Първият (и вторият) ми лампов усилвател
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Страхотен дизайн честито 

Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп
- Dimitar Chakarov
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:

Последно промяна от Marian Lozev на Чет Май 03, 2007 9:41 pm, променено общо 1 път.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- K.Konstantinov
- има опит
- Обратна връзка:
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Времето за редукция на говорителите настъпи безусловно, особено след като направих мрежовия филтър и от няколко дни слушам конгите на Аспарух с Етер 2.Nanko Rusev написа: Може би сега е момента да редуцираш броя на говорителите в колоните, или вече си го направил?

-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Продай ги на някой нуждаещ се от подобни телаagekov написа:Времето за редукция на говорителите настъпи безусловно, особено след като направих мрежовия филтър и от няколко дни слушам конгите на Аспарух с Етер 2.Nanko Rusev написа: Може би сега е момента да редуцираш броя на говорителите в колоните, или вече си го направил?Ефектът беше съвсем обичаен - в момента е в проект хорна с Етер 5. За жалост се появи друг проблем - какво да правя със старите Веги. Така че, моля помагайте да ги реализирам. Вегите са модел V-15F със сребърно окабеляване (1,5 кв. мм), размери 43/50/100 и с чудесен за трилентови колони звук (Аспарух ги е слушал).

Да се похвалиш с хорните

- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
На дневен ред е следващото ХАПЧЕ - този път ЧЕРВЕНО. При това процесът на сглобяване на закупения кит преминава по всички правила на играта - проектираш някакво разположение на елементите, а Аспарух само го поглежда и казва "Какви са тия глупости..." и..... пак проектираш
. Следват разправии по доставки на текстолит за лицевите панели, изработка на рамки, мерене и рисуване (вече съм спец на Corell), водно рязане на детайлите и след 7-8 дни се започва сглобяването. Пак по препоръка на Аспарух, който не иска да му тежи на съвестта, че съм си отишъл от този свят млад и зелен (предвид "опита" ми при работа с напрежения над 700 волта), грабвам полузглобените шасита и ги нося в ателието. Следват корекции на допуснати грешки при окабеляването (засрамен съм) и пуск......
Как свири ли? Нали това е въпросът? Отговорът за мен е един - ПОКЪРТИТЕЛНО. Не мога да го обясня. Просто трябва да се чуе. В ателието имаше и едно стъпало с 300В, с което го сравнихме. Може би поради факта, че "Нашето гардже най-хубаво грачи", но съм убеден, че почервеняло от срам беше не моето хапче.
РУХИ, благодаря ти!
Надявам се, че съм разпалил любопитството ви. В момента довършвам финишните работи и се надявам до няколко дни да пусна и снимки.
Чувствам се Щастлив!

Как свири ли? Нали това е въпросът? Отговорът за мен е един - ПОКЪРТИТЕЛНО. Не мога да го обясня. Просто трябва да се чуе. В ателието имаше и едно стъпало с 300В, с което го сравнихме. Може би поради факта, че "Нашето гардже най-хубаво грачи", но съм убеден, че почервеняло от срам беше не моето хапче.
РУХИ, благодаря ти!
Надявам се, че съм разпалил любопитството ви. В момента довършвам финишните работи и се надявам до няколко дни да пусна и снимки.
Чувствам се Щастлив!