и е била от студио и е 4 по 90 вата по дин 45500 затова но истенски 4 отделни стапала които се рагулират всички по отделно си ми върши работа но все слушам за тея ламповита а никога не съ имал или поправя такъв и затова искам аз да го зглобя. ако може кажи дали же ме огрее за кит. а искам да е кит защото съм от ямбол и не вярвам да си намеря всички елементи и да са достатъчно качествени за да ми въшат работа. ако не ти е проблем кажи колко ще ми излези едно стаполо от порядака на 40 50 вата във вид на кит ако нети се занимава просто кажи!
-
D.Kolev
ùîì ñå çàíèìàâàø ñ óñèëâàòåëè ,ñèãóðíî çíàåø ÷å èìà ðàçëè÷íè ñõåìíè ðåøåíèÿ .
íå å ëîøî äà ñå óòî÷íèø , à íàïðàâàòà íà õóáàâ ëàìïîâ óñèëâàòåë ñè å òúíêà ðàáîòà . àêî ñè ðåøèë äà ãî ïîëçâàø çà ñúðàóíä ñ òèÿ 4 êàíàëà , äà çíàåø ÷å òîâà ñè å íàïðàâî êîùóíñòâî .
ÏÑ çà êðèòåðèÿ çà ïîäáèðàíå íà ñõåìà çà óñèëâàòåë îò ñðåäíîñòàòèñòè÷åñêè ÷îâåê :
òà ÷îâåêà ñÿäà â ðåñòîðàíò , èäâà ñåðâèòüîðêàòà è òîé ñè ïîðú÷âà 400-500 ãðàìà ÿñòèå ñ ìåñî , òà òî÷íî òàêà çâó÷è òóê "èñêàì óñèëâàòåë îò ïîðÿäúêà íà 40-50 âàòà íà êàíàë"
íå å ëîøî äà ñå óòî÷íèø , à íàïðàâàòà íà õóáàâ ëàìïîâ óñèëâàòåë ñè å òúíêà ðàáîòà . àêî ñè ðåøèë äà ãî ïîëçâàø çà ñúðàóíä ñ òèÿ 4 êàíàëà , äà çíàåø ÷å òîâà ñè å íàïðàâî êîùóíñòâî .
ÏÑ çà êðèòåðèÿ çà ïîäáèðàíå íà ñõåìà çà óñèëâàòåë îò ñðåäíîñòàòèñòè÷åñêè ÷îâåê :
òà ÷îâåêà ñÿäà â ðåñòîðàíò , èäâà ñåðâèòüîðêàòà è òîé ñè ïîðú÷âà 400-500 ãðàìà ÿñòèå ñ ìåñî , òà òî÷íî òàêà çâó÷è òóê "èñêàì óñèëâàòåë îò ïîðÿäúêà íà 40-50 âàòà íà êàíàë"
-
полугрец
re
Bojidare, sled kato cenite, koito ti pratih na lichna ne te udovletvorqvat, bydi siguren che tuk njama da namerish tova koeto tyrsish - t.e. lampov za pod 300lv.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
bojidar111
- чете и пита

- Обратна връзка:
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: